Αστρολογική Επιτυχία: Ανακαλύφθηκε ο τάφος του Αριστοτέλη

o Karl ξαναχτύπησε με επιτυχημένη πρόβλεψη για την εύρεση του τάφου του Αριστοτέλη....


 Ο Karl ξαναχτύπησε με μια απόλυτα επιτυχημένη πρόβλεψη που βρίσκεται στο άρθρο που έχετε διαβάσει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι τον Μάιο 2016  στην Ελλάδα και τον κόσμο.


Η είδηση λέει: Ειναι γεγονός. Ο τάφος του μεγαλύτερου φιλοσόφου της αρχαιότητας, του Αριστοτέλη (384- 322 π. Χ.), βρίσκεται στα Αρχαία Στάγειρα στην σημερινή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Tα αποτελέσματα μετά από πολυετείς έρευνες αφήνουν ελάχιστες αμφιβολίες για το εξαιρετικής σημασίας ταφικό μνημείο που ταυτίζεται πλέον με τον Σταγειρίτη φιλόσοφο.
Τόσο τα ανασκαφικά δεδομένα όσο και παλιές γραμματειακές πηγές συγκλίνουν στην άποψη ότι το αψιδωτό οικοδόμημα και ο βωμός σε μαρμαροθετημένο δάπεδο των ελληνιστικών χρόνων, που αποκάλυψαν οι ανασκαφές στην αρχαία πόλη το 1996, δεν μπορεί παρά να ήταν ο τάφος και το ηρώο του Αριστοτέλη.Συγκεκριμένα γράφει ο Καρλ στο άρθρο των μηνιαίων προβλέψεων μηνός Μάιου 2016:  Από την άλλη ο Hades οι όποιες αλλαγές ζητηθούν δεν θα μπορέσουν να γίνουν  αποδεκτές  αλλά ενδεχομένως να υπάρχει αρχαιολογική ανακάλυψη σχετικά με μια προσωπικότητα της αρχαιότητας.

http://astrolabor.blogspot.gr/2016/05/2016.html


Έτσι ο Καρλ απαντά στα νούμερα....  με ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget