Τσιπρα ...γκάλη.....θα παθεις παραζάλη...


αστειες εικονες με ατακες


αστειες εικονες με ατακες

Το ημερήσιο (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ Δελτίο 8/6
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Ελπίζω να είσαστε καλά και να την «παλεύετε» με αυτά που ακούτε…

Ο Λουκασένκο απευθυμε διαγγελμα στον λαό της Λευκορωσίας: "Οι Ρώσοι συχνά λένε ότι στα σύνορα της Ρωσίας το ΝΑΤΟ αναπτύσσει νέες δυνάμεις. Πρέπει να τονιστεί ότι πρώτα και πάνω απ' όλα είναι τα σύνορα μας, τα κοινά μας σύνορα, τα σύνορα της Λευκορωσίας στα οποία αναπτύσσονται οι νατοϊκές δυνάμεις".
"Το βλέπουμε και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα χωρίς φασαρία".
"Η Ρωσική ηγεσία αντιδρά με ένα δίκαιο τρόπο. Έχουμε κοινή άμυνα γεγονός που ενισχύει την ασφάλεια των χωρών μας, της κοινής μας πατρίδας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας".
"Οι δυνάμεις της Λευκορωσίας βρίσκονται στην "καρδιά" αυτής της κοινής στρατιωτικής δύναμης'.
"Αν υπάρξει σύγκρουση τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα μπούμε στη μάχη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες θα αναπτυχθούν εδώ".
"Δεν προσπαθούμε να κρύψουμε αυτό το γεγονός από τους συναδέλφους μας στη Δύση, συνεργάτες ή ανταγωνιστές".
"Γνωρίζουν τις συμφωνίες μας με τη Ρωσία".
"Τα λέω για να ξεκαθαρίσω τη στάση μου στην ΚΑΚ".
"Η Λευκορωσία είναι πρωτοπόρος της διαδικασίας ενοποίησης του μετασοβιετικού χώρου".
"Ήμασταν πάντα υπέρ μιας αληθινής επαναπροσέγγισης των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών".
"Αν ακολουθήσουμε διαφορετικές αρχές λόγω συγκεκριμένων φιλοδοξιών εκ μέρους συγκεκριμένων χωρών και ηγετών συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων, δεν θα υπάρξει ποτέ συνεργασία μεταξύ των Δημοκρατιών και θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ μας όπως σε Ουκρανία και σε άλλες περιοχές των ΚΑΚ, ο θεός είναι κατά των πολέμων".
"Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ψέματα στα έθνη μας. Αν θέλουμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε πάντα μαζί".
Στην Πολωνία έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 30.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ καθώς και βαρύ πυροβολικό, μαχητικά και πολεμικά πλοία,από 24 χώρες-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Πρόκειται για την άσκηση με την κωδική ονομασία Anakonda-16, η οποία αφορά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατευμάτων στην περιοχή μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην Πολωνία βρίσκονται ήδη 1.000 Βρετανοί στρατιώτες και πάνω από 14.000 Αμερικανοί.
Στην άσκηση θα συμμετάσχουν επιπλέον 12.000 Πολωνοί, καθώς και στρατοί από χώρες όπως η Σουηδία και η Φινλανδία.
Στην Βαλτική το ΝΑΤΟ διεξάγει τις ασκήσεις με την επωνυμία «Baltops 2016» που ξεκίνησαν  στις 3 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως 18 Ιουνίου στο νότιο τμήμα της Βαλτικής Θάλασσας, θέτοντας σε επιφυλακή τις ρωσικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με το  σουηδικό  Γενικό  Επιτελείο, στις   ασκήσεις συμμετέχουν ναυτικές δυνάμεις από τ Σουηδία, την Φινλανδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με αρχές της Εσθονίας, συμμετέχουν  50 πολεμικά πλοία από  18 κράτη του ΝΑΤΟ και  εταίροι της συμμαχίας, καθώς και 60 μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.
Περισσότερα από 4.500 άτομα θα συμμετάσχουν στην άσκηση.
Περίπου 5.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ πρόκειται να λάβουν μέρος στην άσκηση "Iron Wolf 2016".
Η πρώτη φάση της άσκησης συγκεντρώνει στρατιώτες από τη Λιθουανία, την Εθνική Φρουρά των ΗΠΑ και την Πολωνία, Γερμανία, Δανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο.
Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει τεθωρακισμένα οχήματα Stryker, A-10 Warthog και βομβαρδιστικά Β-52 στη Λιθουανία.
Η Γερμανία έστειλε τεθωρακισμένα Boxer και οβιδοβόλα PzH Howitzer ενώ η Δανία τεθωρακισμένα Leopard.

Είναι απόλυτα φυσικό να αντοδρα ετσι η Λευκορωσια  όταν βλέπει κανείς πως «στάθηκε» ο Πουτιν στον Ασαντ και τα έβαλε με ολη την οικουμένη… Ετσι είναι οι ισχυρες συμμαχίες… Ειδάλλως ο Ασαντ θα είχε το τελος του Καντάφι….

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θα πάει στις 15 Ιουνίου στην πορεία: «Ποιος άλλος θα μπορούσε να περάσει τέτοια μέτρα δίχως να ανοίξει ρουθούνι;», αυτή η φράση-ερώτηση, ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε διάφορες παραλλαγές που την ακούς σε δημόσιες ή μη συζητήσεις –ακόμα και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας φέρεται να το έχει πει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές–, τρυπά το μυαλό μου», γράφει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε άρθρο της στην AthensVoice.gr.

Σάμπως και τα μέτρα αυτά που θυμίζουν πολεμικές επανορθώσεις, η ταπείνωση αυτή του τόπου μας, ήταν και είναι αναπόφευκτα και δεν υπάρχουν εθνικές ευθύνες μιας παρέας κυνικών ανθρώπων που με δόλιο τρόπο υφάρπαξαν την εξουσία και τη διατηρούν χάρη στο αίσθημα αδιεξόδου και συνενοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με μοναδικό στόχο τη νομή της, με όποιο τίμημα και όποιο κόστος για την Ελλάδα. Λες και αυτή η φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση του τόπου μας δεν αφορά όλους εμάς άλλα κάποιους άλλους. Λες και όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες στη δικαιοσύνη, στα ΜΜΕ, στην παιδεία, στην υγεία, στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα, δηλαδή στο τρόπο διακυβέρνησής τους που βασίζεται σε δύο πυλώνες: σοβιετοποίηση της κοινωνίας και συμφωνίες με αυτούς που καταγγέλλονται ως διαπλεκόμενοι έως ότου προσεγγίσουν τη νέα εξουσία, δεν θέτουν θέμα δημοκρατίας στο σκληρό πυρήνα της.
Το επιχείρημά τους είναι όλο και όλο η ερώτηση: καλά εμείς φταίμε για την ύφεση, τη μείωση μισθών και συντάξεων, τη διόγκωση της ανεργίας την περίοδο 2010-15; Για όλα τα κακά φταίνε οι τελευταίοι δεκαοκτώ μήνες; Η απάντηση είναι ότι, ναι, εσείς φταίτε γιατί αντί τον Ιανουάριο του 2015 να αρχίσει η έξοδος από το μνημόνιο και η ανάκτηση των απωλειών, πήγαμε μίλια πίσω. Μπήκαμε στο τρίτο μνημόνιο μέχρι το 2018 και στη συνέχεια στο διαρκές μνημόνιο. Και μάλιστα με τα οικονομικά δεδομένα του Ιανουαρίου του 2015 και όχι του 2010-2012. Φαντασθείτε τι θα συνέβαινε αν χειριζόσασταν εσείς την κατάσταση το 2010-2012 με τον τρόπο που τη χειρίζεστε το 2015-2016! Ναι, εσείς φταίτε γιατί παρεμποδίσατε την εθνική ενότητα που ήταν αναγκαία, γιατί δηλητηριάσατε το μυαλό και τη ψυχή της κοινωνίας με ψέματα, συκοφαντίες και ανευθυνότητες.
Κι επειδή οι κυβερνώντες προφανώς δεν κατεβάζουν στο δρόμο οργανωμένες ομάδες για να καίνε και να καταστρέφουν, αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς, οι πολίτες, είμαστε ευχαριστημένοι και όλα καλά; Αυτό το μήνυμα στέλνουν εντός και εκτός συνόρων οι κυβερνώντες;
Αν ναι, λάθος μήνυμα στέλνεται. Η κοινωνία είναι απελπισμένη και τρομαγμένη. Νιώθει αδύναμη να αντιμετωπίσει αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο εκτοξεύει απειλές προς κάθε πολίτη που τολμά να αμφισβητεί ή να ασκεί κριτική, που τολμά να προτάσσει τον ορθό λόγο, που διεκδικεί το δικαίωμα της επιβίωσης αλλά και της ποιότητας ζωής, προς κάθε πολίτη που τολμά να μην έχει χαμηλές προσδοκίες. Προς κάθε πολίτη που αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό δεν οδηγεί κάπου, πως δεν υπάρχει εθνικό σχέδιο μήτε και πρόθεση εθνικής ανάτασης παρά μόνο επιβολής ενός «άλλου καθεστώτος» που έχει ήδη ξεκινήσει καθώς μόνον έτσι θα μπορούν να ασκούν για πάντα εξουσία – με τη «μαδουροποίηση» του τόπου μας. Προς κάθε πολίτη που γνωρίζει πως όσο θα συνεχίζουν ανεμπόδιστοι οι Σύριζα-Ανέλ μαζί με τον τρίτο αθέατο εταίρο τους, η κατάληξη θα είναι να καταστεί η δραχμή αναπόφευκτο αίτημα για να τραφεί ο λαός.
Και είναι λογικό να νιώθει αδύναμη. Η αντιπολίτευση, με καλή πρόθεση ενδεχομένως, θυμίζει τη βρετανική κυβέρνηση των MacDonald και Baldwin το ’30, που ενώ η Γερμανία του Χίτλερ επανεξοπλίζονταν με ξέφρενους ρυθμούς και τα πάντα προμήνυαν το κακό που θα έρχονταν, εκείνοι εργάζονταν μακάριοι για τον αφοπλισμό της Βρετανίας και της Γαλλίας (η πολιτική του κατευνασμού), πιστεύοντας πως την ειρήνη τη διατηρείς εγκωμιάζοντας τα προτερήματά της. Κι αυτό γιατί; Γιατί κάνουν τη σκέψη: ας περάσει ο Τσίπρας τα μέτρα να μην έχω εγώ το κόστος. Σάμπως και όλα θα είναι φυσιολογικά σε μια λογική εναλλαγής εξουσιών, όπου κάποια στιγμή θα φύγει ο ένας και θα έρθει κάποιος άλλος και η ζωή συνεχίζεται. Σάμπως να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντικοινοβουλευτικό –όπως δείχνει η πρακτική του– μόρφωμα, σάμπως να μην κινδυνεύει η ίδια η υπόσταση της χώρας, οι ζωές μας.
Κι αν υπάρχει ένας λόγος για να κατέβουμε στους δρόμους την 15η Ιουνίου –μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από λίγους νέους ανθρώπους δίχως πολλή σκέψη σαν μια κραυγή– είναι αυτός: για να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη, εκτός και εκτός των συνόρων, ότι καθόλου δεν είμαστε «ευχαριστημένοι», ότι αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας δεν είναι ανεκτό, πως δεν είναι αποδεκτή αυτή η κυβέρνηση, το «άλλο καθεστώς», πως δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, πως δεν έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα του εθνικού θανάτου, πως δεν θα επιτρέψουμε την κατάλυση της δημοκρατίας. Για να ενώσουμε τις φωνές μας, όλοι μαζί, δίχως τα απομεινάρια του διχασμού, και να πούμε το πολύ απλό: όσο εσείς είστε στην κυβέρνηση, η Ελλάδα κινδυνεύει, η δημοκρατία κινδυνεύει.
Δεν είμαστε ανόητοι, δεν πιστεύουμε πως με την κραυγή αυτή, «παραιτηθείτε», θα παραιτηθούν. Δεν θα παραδώσουν εύκολα αυτό που με τόσο κόπο κατέκτησαν ποινικοποιώντας όλη τη μεταπολίτευση και δηλητηριάζοντας και διχάζοντας τη ελληνική κοινωνία. Δεν θα παραιτηθούν, φυσικά. Αλλά θα έχουμε στείλει ένα μήνυμα απαίτησης εθνικής συνέγερσης.
Όσο για όσους γνήσια αγωνιούν λέγοντας «κι αν φύγουν αυτοί, ποιοι θα έρθουν» η απάντηση είναι απλή: όσοι μπορούν και κυρίως θέλουν να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος.
15_Ιουνίου_παραιτηθείτε».
Η κυρία Αλ Σάλεχ ξεχνά προφανως ποιος εφερε το μνημονιο και ποιοι κυβερνουσαν επι χρονια και επαιρναν δανεια επί δανειων…. Αντε παραιτηθειτε Συριζαιοι να ερθουν οι επιστημονες στην κλοπη και στην καταχρηση οι Πασοκεμον……


Παράκληση σε αυτόν που κανει c(l)opy paste  αρθρα μου και τα παρουσιαζει ως δικά του να σταματησει να το κάνει για μην του σκισω τα πρεκια. Ευχαριστω......Εκπομπη 8/6 22:00 : Μην χασετε την τελευταία εκπομπη για το καλοκαιρι.... ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!


Η αστρολογική οπτική της ημέρας: Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στο ψυχαναγκαστικό ζώδιο του Καρκίνου αλλά θα μπουκάρει  στο Λιοντάρι και έτσι θα δωσει στην μέρα μια θεατρικη προδιάθεση. Από την άλλη ο Ερμης κοντράρει τον Άρη στον Σκορπιο και αυτό θα φερει πολλά νευρα…… Προσοχή στο τι λέτε μα και στο πως οδηγείτε.
Ο Διας είναι σε επαφη με τα μεσοδιαστήματα Ερμη/Hades και Βορείου Δεσμού/Ποσειδώνα που σημαινει πως θα υπαρχει μια εξαπάτηση σε θεμα χρημάτων και απωλεια χρηματων από κερδοσκοπίες….

Στα της Ελλάδος τωρα ο διελαυνων Αρης είναι σε επαφη με τα μεσοδιαστηματα Μεσουρανηματος/Ερμη, Ερμη/Κρονου και Ωροσκοπου /Vulcanus αλλά λκαι με τον Κρόνο… που μιλά για αφοσιωση στην εργασία, ένα ταξιδι που γινεται τελειως απροοπτα και εκτος προγραμματος. Ισως εχουμε μια εκ νεου εμπλοκή….
Η Ατάκα της ημέρας: Τελικά ο Τσιπρας μας το περναει το μηνυμα…Εκανε κολπα με την μπαλα του μπάσκετ με το …μεσαιο δακτυλο….
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget