Αστρολογική Επιτυχία: Η ΑΠΟΛΥΤΗ επιβεβαίωση του Καρλ για τα γεγονότα στην Τουρκία

Σχεδόν 7 μήνες πριν καν υπάρχει η παραμικρή οσμή για τα γεγονότα στην Τουρκία οι προβλέψεις του συγκλονίζουν!!!

Η απόλυτη επιτυχία είναι αυτή  για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία αφού ο Καρλ είχε πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα γίνει . Συγκεκριμένα στο άρθρο Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Διεθνείς και οικονομικές εξελίξεις το οποίο γράφτηκε τέλη του 2015 για το ετος του 2016  ειχε γραψει: ZEUS: “Ο κόσμος διήρχετω κρίσης... και ακούγονται ...ερπύστριες» και δυστυχώς όντως βγήκαν τα άρματα στους δρόμους σκότωνοντας εν ψυχρώ πολίτες ενώ τανκ περνούσαν πάνω από διαδηλωτές στην Τουρκία.
Επίσης στο ίδιο άρθρο μας προετοίμαζε για τα όσα θα δουμε και θα ακούσουμε σε διεθνές επίπεδο σημειώνοντας ότι : Στην Uranian Astrology ο Zeus υποδεικνύει την Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Όπως ο Δίας «έριξε» τον πατέρα του Κρόνου έτσι και ο Zeus έρχεται να επιβάλει τις «ορέξεις» του και τα «κελεύσματά» του. Για το 2016 δείχνει ότι η αποκλιμάκωση της πολεμικής έντασης είναι απίθανη ενώ η γενικευμένη κλιμάκωση αρκετά ορατή.Συγχρόνως, ιδιαίτερα εύστοχες και ακριβείς είναι οι προβλέψεις του για το καλοκαιρι του 2016 όσον αφορά τη διεθνή πολιτική σκηνή σημειώνοντας στο ίδιο άρθρο ότι : ο ADMETOS: “Σαν η ώρα φτάσει κανένας δεν ξεφεύγει απ την μοίρα του”
Ο Admetos είναι ο πλανήτης του τέλους και γενικά των μη αναστρέψιμων καταστάσεων. Κινούμενος στην 29η μοίρα του Ταύρου το 2016 και κάνοντας μια «πρώτη» και «διερευνητική» είσοδο στην μηδενική των μεταβλητών (Διδύμων) θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού στις 16/7 συναντά από την μηδενική των μεταβλητών τον άξονα Ουρανού /Hades (*άξονας της μεγάλης καταστροφής, της δολοφονίας και της αγριότητας). Γύρω από αυτό το διάστημα θα υπάρξουν δυσμενή γεγονότα αλλά και μια άνευ προηγούμενου σύγκρουση (Όπως και έγιναν!!!). Θεωρώ ότι θα είναι μικρής διάρκειας η οποία θα θυμίζει αρκετά την φράση «ουαί τοις ηττημένοις».
 Σημείωση: Δείτε παρακαλώ την ημερομηνία!!!!!

Επιπρόσθετα είχε γράψει πως « Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και τα γεγονότα για το 2016 σε διεθνές επίπεδο θα κινούνται σε «τρελούς ρυθμούς και στην «γειτονιά» μας τα πράγματα θα αλλάξουν, εμείς ως χώρα, μέσα από... καραμπόλες, τελικά θα βγούμε νικητές.»


Ας περάσουμε τώρα στις προβλέψεις για τον Ιούλιο 2016 όπου έγραφε : «Σε συνδυασμό με τον πλανήτη της Uranian Astrology τον KRONOS που μιλά για ανώτερα κρατικά στελέχη που περνούν δύσκολα στις θέσεις τους ευκολα καταλαβαίνει κανείς πως ο όποιος κρατικός  σχεδιασμός θα πάει… μάλλον κατά διαόλου. Από την άλλη η εμπλοκή του άξονα Βορείου Δεσμού/Hades ίσως βγάλει στην επιφάνεια ένα μεγάλο πρόβλημα  εμπλοκής ή συναλλαγής μέλους της πολιτικής ζωής σε παράνομες ενέργειες. Παράλληλα κάποια γεγονότα ίσως θέσουν σε επαγρύπνηση τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας…. Προβλήματα από κρυφές περικοπές σε μισθούς και επιδόματα….


Ιδιαίτερα με προβληματίζει πως ο προοδευμένος Zeus συναντά τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας που μιλά για έντονες πυρκαγιές (*λογικό λόγω θέρους) αλλά και για  ένα ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο (**εως 19/9)…

Το προοδευμένο σημείο WI ισούται με τους άξονες Cupido/Hades και Αφροδίτη/Δία  και μιλά για μια ανέλπιστη χαρά στον ελληνικό λαό… αφού ο προοδευμένος Ερμής μιλά για ξαφνικές ειδήσεις και πληροφορίες που ανατρέπουν το κλίμα και τα δεδομένα της στιγμής.Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget