Αστρολογικός απολογισμός & χάρτες 8/6

Αστρολογικός απολογισμός της τελευταίας εκπομπής 8/6

Θα προσπαθήσω να σας δειξω μερικά πράγματα προκειμένου να καταλάβετε που πάει αυτη η κατάσταση με την χωρα....

USA: Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε μια Υπερδύναμη...
Η Αμερική έχει μπει σε μια διαδικασία οικονομικές αποσύνθεσης  μιας και χρωστά υπέρογκα ποσά και ΑΔΥΝΑΤΕΙ να ανταπεξέλθει. Στην διάρκεια της επόμενης επταετίας ο Ουρανός στον 4ο οίκο σκοπεύει να αποσαθρώσει και να πετάξει κάθε τι βρώμικο. Αφού πρώτα βέβαια το βγάλει στην επιφάνεια. Έτσι κοινωνικές ανισότητες και τοπικές αντιπαραθέσεις θα κάνουν την Αμερική να γίνει σαν την Κων/πολη όταν την πολιορκούσε ο Μωάμεθ ο Β΄ και τελικά ....έπεσε. Στον χάρτη της θα καταλάβετε πως εκτός από το οικονομικό, θα έχει έντονο πρόβλημα με εσωτερικές ή και φυλετικές διαμάχες, ενώ ίσως έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο αντίπαλο ....την ίδια την Φύση. Εμείς ...δόξα τω Θεώ παρά τον τραγέλαφο που ζούμε καθημερινά ....θα είμαστε σε πιο καλή μοίρα.


Τουρκία :  Όταν παίζεις επιθετικά ...μπορεί να φας πολλά γκολ
Η Τουρκία ουσιαστικά θέλει να γίνει η Κίνα της Ευρώπης δηλαδή μια ανατέλλουσα υπέρ-δύναμη όπου θα μετεξελιχθεί σε Νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Αυτό είναι και κάτι που απορρέει και από τον Ιδρυτικό χάρτη της. Ο Χείρωνας στον Κριό  στην 18η μοίρα (θεωρείται μοίρα του κακού) και ως ανάδρομος δείχνει το ιδεολογικό κόμπλεξ που έχει. Ο Ουρανός πλέον μέσα από τον 10ο οίκο θα της δώσει την αίσθηση πως μπορεί να κάνει «κουμάντο» στην περιοχή και ειδικά τώρα με τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου να αποτελούν το μήλον της Έριδος, ....ανοίγει η όρεξη της. Δεν θα κάνει πίσω και δεν αποκλείεται να θελήσει να πάρει μερίδιο από την πίτα δια της βίας. Εκεί όμως είναι το λάθος μιας και μπαίνει σε μια περίοδο κατά την οποία τα μέτωπα θα είναι πολλαπλά και οι διεκδικητές πολύ πιο ισχυροί. Ίσως το οικονομικό θαύμα της Τουρκίας αποδειχθεί ....φούσκα, μιας και η οικονομική καταπίεση των πολλών υπέρ της πλουτοκρατίας των ολίγων θα φέρει ρήξεις και ανατροπές. Δεν αποκλείω,  ίσως και πριν το τέλος του έτους, η σπίθα της επαναστατικής προδιάθεσης των Ισλαμικών χωρών να μεταλαμπαδεύσει στην γείτονα χώρα.

Ρωσία: Προσοχή... Η Αρκούδα ξύπνησε!
Ο Ουρανός είναι στον 9ο οίκο και αυτό δεν αποκλείεται να την σπρώξει να κάνει μια ...ελαφρά επίδειξη πολιτικής, ιδεολογικής και πολεμικής ισχύος. Από αυτήν την άποψη οι στρατιωτικές επεμβάσεις όχι μόνον δεν θα λείψουν αλλά ενδέχεται να πολλαπλασιαστούν.
Η Ρωσία θα επιδείξει επίσης πως είναι σύμμαχος που στέκεται στους φίλους, ενώ κατατροπώνει τους εχθρούς. Επίσης σημαντικές πολιτικές μεταρρυθμίσεις θα γίνουν στην κατεύθυνση του εθνικού συμφέροντος.


Γαλλία: Allons enfants de la patrie
Ο Ουρανός στον 10ο οίκο έρχεται να κάνει πολλές αντιθέσεις με τους πλανήτες σε πολυαστρία (stellium) εντός του 4ου οίκου. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε ολοκληρωτικές αλλαγές-ανατροπές στις πολιτικές και κοινωνικές ισορροπίες. Λαμβάνοντας υπόψη πως οι Γάλλοι ως λαός είναι σωβινιστές, ίσως οι Εθνικιστές με την γυναίκα Πρόεδρο Μαρί Λεπέν (κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν) σημειώσουν μια εκκωφαντική έκπληξη. Αυτό θα φέρει πολιτικές ανακατατάξεις και σε ζητήματα λαθρομετανάστευσης ...μιας και εκεί δεν έχουν κτήριο Υπατία.

Σημείωση: Η ανάρτηση του άρθρου έγινε στις 12/11/2011 και ο τίτλος του άρθρου είναι: "Ο Ουρανός στον Κριό- ένας κόσμος σε κίνηση" και εξηγεί τι θα φέρει η παρουσία του Ουρανού εντος του ζωδίου του Κριού....Ας δουμε τι λέγαμε απο 14/12 2014 για τις πολιτικές εξελίξεις....

Εγραψα για την Νέα Δημοκρατία:  Νέα Δημοκρατία: «Όσο κι αν αντιστέκεσαι η πορεία του ουρανού θα είναι πάντοτε η ίδια».
Ο διελαύνων Κρόνος θα βρίσκεται για τα προσεχή δύο χρόνια στον 12ο οίκο που σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλης δοκιμασίας. Παράλληλα, ο Ουρανός αλλά και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Άρη (κυβερνήτη του 4ου οίκου που δείχνει τον αναβρασμό στην βάση) και το ενδεχόμενο να έρθει διάσπαση μέσα από το «ίδιο της το αίμα».
Το Μεσουράνημα της χρονιάς βρίσκεται σε επαφή με το γενέθλιο Άδη (Hades) και αυτό προμηνύει πολλά προβλήματα αφού μιλά για μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια αλλά και για απώλειες σε επιχειρήσεις.
Τα πράγματα φαίνονται να δυσχεραίνουν από τις 18/1/2015 όπου θα τεθούν πολλά ζητήματα επί τάπητος και ένα εξ αυτών η κατρακύλα του κόμματος θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας. Διαφαίνεται έντονη αλλαγή στο εσωτερικό του κόμματος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και απώλεια κάποιου σημαντικού στελέχους της.


Για τον ΣΥΡΙΖΑ ειχα γραψει: ΣΥΡΙΖΑ: Ή νίκη ή (πολιτικός) «τάφος»
Το κόμμα της (μέχρι στιγμής) Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει φέτος τα «πολιτικά του ρέστα» αφού είναι αναγκασμένο να πάρει τα ρίσκα του. Ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας, θα αναγκαστεί να προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που έχει εξαγγείλει –κάτι ασφαλώς δύσκολο– και παράλληλα να κρατήσει τις κομματικές ισορροπίες με την «Αριστερή Πλατφόρμα».
Ο Άρης του ετησίου μιλά για κάποιους που θα επιχειρήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Για αυτό και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να προσέχει τις επικοινωνίες του αλλά και την αλληλογραφία του.
Ο Κρόνος (περιορισμός) του ετησίου συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος/Kronos (τοποθετήσεις σε δημόσια αξιώματα) που μιλά για αποτελέσματα που δεν ικανοποιούν. Κατά συνέπεια στο σενάριο της εκλογικής αναμέτρησης θα αναγκαστεί να «συμμαχήσει, όντως, με τον διάολο» αφού δεν διαφαίνεται αυτοδυναμία, ενώ οι «αντίπαλοι» θα περιμένουν στην γωνία για να πάρουν «διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης».
Φέτος έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Και θα πρέπει να θυμάται πως ο κόσμος, κρύβει μέσα του μεγάλη οργή, αν χρειαστεί, να «σκίσει» τα μνημόνια θα είναι μαζί του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Τα ποσοστά που του «δίνει» στις δημοσκοπήσεις δεν είναι αποτέλεσμα της αριστερής ρητορείας του, απλά εκτόνωση του θυμού του και εναποθέτει στον Αλ. Τσίπρα τις ελπίδες τις δικές του και των παιδιών του. Φέτος θα κληθεί να χειριστεί μια τεράστια κρίση.


Για το ΠΟΤΑΜΙ εγραψα:  Το ΠΟΤΑΜΙ: «Το ψέμα υψώθηκε και έγινε ευγένεια στα χέρια της πολιτικής»
Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη έχει στο γενέθλιο χάρτη του τον Ήλιο (το εγώ, η εξωθεν μαρτυρία) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (πλάνη, ομιχλώδεις κινήσεις) πράγμα που σημαίνει πως η ίδρυση του έχει κάποιους ιδιοτελείς σκοπούς.
Αν και ο γενέθλιος χάρτης του δείχνει πως πρεσβεύει «μεγάλες ιδέες»(Ερμής/ Kronos=Vulcanus) θεωρώ πως φέτος θα αποτύχει να επιβεβαιώσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του και θα κολυμπήσει σε «ρηχά νερά». Σε περίπτωση εκλογών δεν θα πάρει τόσο υψηλά ποσοστά όσο του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ αστρολογικά (τουλάχιστον) δείχνει να γέρνει πιο πολύ προς τη Νέα Δημοκρατία!


Για την ΧΑ εγραψα: Χρυσή Αυγή: «Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.»
Η Χρυσή Αυγή μάλλον μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως με τη μισή και πλέον κοινοβουλευτική ομάδα στην φυλακή κρατά υψηλά ποσοστά. Η Χρυσή Αυγή, βλέπετε, έχει στο γενέθλιο χάρτη Άρη σύνοδο με Πλούτωνα (Μαχητικότητα στο DNA) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, έμφυτο).
Οι μελλοντικές εξελίξεις δείχνουν προσπάθεια από τρίτους να μετατεθούν οι δικαστικές υποθέσεις για αργότερα. Στο ενδεχόμενο εκλογών η Χ.Α. θα καταλάβει ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Και, για να απαντήσω στο ερώτημα εάν θα χάσει την τρίτη θέση από το Ποτάμι, η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Επιπροσθέτως, από τα μέσα Ιανουαρίου 2015 και μετά, ίσως να έχουμε αποφυλάκιση κάποιου μέλους της. Θεωρώ όμως πως από την περίοδο που προείπα ίσως θα έχουμε αποκαλύψεις από μεριά της που θα συγκλονίσουν.Ας περάσουμε σε μερικούς χάρτες.....


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget