Αυτή είναι η πραγματική ώρα του Βλαδίμηρου Πούτιν

«Τι προμηνύει για το μέλλον του- Τι διαφαίνεται για την Ελλάδα»


Ο Βλαδίμηρος Πούτιν είναι ένας ηγέτης παγκοσμίου βεληνεκούς από αυτούς που βγαίνουν κάθε 500 χρόνια. Παιδί φτωχής οικογένειας, έγινε πράκτορας της τότε παντοδύναμης KGB και εν συνεχεία «σταθμάρχης». Η θητεία του σε αυτό το «πόστο» ασφαλώς τον έκανε να σκέπτεται διαφορετικά και να έχει αλλιώτικες αντιδράσεις.


Κινούμενος αστραπιαία –Σκεπτόμενος ψύχραιμα: Ο Βλαδίμηρος Πούτιν από την ώρα της ενασχολήσεως του με την πολιτική σκηνή κατάφερε να βγάλει εκτος «παιχνιδιού’  του αντιπάλους του. Για παράδειγμα η εφημερίδα που έβγαλε στην επιφάνεια την σχέση του με την πρώην ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάγιεβα τελικα «έκλεισε» ενώ ο πρώην πράκτορας της FSB Αλεξάντερ Λιτβινένκο ο οποίος τα «έχωνε» για την πολιτική Πουτιν τελικά βρέθηκε μέσα στο τσαγάκι του να έχει Πολώνιο 210 ένα ραδιενεργό ισότοπο… που επιτάχυνε κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο  την αποστολή πίσω στον Δημιουργό του.

Γνωρίζουμε αντικειμενικά πως ο Πούτιν ήταν πράκτορας της KGB και ασκούσε το επάγγελμα του μεταφραστή της Γερμανικής Γλώσσας. Παράλληλα είναι ηγέτης –κυβερνήτης σε μια χώρα και λειτουργεί με «περίεργες» και μη συμβατές μεθόδους…

Κατά συνέπεια θα πρέπει να μελετήσουμε τους άξονες WI/VU=SO & HA/KR=KN
Wi/vu=so= NE/HA=ZE/VU=WI/PL=NE/PO: Ασφυξία. Μεγάλες μάχες και πόλεμος.  Ικανότητα «αλλαγής» και μεταμόρφωσης. Προσποίηση! Αρίστη γνώση της ψυχολογίας.

HA/KR=KN= VE/HA=ME/JU=SA/KR=KN/ME=MC/ME: Ερωτική ανηθικότητα. Μυστική αγάπη. Χάρισμα ως ρήτορας-ευγλωττία. Εκτοπισμός. Ζώντας μακριά από την πατρίδα. Αλληλογραφίες. Επιχειρηματική σκέψη

Ο Βλαδίμηρος Πουτιν έχει γεννηθεί προφανώς με ΔΙΑΣ= Βόρειος Δεσμός=  Μεσουράνημα. Αυτό μας βοηθά και ο Ήλιος  που βγάζει ως εξίσωση = Άρης/Hades=  AS/Vulcanus= Σελήνη/KRONOS  που ερμηνεύεται ως Σωματικός έλεγχος. Μια ομάδα ανθρώπων που ανήκουν σε ένα «ανώτερο»  επίπεδο ισχύος,  Καθημερινή βρώμικη εργασία. Το άτομο που κουράζει το σώμα του. Το άτομο, που έχει βρώμικη ή ανεπιθύμητη εργασία.Παράλληλα ο Πούτιν έχει συνδέσει το όνομα του με την παλινόρθωση και την ανάπτυξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το Μεσουράνημα του Πουτιν ισούται ως προς τον χάρτη της Ρωσικής Δημοκρατίας MC/JU (*ευτυχία)=AS/NE(*προκατάληψη και εξαπάτηση) =AS/AP (*αύξηση φήμης, βιοτικού επιπέδου και πελατών) =ZE/VU (** έλεγχος μιας κατάστασης, πόλεμοι) όπου ερμηνεύεται ως εξής: Πάσχοντας από ψευδείς εικόνες, Ένα άτομο που ως προσωπικότητα ξεχωρίζει (*και η χώρα δια μέσω αυτού) δίνοντας τα όλα προς επίτευξη των στόχων!!
Τον Ιανουάριο του 2000 μετά από ξαφνικό διάγγελμα ο Μπόρις Γιέλτσιν τον τοποθετεί ως  προσωρινό Πρόεδρο (** αλλά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού) ο Annual Zeus = Μεσουράνημα=  ΗΛΙΟΣ/ΑΡΗΣ=WI/Poseidon: όρεξη για να δημιουργήσει κάποιος δια μέσω της εργασίας του. Η επιτυχία που θεωρείται εξασφαλισμένη. Η παθιασμένη θέληση για να εργαστεί. Η ψυχική ζέση & φλόγα για δημιουργία. Η θέληση και το κίνητρο για τα μεγάλα επιτεύγματα. Αναλαμβάνοντας μια διανοητική ηγεσία.

Παράλληλα το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με KN/AP=MC/AP= ME/AP= WI/VE: Ένα άτομο που θα συνδεθεί με επιστήμονες και θα συμμετάσχει σε ένα κοινό project. Ένα ατμό με πληθώρα σκέψεων.  Έχοντας το «χάρισμα» της γοητείας.  Όμως αυτό που δινει ΕΠ’ΑΚΡΙΒΩΣ το τι συνέβη είναι το ετήσιος APOLLON= HADES/ POSEIDON που σημαίνει για να έχει μια ειδική θέση μεταξύ πολλών.


Έτσι ο Πούτιν ξεκίνησε την καριέρα του και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανέστησε οικονομικά την Ρωσία ενώ παράλληλα έγινε αφεντικό του πλανήτη…Τα μελλοντικά σχέδια και το τι μέλλει γενέσθαι….

Κατ’ αρχήν οι έμπιστοι του Πούτιν μετριούνται στα δάχτυλα και μάλιστα του ενός χεριού. Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι πως ο Πούτιν ήταν και είναι ο πλέον κατάλληλος ηγέτης για την χώρα του αφού ακόμα και αν κάποιος μπορεί να τον αποκαλέσει οπορτουνιστή, νάρκισσο ή οτιδήποτε άλλο τελικά έχει κάνει απίστευτο καλό στην πατρίδα αφού παρέλαβε ένα κράτος υπό απόλυτη διάλυση και την έκανε σε λιγότερο από είκοσι έτη αναμφισβήτητη υπερδύναμη.

Το καλό που δημιουργεί είναι «πάγκο» για να έχει η πολιτική του μια συνέχεια στο διηνεκές αφού ο άξονας της πρόνοιας ισούται με τον άξονα ASC/CUPIDO (**οικογενειακοί δεσμοί) δείχνοντας πως οι δικοί του άνθρωποι είναι σαν την οικογένεια του.


Η προγενέθλια έκλειψη έχει πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου 1952 και ήταν στην 27η μοίρα του Λέοντα και έλαβε χώρα εντός του 10ου οίκου και σε όψη τριγώνου (*για τους θιασώτες της κλασικής). Η διέλευση του Ουρανού από τον Κριό ( μεταξύ 24ης και 29ης μοίρας) θα ενεργοποιήσει την προ-γενέθλια έκλειψη γεγονός που θα φέρει τον Πούτιν  σε θέση ισχύος.   

Απλά θα πρέπει να προσέχει τις «μετακινήσεις» αφού ο διελαύνων Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο του ενώ ο Ουρανός προσβάλει τους γενέθλιους Ποσειδώνα και Ερμή αντίστοιχα….

Θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως ο Βλαδίμηρος Πούτιν έχει «lock-αρει» τις περιοχές Αλάσκα , Ελλάδα, Κύπρο δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να τις «βάλει» από την επιρροή του…


Τέλος Α΄ Μέρους
Στο Β’ μέρος θα αναλύσουμε σε σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ

Karl –Heinz Ottinger 2016©
All rights are reservedΔημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget