Υποβαθμίστηκε η Ευρώπη , τα όργανα αρχίζουν από Deutsche Bank

Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό μου δελτίο 1/7

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ειδικό δελτίο. Σας εύχομαι καλό μήνα και μην τρελαίνεστε…. Το Σύμπαν έχει βάλει πλώρη να τρελάνει πολλούς μεγαλόσχημους…Υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής οικονομίας από την S&P:  Η S&P υποβάθμισε την Πέμπτη τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε «AA» από «ΑΑ+», θέτοντας σταθερό outlook.
Η υποβάθμιση αντανακλά την εκτίμηση του οίκου αξιολόγησης ότι το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος μειώνει την δημοσιονομική ευελιξία της Ε.Ε., ενώ αντανακλά την μείωση της πολιτικής συνοχής.
«Μετά την απόφαση του εκλογικού σώματος του ΗΒ να εγκαταλείψει την ΕΕ (…) αναθεωρήσαμε την άποψή μας για τη συνοχή εντός της ΕΕ, που πλέον θεωρούμε ότι είναι ένας μάλλον ουδέτερος, παρά θετικός παράγοντας σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση», ανέφερε ο οίκος στην ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με την S&P, η μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της ΕΕ εξαρτάται από την ικανότητα και την προθυμία των 10 πλουσιότερων μελών της ΕΕ να συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό της ΕΕ.
Οι αναλυτές της S&P τονίζουν πως ενώ τα εναπομείναντα 27 μέλη αναμένεται να επανεπιβεβαιώσουν την δέσμευση στην ένωση, η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα απαιτήσει αναπόφευκτα νέες και πολύπλοκες διαπραγματεύσεις για τον επταετή προγραμματισμό για τον προϋπολογισμό.
Οι προβλέψεις για τα έσοδα, ο μακροπρόθεσμος κεφαλαιακός προγραμματισμός και οι προσαρμογές στα χρηματοδοτικά περιθώρια θα υπόκεινται σε μεγαλύτερη αβεβαιότητα, υπογραμμίζουν.
Το σταθερό outlook αντανακλά την εκτίμηση της S&P ότι υπό τα περισσότερα σενάρια, ακόμα και μετά την μελλοντική διακοπή της συνεισφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου στον προϋπολογισμό, η βασική αξιολόγηση της Ε.Ε. θα παραμείνει στο υφιστάμενο επίπεδο του «AA».
 Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του υπογείου πολέμου μεταξύ ΗΠΑ-Γερμανίας . Ήδη η Νέα Σελήνη  της 4ης Ιουλίου είναι «συστημένη» στον χάρτη της Αμερικής ενώ η Πανσέληνος είναι στον Πλούτωνα της. Ίσως βρεθεί με την πλάτη στο τοίχο δεχόμενη μια κίνηση απρόβλεπτη, μια κίνηση ματ….

Πλέον στην Αμερική …το τρίτο φύλο πάει Στρατό¨:Σε μια ιστορική κίνηση για τον… σκληροτράχηλο αμερικανικό στρατό, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, «άνοιξε» το δρόμο για να μπαίνουν στο στρατό από αύριο 1η Ιουλίου τρανσέξουαλ άνδρες και γυναίκες.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Κάρτερ μετά από ειδική μελέτη. Σημείωσε πως η επιλογή για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να βασίζεται στην ικανότητα και όχι σε στοιχεία τα οποία άσχετα με τις υπηρεσίες και τις ανάγκες του στρατεύματος.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση σε όλα τα κλιμάκια, καθώς δεν είναι λίγοι οι αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων της χώρας οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά τις ενστάσεις τους για την ταχύτητα με την οποία γίνονται αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις.
Παρά τις όποιες αντιρρήσεις, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ σημείωσε πως από την 1η Οκτωβρίου οι τρανσέξουαλ που θα έχουν καταταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις θα έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και θα μπορούν να αλλάζουν το φύλο στο κεντρικό σύστημα του αμερικανικού στρατού.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της εκστρατείας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τσαντ Γκρίφιν είχε υποστηρίξει: «Επιτέλους χιλιάδες γενναία και πατριωτικά τρανς άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να υπηρετούν το έθνος μας, ανοικτά,με το σεβασμό που τους αξίζει. Αυτή η ιστορική απόφαση, την οποία περιμέναμε εδώ και καιρό όχι μόνο θα διευρύνει, την αναγνώριση των χιλιάδων τρανς ατόμων ως μέλη του στρατού, αλλά επίσης θα ενδυναμώσει το στρατό και το έθνος μας. »Γυρίζοντας τη σελίδα» αυτής της πολιτικής των διακρίσεων, πλέον θα είμαστε σε θέση να προσλαμβάνουμε και να διατηρούμε τους καλύτερους υποψηφίους, αντί να απορρίπτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο και ταλαντούχο τρανς δυναμικό, μόνο και μόνο για το ποιοι είναι».

Από την Αλίκη στο Ναυτικό… στον Ράμπο με ζαρτιέρες… είναι μια πρόοδος όπως και ναεχει.

Deutsche Bank…στρεσαρίστηκε από τα stress test: «H Deutsche Bank συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα», προειδοποιεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σε έκθεσή του για το διεθνές τραπεζικό σύστημα.
Το Ταμείο αναφέρει ότι η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Γερμανίας αποτελεί πηγή κινδύνων για το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς η πιθανότητα μετάδοσης των κινδύνων είναι ιδιαίτερα υψηλή.
«Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και ΗΠΑ διαθέτουν τον υψηλότερο κίνδυνο μετάδοσης μίας κρίσης στο εξωτερικό, καθώς η έκθεση των εγχώριων τραπεζών σε έτερες χώρες είναι αρκετά μεγάλη».
«Η βαρύτητα της Deutsche Bank καθιστά αναγκαία τη βελτίωση της διοίκησής της, την αύξηση της εποπτείας και την εντατικοποίηση του ελέγχου της εξωγενών συναλλαγών της.»
Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, HSBC και Credit Suisse συνιστούν τη δεύτερη και τρίτη, αντίστοιχα, μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Και να φανταστεί κανείς δεν εχει πιάσει για τα καλά ο Πλουτωνας τον Κρόνο της Γερμανίας


Κάτι μου λέει μέσα μου πως μάλλον θα τα πουμε …συντομα ….ραδιοφωνικάΔημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget