Μένουμε έκπληκτοι σε αυτό το blog… Grexit returns….

Μένουμε έκπληκτοι σε αυτό το blogGrexit returns….
Το ημερήσιο (ΕΙ)ΔΙΚΟ μου δελτίο 5/4
Αγαπητοί  φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ημερήσιο και φευγάτο (ει)δικό δελτίο.  Ελπίζω να είσαστε καλά  και να την «παλεύετε» αφού αυτά που συμβαίνουν είναι απίστευτα. Έσκασε και η λίστα του Παναμά  και τελικά εκεί δεν υπάρχει ούτε ενας Αμερικανός αλλά υπάρχει… ένας Παπασταυρου….

karl heinz ottinger

Πρέπει να είναι … μάλλον συνωνυμία ή συνομωσία: Ο κύριος Παπασταυρου είναι και πάλι σε μια λίστα του Παναμά και ασφαλώς βρέθηκε εκ παραδρομής διότι ένας Παπασταυρου δεν μπορεί να εμπλέκεται συνεχώς σε τέτοιες λίστες….. Που να σε λέγανε και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που είναι και πιο κοινουπο μεχρι στην λίστα με τις σερβιετες θα ησουν….


Ερχεται νέο Grexit … Μα τι λένε: Αυξάνονται οι πιθανότητες για πτώχευση της Ελλάδας καθώς και για έξοδο από την Ευρωζώνη, σε περίπτωση που οι διαδικασίες αξιολόγησης του προγράμματος τραβήξουν σε μάκρος και φθάσουν ως τον Ιούνιο ή Ιούλιο, σύμφωνα με τις απόψεις που διατύπωσαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προς το Bloomberg.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα ακόμη δεν έχει προβεί σε περικοπές στις συντάξεις, σε αναδιάρθρωση της φορολογίας αλλά και σε τακτοποίηση του δημοσιονομικού χάσματος, σε συνδυασμό με τα «κόκκινα δάνεια» και τις πιθανές εξαγορές τους από funds του εξωτερικού, δείχνουν να επιβραδύνουν τις διαπραγματεύσεις, αναφέρουν οι ίδιοι αξιωματούχοι. Μάλιστα ένα ακόμη εμπόδιο, σύμφωνα με την άποψή τους, είναι και το ΔΝΤ.
Το Ταμείο, από την πλευρά του, του διαφωνεί με την Ευρωζώνη στον βαθμό της αναγκαίας περικοπής του προϋπολογισμού. Με τη Γερμανία να επιμένει ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, οι αξιωματούχοι του Ταμείου αναζητούν τρόπους να πιέσουν την καγκελάριο Μέρκελ να δώσει στην Ελλάδα περαιτέρω ανακούφιση του χρέους, μέσω κάποιου «κουρέματος». Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι τελευταίες διαρροές των συνομιλιών στο WikiLeaks.
Η Ελλάδα, η πιο χρεωμένη χώρα της ευρωζώνης, ήταν σχεδόν υποχρεωμένη τον περασμένο Ιούλιο σε μια έξοδο από το ευρώ, σε περίπτωση που η πολιτική της ηγεσία δεν υπέγραφε το τρίτο μνημόνιο, αναφέρουν οι αξιωματούχοι της ΕΕ στο Bloomberg.
Καθώς οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι συζητούσαν σχετικά με την διαδικασία της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, από όλες τις πλευρές έχουν διατυπωθεί αμφιβολίες για το κατά πόσο η Ελλάδα θα μπορούσε να επιτύχει τους αυστηρούς στόχους του προϋπολογισμού.
Αυτές οι αμφιβολίες έχουν αυξηθεί, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να χάνει συμμάχους και τόσο η  Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντιμετωπίζουν αυξημένες απαιτήσεις από τους διαμεσολαβητές του ΔΝΤ.
Προσωπικά μένω έκπληκτος διότι είναι ένα σενάριο που είναι ακραίο….. Θα ισχύει μόνο αν το είχε κάποτε  επισημάνει ο Καρλιτο….

Η Αστρολογική  οπτική της ημέρας: Η Σελήνη χαλαρή και απατηλή στα «γλυκά ψαράκια» ξεγελά τους πάντες στο πέρασμα της. Η μέρα έχει και ένα τρίγωνο του Ήλιου  με τον Κρόνο και αυτό προσδίδει μια «πρακτικότητα» στα πράγματα. Το πρόβλημα είναι πως ο Άρης είναι στα όρια τετραγώνου  με τον Ποσειδώνα δίνοντας στην ημέρα ληστείες, αρπαγές και μολύνσεις…

Από την  Uranian Astrology  ο Ηλιος είναι επάνω στον αξονα Hades/vulcanus  που μιλά για προβλήματα υγειονομικού χαρακτήρα (ψείρες, ηπατίτιδα, ψώρα κλπ) που μπορεί να πάρουν έκταση….


Στα της Ελλάδας ο διελαύνων ‘Άρης είναι επάνω στους γενέθλιους ‘άξονες  Βορείου Δεσμού/Άρη και  Ερμή/Admetos που δειχνει μια ταση για να καταπολεμηθεί οτιδήποτε «βάζει φρένο» στην εξέλιξη μιας διαδικασίας.


Η ατακα της ημερας: Παιδιά, ο Παπασταυρου ηταν και στην λίστα ....με τ α ψωνια στο μαγνητακι του ψυγείου....Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget