Η γλώσσα του σωματος "εδωσε" τον Τσίπρα

Η γλώσσα του σωματος "εδωσε" τον Τσίπρα
Το ημερήσιο (ΕΙ) ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 11/5


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ημερήσιο  ειδικό μου δελτίο. Εδώ είμαστε καταπληκτικά αφού  ο Τσίπρας πάει … για συμφωνία που θέλει να μα την περάσει ως μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη ο βουλευτής –σουργελο Μιχελογιαννάκης  ίδρυσε συνιστώσα  εντος του Σύριζα…

 αστειες εικονες με ατακες
Αλλά λέει ο Τσίπρας και άλλα το σώμα του… Αυταπάτη ή απάτη: Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας να ζήτησε εμμέσως ουίσκι στο προεδρικό μέγαρο και να δήλωσε με πλάγιο τρόπο ότι είναι έτοιμος να φορέσει ακόμη και γραβάτα μετά τις 24 Μαΐου, ωστόσο στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης ο πρωθυπουργός ήταν συνεχώς συνοφρυωμένος, μιλούσε συχνά με σκυμμένο το κεφάλι σαν κάτι να ήθελε να κρύψει –αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η γλώσσα του σώματος.
Ο κύριος Τσίπρας, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, που ξεκίνησε την ομιλία του ενώπιον των υπουργών του αλλά και του ελληνικού λαού, ήταν πολύ σοβαρός, δεν χαμογελούσε, αντιθέτως ήταν σφιγμένος και αυτό διαγραφόταν έντονα στο μέτωπο του.
Τι και αν δήλωνε ικανοποιημένος και αισιόδοξος από τα αποτελέσματα του Eurogroup, τι και αν επαναλάμβανε συνεχώς την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του «να αλλάξει σελίδα στην χώρα και να μας πάει στην ανάπτυξη» στην πραγματικότητα κάτι μέσα του «τον έτρωγε». Αυτό τουλάχιστον λένε ειδικοί της γλώσσας του σώματος στο star.gr, μια γλώσσα που αποτελεί ισχυρό εργαλείο για τους πολιτικούς που την γνωρίζουν καλά.
Στην ερμηνεία της Γλώσσας του Σώματος χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη μας το πλαίσιο και τις συνθήκες στις οποίες διαδραματίζεται η συμπεριφορά που εξετάζουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πλαίσιο είναι η… Βουλή και η ομιλία του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για το χρέος και τον μηχανισμό προληπτικών μέτρων.
Στο μέτωπο του πρωθυπουργού ήταν συνεχώς «ζωγραφισμένες» ρυτίδες έκφρασης, τις οποίες βέβαια ο κύριος Τσίπρας δεν έχει όταν είναι σε πιο χαλαρές καταστάσεις. Το σμίξιμο των φρυδιών του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δείχνει τον προβληματισμό, αλλά και την προσήλωση του στο στόχο. Σε αντίθεση με τους περισσότερους υπουργούς του που καθόντουσαν σαν «αγαλματάκια ακούνητα αγέλαστα», ο κύριος Τσίπρας κουνιόταν συνεχώς. Γυρνούσε μια από τη μία πλευρά και μια από την άλλη, ωστόσο ήταν σχεδόν πάντα συνοφρυωμένος.
Το άγχος και η νευρικότητα, μπορούν να φανούν από τις νευρικές κινήσεις των χεριών, ενώ αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η συχνότητα με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έσκυβε το κεφάλι του! Το τελευταίο, λένε ειδικοί της γλώσσας του σώματος, δεν μαρτυρά μόνο ντροπαλά και δειλά άτομα, αλλά πολλές φορές, όταν κάποιος σκύβει το κεφάλι, ενώ μιλά για τόσο σοβαρά θέματα φανερώνει ότι δεν μας λέει όλη την αλήθεια!
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την συμφωνία διότι αφ ενός δεν έχει κλείσει ακόμα αφ’ ετέρου αυτά που λέει είναι παραμύθια. Ο διελαύνων Ποσειδώνας (*υποκρισία, ψέμα, ψευδαίσθηση) είναι σε ακριβέστατη όψη τετραγώνου με τον Ωροσκόπο του αλλά και τον υποθετικό Kronos που δείχνει πως περνά δύσκολες ώρες. Βέβαια τα πιο δύσκολα τώρα έρχονται για αυτόν….

αστειες εικονες με ατακες

Κόκκινα δάνεια: Επίτροπος της Ευρωπαικης Ένωσης εχει δηλώσει πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ζητησε για τα κόκκινα δανεια προβλεψη για αγορά από funds. Όμως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης (ΕΤΕπ) αναμένει να αγοράσει το πρώτο της πακέτο «κόκκινων» δανείων από ελληνικές τράπεζες τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε η Σαμπίνα Ντζιούρμαν, διευθύντρια της ΕΤΕπ για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Ντζιούρμαν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι κινήσεις της ΕΤΕπ αναμένεται να διαμορφώσουν το ύψος της δαπάνης της στην Ελλάδα φέτος πάνω από τα 320 εκατ. ευρώ που δαπάνησε πέρυσι.
«Αναμένουμε να ανακοινωθούν κάποιες συναλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. Θα απογοητευόμουν, εάν (η επένδυση) ήταν μικρότερη από πέρυσι», δήλωσε η διευθύντρια της ΕΤΕπ για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η ίδια ανέφερε ότι η ΕΤΕπ έχει εκπλαγεί θετικά από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί έως τώρα από τον ιδιωτικό τομέα για την Ελλάδα και ότι συζητά με δυνητικούς επενδυτές σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαχείριση πακέτων «κόκκινων» δανείων στο μέλλον. Η ΕΤΕπ έχει επενδύσει ήδη 250 εκατ. ευρώ σε πακέτα μετοχών των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών – Alpha, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς.
Συζητήσεις και συμφωνίες που γίνονται με Ερμή ανάδρομο αλλά και τους πλανήτες που σχετίζονται με το χρήμα (Δίας και Κρόνος αντίστοιχα) οδηγούνται σε ναυάγιο. Μια ο λαός αντιδρά, την άλλη δεν βοηθούν οι συνθήκες …γενικά δεν βοηθά στο να γίνει «παιχνίδι»…


Πάμε να γινουμε αποθηκες ψυχων: Καταρρέει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό και τα χειρότερα έρχονται καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μελετά ήδη σχέδιο έκτακτης ανάγκης το οποίο προβλέπει την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων με τα hot spot στα νησιά να μετατρέπονται σε μόνιμα στρατόπεδα. Πηγές της ΕΕ τονίζουν το απίστευτο "έτσι θα δείξουμε στον Ρ.Τ.Ερντογάν πως έχουμε εναλλακτική λύση" παίζοντας όμως το παιχνίδι της Τουρκίας αφού αυτό ακριβώς επιδιώκει ο "Σουλτάνος"!   «Δεν έχουμε σχέδιο Β, έχουμε μόνο σχέδιο Α» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, σχετικά με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου παρουσιάζουν ότι προετοιμάζει η ΕΕ λόγω της πιθανότητας κατάρρευσης της ευρωτουρκικής συμφωνίας για το προσφυγικό.   «Διαπραγματευτήκαμε με την τουρκική κυβέρνηση, έχουμε μια συμφωνία με την τουρκική κυβέρνηση και έχουμε τον λόγο της» υπογράμμισε ο Α. Βιντερστάιν, συμπληρώνοντας ότι οι τακτικές επαφές με τις τουρκικές αρχές συνεχίζονται.   Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Επιτροπής, αρμόδια για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Μάγια Κοσίγιαντσιτς επιβεβαίωσε χθες πως η προγραμματισμένη για το τέλος της εβδομάδας συνάντηση υψηλού επιπέδου στην οποία θα συμμετείχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών και ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, αναβλήθηκε.   «Η απόφαση ήταν κοινή» ανέφερε η ίδια, σημειώνοντας πως η νέα ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί.   Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Politico, το οποίο επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματούχους, το σχέδιο έκτακτης ανάγκης της ΕΕ προβλέπει τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων, κάτι που πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούσαν μέχρι τώρα να αποφύγουν.

Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης έχουμε τον διελαύνοντα Ουρανό (κυβερνήτης του 8ου και 9ου οίκου) αντίστοιχα να είναι στον 10ο οίκο (φήμη, εξουσία) και να κάνει αντίθεση με τον Χείρωνα (*πόνος, πολεμική διάθεση) εντός του 4ου οίκου (πατρίδα). Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές τελικά η συνθήκη  μεταξύ Ε.Ε – Τουρκίας δεν θα λειτουργήσει και δεν λειτούργησε. Ήδη στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται 4 ακόμα hot-spot….

Εκπομπή 11/5 και ωρα 22:00: Θα εχουμε πολυ ωραια εκπομπή καθως επίσης και ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.....
Η αστρολογική οπτική της ημέρας: Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο αλλά είναι αρκετά επικίνδυνη αφού παίζει από αντίθεση με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ουρανό… Ξαφνικά γεγονότα και ψυχαναγκασμός σε όλο του το μεγαλείο…. Το τρίγωνο μεταξύ Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να δώσει λύσεις σε μια κατάσταση που έμοιαζε λίγο –πολύ χαμένη…
Από την οπτική της Uranian ισως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού ο Άρης είναι σε επαφή με τον άξονα Ποσειδώνα/Admetos που βγάζει αλλαγη στους ορους μια συμφωνίας…

Στα της Ελλάδος τωρα ο διελαυνων Ηλιος είναι σε επαφη με τους αξονες Βορείου Δεσμού/Ουρανου και Ποσειδωνα/Admetos που μιλά για ξαφνικες εμπλοκές και αλλαγές σε καποιους ορους …

Η ατάκα της ημέρας: Εγινε και ο Μιχελογιαννακης συνιστωσας… για αυτό δεν υπαρχει γιατρεια….Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget