Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Απριλίου 2016

Karl οικονομική κρίση
At my signal unleash hell
Σεληνιακά Φαινόμενα Απριλίου 2016: Οι επιδράσεις και οι εξελίξεις που σηματοδοτούν η Νέα Σελήνη στην 18η μοίρα του Κριού  και η Πανσέληνος στην 2η μοίρα του Σκορπιού στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Astrology by Karl Heinz Ottinger: «Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς τη συγκατάθεσή μου.» Μαχάτμα Γκάντι

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε στην ανάλυση και ερμηνεία των «Σεληνιακών Φαινομένων» του μηνός Απριλίου 2016 για την Ελλάδα και τον κόσμο.
Αυτό τον μήνα η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου και είναι ιδιαίτερα «φορτισμένη». Θα λάβει χώρα στην 18η μοίρα (*μοίρα του κακού όπως έχουμε κατ’ επανάληψη πει) του ζωδίου του Κριού (*πολεμική δραστηριότητα, εγωισμός και πρωτοβουλίες) και θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό (*ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα) και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (* καταστάσεις που σιγόβραζαν εδώ και καιρό). Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στην 2η μοίρα (μοίρα Υπέρτατης ισχύος) στον άξονα του Ταύρου-Σκορπιού επάνω στα σημεία της «Πύλης της Οικονομικής επιτυχίας» αλλά και στην «αντί –πύλη» που σχετίζεται με ζητήματα οικονομικών δολοπλοκιών και τοκογλυφίας.

Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο: Η Νέα Σελήνη ανοίγει «ένα τρελό χορό αποκαλύψεων» αφού πολλά πράγματα θα γίνουν με το «πιστόλι στον κρόταφο» και μάλιστα με τρόπο προκλητικά απροκάλυπτο. Οικονομικοί εκβιασμοί μα και επιθέσεις-επαναστάσεις σε χώρους παροχής υπηρεσίας (* νοσοκομεία, χώροι αποθήκευσης, στρατόπεδα, κέντρα υγείας) αλλά και σε πρόσωπα που προσφέρουν υπηρεσίες (*Ένοπλες δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας , κρατικοί λειτουργοί). Ίσως κάποιες ενέργειες να «στοχεύουν την μάζα». Μια ένοπλη εξέγερση, συμπλοκή ή τρομοκρατική ενέργεια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Η Πανσέληνος λόγω της μοίρας(2η =υπέρτατη ισχύς) που πραγματοποιείται αλλά και λόγω της εμπλοκής της προαναφερθείσας πύλης και αντί-πύλης θα βγάλει αρκετά ζητήματα με καταχραστικές πρακτικές «χειραγώγηση» των αγορών, των μετοχών στο Χρηματιστήριο και των συναλλαγών ενώ υποδεικνύει εκτεταμένες οικονομικές απώλειες.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Ρωμιοί είναι αυτοί, ανάθεμά τους! Αν δεν μας τύχαιναν στη στράτα μας, θα ’χε φάει τώρα η Τουρκιά τον κόσμο!» *απόσπασμα από τον «Χριστό ξανασταυρώνεται» του Ν. Καζαντζάκη

Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά περίεργη αφού θυμίζει κάτι από την θάλασσα που είναι στην επιφάνεια «λάδι» αλλά από κάτω «βράζει» και υπάρχει θολούρα. Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθηνών βλέπει κανείς πως το μεσοδιάστημα της Νέας Σελήνης ΔΕΝ πραγματοποιεί εξίσωση αλλά ο Ωροσκόπος λόγω του ότι συναντά τον άξονα Κρόνου/Kronos (*θέματα απελάσεων, εξορίας, ζητήματα με αλλοδαπούς,) προμηνύει έντονα προβλήματα με σχετικές ομάδες ανθρώπων αλλά και σημαντικά οικονομικά ζητήματα που ίσως αναγκάσουν την κυβέρνηση να σκαρφιστεί διάφορα τρυκ για να τα καταφέρει… Από την άλλη το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης προμηνύει αλλαγές σε επίπεδο δημοτικότητας που ενδεχομένως να αποτυπωθεί σε διάφορες δημοσκοπήσεις.

Από την άλλη συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης ισούται με τον άξονα Wi/Admetos γεγονός που μιλά για την απώλεια μιας Ελληνίδας μητέρας (*ενδεχομένως ατόμου από την πολιτική σκηνή). Ο Ωροσκόπος μιλά για προβλήματα από πυρκαγιές αλλά και για ένα μεγάλο ερώτημα που θα τεθεί προς την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης με τον προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης βγάζει αρκετές ειδήσεις. Κατ’ αρχήν το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για την δραστηριοποίηση μιας γυναίκας. Ο Ωροσκόπος, συναντά μεταξύ των άλλων, τους άξονες Zeus /Poseidon & Ουρανού/Kronos που μιλά για έναν διανοητικό εξαναγκασμό αλλά και για να τεθεί σε εφαρμογή η έκδοση και τελικά η εκτέλεση ενός εντάλματος συλλήψεως.

Ένας χαμός διαφαίνεται… στο βάθος του τούνελ…

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα:At my signal…unleash hell

Η Πανσέληνος αυτή λαμβάνει χώρα στην 2η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και εντος των ορίων της «αντί-πύλης» της τοκογλυφίας. Κοιτώντας και μελετώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου διακρίνουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μη υποχώρηση (*προφανώς από πλευρά δανειστών ) αλλά και έντονη βία και εκβιασμό από άτομα που είναι αλλοδαπά ή αλλόθρησκα αλλά και κάποιες γυναίκες που λειτουργούν κακόβουλα… Το Μεσουράνημα μιλά για ασφυκτική πίεση αλλά και άσκηση ακόμα και βίας!!! Παράλληλα ο Ωροσκόπος μιλά για την αναρρίχηση ενός ατόμου στα ανώτερα κλιμάκια, το ενδεχομένως είναι υπερεκτιμημένο. Ίσως, υπάρξει τοποθέτηση ενός ατόμου στην θέση ενός άλλου.

Μελετώντας και συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με αυτόν της Μεταπολίτευσης βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης συναντά τον Δία και δείχνει κάποιες απροσδόκητες επιτυχίες αλλά και μιλά για ένα πένθος στον πολιτικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Παράλληλα, το Μεσουράνημα μιλά για ισχυρές συμμαχίες που κάνουν την εμφάνισή τους…
Τέλος, η μελέτη του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου σε σχέση με τον προοδευμένο της Μεταπολίτευσης μας μιλά για μια επανάσταση- κινητοποίηση από άτομα ανωτέρου μορφωτικού επιπέδου. Η επίθεση της «γραβάτας» είναι ante portas…Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget