Στην Αγιά Σοφιά κοράνι και οι προφητείες προφανώς επιβεβαιώνονται…

Στην Αγιά Σοφιά κοράνι και οι προφητείες προφανώς επιβεβαιώνονται…
Το ημερήσιο (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ Δελτίο 7/6

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Τελικά αφού δώσαμε τα πάντα και υπογράψαμε για 99 χρόνια οι φίλοι Ευρωπαίοι και «δανειστές»  τελικά σου λένε «ψηφίστε» και το προαπαιτούμενο «σαπούνι» για να γλιστρά η θηλιά.
Τι λέει όμως η επικαιρότητα….


Ο Κουρουμπλής «φτιάχνει» νέο εκλογικό νόμο: Στην πρωινή κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου ο κ.Κουρουμπλής ανέφερε ότι συζητήθηκε με τον πρωθυπουργό και το ζήτημα του εκλογικού νόμου, κάνοντας λόγο για «έναν εκλογικό νόμο με κατεύθυνση την απλή αναλογική, όπου θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα που θα του δώσουν έναν νέο, εντελώς φρέσκο πολιτικό περιεχόμενο που νομίζω ότι και με αυτή μας την πολιτική πρωτοβουλία θα δημιουργήσουμε μια νέα συνθήκη στα δημόσια πράγματα της χώρας.»
Η απλή αναλογική και το μπόνους είναι το βασικό αντικείμενο των αντικρουόμενων απόψεων που έχουν καταγραφεί έως τώρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης και έχει να κάνει με την επόμενη εκλογική μάχη, αλλά και με το γεγονός ότι η ΝΔ φαίνεται να έχει παγιώσει μια δημοσκοπική πρωτιά το τελευταία διάστημα. Αν η εικόνα δεν αλλάξει είναι σαφές πως η απλή αναλογική θα «δυσκολέψει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δρόμο προς την εξουσία.  Για «αποτύπωση της στιγμής» κάνουν λόγο κυβερνητικά στελέχη που πιστεύουν πως το κλίμα είναι αναστρέψιμο, αν η ατζέντα αλλάξει το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως το νέο εκλογικό σύστημα που ευνοεί τις συνεργασίες φαίνεται να συμφέρει σε μεγάλο βαθμό και το δεύτερο κόμμα.
Στην μείωση του μπόνους από τις 50 στις 20 ή 30 έδρες φαίνεται να προσανατολίζεται η κυβέρνηση θέλοντας να κάνει τον εκλογικό νόμο αναλογικότερο, αλλά συγχρόνως να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ακυβερνησίας.
Το μπόνους θα μπορεί να κατανέμεται ακόμα και στο κόμμα που έρχεται δεύτερο, το οποίο, όμως θα έχει προβλέψει να προχωρήσει σε προεκλογική προγραμματική συμφωνία με άλλον ή άλλους σχηματισμούς. Τα κόμματα δεν θα χάνουν την αυτοτέλειά τους, θα πρέπει όμως συνεργαζόμενα να ξεπερνούν το 40%.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον υπάρχουν κορυφαία στελέχη που εκτιμούν πως οι συνεργασίες θα ευνοηθούν και θα υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις στο πεδίο της κεντροαριστεράς. Το «τυράκι» των επιπλέον θέσεων από το μπόνους, αλλά και η συμμετοχή στον κυβερνητικό σχηματισμό είναι τα θετικά στοιχεία για τα μικρότερα κόμματα, που, όμως τα «φοβίζει» το ενδεχόμενο «αφανισμού» τους.
Δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή για τις μονοεδρικές περιφέρειες, αλλά και για το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή. Στις σκέψεις των επιτελών του υπουργείου Εσωτερικών είναι να θεσπιστεί ανώτατη θητεία για κάθε βουλευτή  τα 12 έτη, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ψήφος από τα 17.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με όσα έχει δηλώσει ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξετάζεται η περίπτωση της «ανατρεπόμενης λίστας» μέσω της οποίας τα κόμματα με δικές τους προκριματικές διαδικασίες θα ορίζουν τον πρώτο βουλευτή του ψηφοδελτίου ανά εκλογική περιφέρεια, που θα εκλέγεται με λίστα, ενώ οι επόμενοι θα εκλέγονται κανονικά με σταυρό.
Τέλος το «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές και πολλές «μετακομίσεις» βουλευτών. Θεωρείται «εκ των ουκ άνευ», καθώς εκτιμάται πως το σημερινό σύστημα εξυπηρετεί συγκεκριμένους υποψηφίους στα κόμματα. Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός προβλέπει καμία περιφέρεια να μην εκλέγει περισσότερους από 10 βουλευτές, με την Β’ Αθηνών που τώρα εκλέγει 44 αντιπροσώπους να σπάει σε 5 τμήματα. «Καμπανάκι» χτυπάει για την Α’ Αθήνας (14 βουλευτές), Αττικής (15 βουλευτές) και Α΄ Θεσσαλονίκης (16 βουλευτές). Δεν αποκλείεται να χωριστούν και άλλες μεγάλες περιφέρειες που εκλέγουν 8 ή 9 βουλευτές.

Ασφαλώς τον ετοιμάζουν γιατί το 2019 είναι κοντα….Το πρασινο φως για την «δόση» δεν αναψε ακόμα: Την ολοκλήρωση της εφαρμογής των προαπαιτούμενων ως αύριο θα περιμένει το EuroWorking Group για να εγκρίνει και τυπικά το κλείσιμο της αξιολόγησης από τους θεσμούς, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο.Η εν λόγω πηγή της ευρωζώνης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης, η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες μέχρι αύριο. «Αυτό θα ήταν πολύ καλό», σχολίασε ο αξιωματούχος. Ειδικότερα, σημείωσε πως αυτές οι τελευταίες λεπτομέρειες αφορούν ορισμένες διοικητικές εγκυκλίους, τη συμφωνία για το Ελληνικό, τη συμφωνία του ΟΤΕ με την Deutsche Telekom και, τέλος, το σχέδιο εργασίας της αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για τις μεταρρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο, στο οποίο είναι ανάγκη να σημειωθεί «πρόοδος».
Στα ανοιχτά θέματα περιλαμβάνονται η ιδιωτικοποίηση του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, η μεταφορά 5% των μετοχών του ΟΤΕ στο ΤΑΙΠΕΔ, η αναμόρφωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για μεγάλους καταναλωτές αλλά και οι καθυστερήσεις στην μεταρρύθμιση της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.
Το πρώτο πράσινο φως από το Euroworking group δεν είναι και το τελικό για την εκταμίευση αλλά ανοίγει τον δρόμο για τις διαδικασίες στα εθνικά κοινοβούλια των κρατών μελών Γερμανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Σλοβακία κ.α που χρειάζονται ψηφοφορία για να εγκρίνουν οποιαδήποτε εκταμίευση.
Το τελικό πράσινο φως που θα επιτρέψει την άμεση εκταμίευση των 7.5 δισ στα ελληνικά ταμείo θα το δώσει το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, το οποίο αποτελείται από τους εκπροσώπους του Euroworking group, αφού όμως έχουν συμφωνήσει και οι κυβερνήτες του ESM που δεν είναι άλλοι από τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης.
Το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ESM είναι προγραμματισμένο να γίνει κατά την διάρκεια του Eurogroup/Ecofin στις 16-17 Ιουνίου στο Λουξεμβούργου και η δόση αναμένεται να εκταμιευθεί αμέσως μετά και, πάντως, νωρίτερα από το Βρετανικό δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου.

Κράτος-πρεζάκι μας κατάντησαν και εχεις  να σου λένε πως δεν «πατησαν» τις κόκκινες γραμμές….

Η γνώση είναι δύναμη ιδίως εάν είναι 30τόμη: Όμιλος επιχειρηματιών έστειλε βοήθημα αγγλικής γλώσσης τύπου Linguaphone προκειμένου να μάθει κάνα δυο δράμια αγγλικά ο νυν Έλληνας πρωθυπουργός. Μάλλον όμως οι 30 τόμοι δεν έπιασαν τόπο αφού τα αγγλικά  του Τσιπρα είναι παροπλισμένα στο μυαλό του Τσίπρα σαν το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ στο Τροκαντερό. Δεν του στελνατε κανεναν δάσκαλο;
Από την άλλη η συνομιλία είναι κάπως «περιέργη» . Εχει ως εξης:
Τάσος Καραμήτσος (Τ.Κ.)
Βαγγέλης Μαρινάκης (Β.Μ.)

Τ.Κ: Έλα
Β.Μ: Έλα τι γίνεται;
Τ.Κ: Καλά εσύ;
Β.Μ: Πώς πάει;
Τ.Κ: Κοιτάμε εδώ, το πως το λένε, κοιτάμε τι γίνεται εδώ, πανηγύρια γίνονται. Πανηγύρια γίνονται γενικώς με τον Τσίπρα, με το ένα με το άλλο κτλ.
Β.Μ: Τι έγινε;
Τ.Κ: Αυτά είναι 30 βιβλία αρχικά από το παιδί αυτό και μετά θα συνεχιστεί. 30 είναι όμως τώρα, θα σου τα στείλω αυτά τα 30 βιβλία, δεν είναι ok;
Β.Μ: 30 βιβλία για τον Τσίπρα;
Τ.Κ: Μμμ, όχι λέω ο γιατρός ο φίλος μου...
Β.Μ: Α ναι, εντάξει ok.
Τ.Κ: Ξέρεις αυτό το πράγμα, έχει μια ροή αυτός, 30 βιβλία, 40, 50.
Β.Μ: Και πες μου τι θέλει.
Τ.Κ: Εντάξει θα σας τα πούμε μετά αυτά, αλλά τώρα που να τα στείλω, που τα' χω;
Β.Μ: Ας έρθουν επάνω λοιπόν εδώ πέρα στο γραφείο.
Τ.Κ: Στο γραφείο;
Β.Μ: Στο σπίτι;
Τ.Κ: Στο σπίτι άμα τα δώσω στη Σούλα δηλαδή πειράζει;
Β.Μ: Ναι, ναι, όχι, όχι, δεν πειράζει. Στο σπίτι μου.
Τ.Κ: Εγώ θα τα πάω στη Σούλα σε μισή ώρα.
Β.Μ: Ναι, ναι, τι άλλο εσύ;
Τ.Κ: Ε τίποτα εδώ.
Β.Μ: Το βράδυ που θα είσαι;
Τ.Κ: Εδώ θα πάω κοντά, θα είμαι σε ένα επαγγελματικό, σφύρα μου, θα τελειώσω από 'κει.
Β.Μ: Εντάξει;
Τ.Κ: Εντάξει ok. Έγινε. 

Ρε παιδιά θα «φάτε» την δουλειά του Άδωνη…..

Η αστρολογική οπτική της ημέρας: Η μέρα είναι αρκετά δύσκολη αφού η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Καρκίνου και «παίζει» απέναντι από τον Πλούτωνα  και εν συνεχεία σε τετράγωνο με τον Ουρανό και θα βγάλει ακραίες εκδηλώσεις συναισθημάτων. Προσέξτε επίσης λόγω του ότι ο Δίας είναι σε αντίθεση και κόντρα-παραλληλία με τον Ποσειδώνα και αυτό βγάζει ψήγματα κερδοσκοπίας και εξαπάτησης από «δολοφόνους» των ονείρων σας με …αγγελικό πρόσωπο……
Από την οπτική της Uranian Astrology έχουμε τον Άρη να βρίσκεται σε κοσμικό επίπεδο σε επαφή με τους άξονες Ερμή/Admetos και WI/Ουρανού που μιλά για ένα ατύχημα που σχετίζεται με βιαστική ή απερίσκεπτη ενέργεια και  μάχη που σχετίζεται με την ανάπτυξη και το αίσιο τέλος ενός θέματος….

 Στα της Ελλάδος τώρα ο διελαύνων Άρης ισούται με τον γενέθλιο Κρόνο  και έρχεται σε επαφή με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα  Ωροσκόπος/Vulcanus και  Δία /Admetos που μιλά για παραιτήσεις και απολύσεις αλλά και για μια κατάσταση που ουσιαστικά το άτομο σχοινοβατεί  και επιτυχία σε έναν εξειδικευμένο κλάδο….

Η Ατάκα της ημέρας: Ο Ιούδας πρόδωσε με 30 αργύρια και ο Τσίπρας με manual αγγλικών… 
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget