Σεμινάριο κλασσικής αστρολογίας: Σχέσεις: Μάθε πως θα ξέρεις τι σου επιφυλάσσουν

Συναστρίες: Ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές και όχι μόνο. Ποιες θα ευδοκιμήσουν και ποιες θα σε ταλαιπωρήσουν; Πως θα χρησιμοποιήσεις την αστρολογία για να γνωρίζεις εκ των προτέρων όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ποιότητα και την πορεία τους;

Καρμικός έρωτας ή μεγάλη δοκιμασία; Ευνοϊκή συνεργασία ή εξαπάτηση; Αληθινή φιλία ή λυκοφιλία; Θες να ξέρεις; Μάθε πως αυτό το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο σεμινάριο κλασσικής αστρολογίας  του Καρλ «Σχέσεις: Μάθε πως θα ξέρεις τι σου επιφυλάσσουν».

Ποιες όψεις δείχνουν ότι μια σχέση μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη σχέση ή γάμο; Ποιοι συνδυασμοί όψεων δείχνουν ότι μια σχέση μπορεί να σε ευνοήσει και ποιοι προειδοποιούν για δυσάρεστες καταστάσεις;

Όλα αυτά και άλλα πολλά με βάση τη συναστρία γενέθλιων αστρολογικών χαρτών αυτό το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 17:00 με 19:00 στο κέντρο της Αθήνας με τον Karl Heinz Ottinger.

Δήλωσε αίτηση συμμετοχής για το σεμινάριο κλασσικής αστρολογίας: «Σχέσεις: Μάθε πως θα ξέρεις τι σου επιφυλάσσουν» στο Karl@albedo14.com ως το βράδυ της Παρασκευής, 13 Μαΐου 2016.


***Μαζί με το αίτημά σου απόστειλε και τα στοιχεία γέννησής σου (ημερομηνία, τόπο, ώρα) ώστε να ετοιμαστεί ο αστρολογικός σου χάρτης και να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα στο σεμινάριο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget