o Karl ξαναχτύπησε με επιτυχημένη πρόβλεψη για την διαπραγμάτευση

 2016Ο Karl ξαναχτύπησε με μια απόλυτα επιτυχημένη πρόβλεψη που βρίσκεται στο άρθρο που έχετε διαβάσει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι τον Απρίλιο στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε στο κείμενο με ημερομηνία ανάρτησης 2/4/2016  "Απρίλιος 2016: Αστρολογική πρόβλεψη για την Ελλάδα και τον κόσμο είχε γραψει": "Ο διελαύνων Πλούτωνας συναντά τους γενέθλιους άξονες του χάρτη της Μεταπολίτευσης Hades/Kronos, Άρη/Ποσειδώνα αλλά και Κρόνου/Ουρανού που μιλουν για αποκαλύψεις...αλλά και μυστικά σχέδια και προβλήματα σε διαπραγματεύσεις που τελικά οδηγούν σε αποτυχία. Αυτό δεν αποκλείεται να επιφέρει ειδήσεις ανατριχιαστικές και μόνο στο άκουσμα τους…"

Αποκάλυψη βόμβα που βάζει "φωτιά" στην διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση της κυβέρνησης με την τρόικα έσκασε από τα wikileaks το οποίο δημοσίευσε διαλόγους του Πωλ Τόμσεν και της Βελκουλέσκου... στους οποίους ούτε λίγο ουτε πολύ διαφαίνεται ότι συζητουν να στησουν "πιστωτικό γεγονος" για να εξαναγκάσουν την Αθήνα να υπακούσει.  

ο διαλογος που κάνει το γύρο του κόσμου έλεγε: 
«Δεν πρόκειται να δεχτώ ένα πακέτο μικρών μέτρων, δεν πρόκειται», λέει ο Τόμσεν στη συζήτηση. «Τι θα χρειαστεί για να φτάσουμε σε σημείο αποφάσεων; Στο παρελθόν, μόνο μία φορά ελήφθησαν αποφάσεις και ήταν όταν οι Έλληνες επρόκειτο να ξεμείνουν σοβαρά από χρήματα και να χρεοκοπήσουν. Πιθανόν αυτό θα συμβεί ξανά. Σε αυτή την περίπτωση, θα τραβήξει έως τον Ιούλιο και είναι ξεκάθαρο ότι οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να συζητούν για ένα μήνα πριν από το Brexit», προσθέτει, ενώ συνεχίζει «Η άλλη πιθανότητα, που πίστευα ότι θα είχε γίνει ήδη και είμαι έκπληκτος που δεν έγινε, είναι ότι εξαιτίας της κατάστασης με το προσφυγικό θα θέλουν να καταλήξουν σε συμπέρασμα. Και οι Γερμανοί εγείρουν το θέμα της διαχείρισης… Ουσιαστικά εμείς εκείνη τη στιγμή λέμε: »Κοίτα, κ. Μέρκελ, είσαι αντιμέτωπη με ένα ερώτημα. Πρέπει να σκεφτείς τι είναι περισσότερο δαπανηρό, να συνεχίσεις χωρίς το ΔΝΤ ή να κάνεις την ελάφρυνση χρέους που εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να μας κρατήσεις;». Αυτό είναι πραγματικά το θέμα».
Σύμφωνα με το WikiLeaks, η Βελκουλέσκου στη συγκεκριμένη συνομιλία λέει «Είναι ενδιαφέρον ότι η Ελλάδα υποχώρησε… υποχώρησε λίγο τόσο στη φορολογική μεταρρύθμιση… τόσο στην έκπτωση φόρου και στις επικουρικές συντάξεις».
Η άποψη του Τόμσεν από την άλλη είναι ότι οι Έλληνες «δεν πλησιάζουν καν στο να αποδεχτούν τις απόψεις μας». Η Βελκουλέσκου από την πλευρά της επιχειρηματολογεί ότι «αν η ελληνική κυβέρνηση πιεστεί αρκετά θα το έκανε… Αλλά δεν έχουν κανένα κίνητρο και ξέρουν ότι η Κομισιόν είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί, οπότε αυτό είναι το πρόβλημα».
Η Βελκουλέσκου έκανε λόγο και για λάθος στρατηγική από το ΔΝΤ. «Δεν διαπραγματευτήκαμε με την Κομισιόν και μετά να θέσουμε στους Έλληνες κάτι πολύ χειρότερο. Τους βάλαμε το μίνιμουμ που ήμασταν πρόθυμοι να σκεφτούμε και οι Ελληνες λένε ότι δεν διαπραγματευόμαστε», αναφέρει.
Το WikiLeaks αναφέρει ότι στη συζήτηση η Βελκουλέσκου αποκάλυψε ότι το ΔΝΤ εξετάζει το αν θα πρέπει να δημοσιεύσει την επικαιροποιημένη έκθεσή του για την κρίση.
Σε κάποιο σημείο η Βελκουλέσκου προτείνει και μία ασυνήθιστη λύση: να διαχωριστεί το πρόβλημα σε δύο προγράμματα, με διαφορετικούς στόχους. «Το ερώτημα είναι αν οι Ευρωπαίοι θα αποδέχονταν τους μεσοπρόθεσμους στόχους της Κομισιόν, για τους σκοπούς του προγράμματος και τους δικούς μας στόχους για τους σκοπούς της ελάφρυνσης χρέους», λέει.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget