Αυτή την Τετάρτη 13/4 ..η ώρα των αποκαλύψεων...

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com 
Την Τετάρτη 13/4 και ώρα 22:00 στην εκπομπή "Η Νύχτα είναι ξελογι-astra" ο Karl έρχεται "κουρδισμένος" να πει πολλά...

Ήδη στην εκπομπή του Λουκά Ντουρτουρέκα  στον gingeradio.gr είχαμε πει για επεισόδια στα σύνορα και μάλιστα μίλησε για για χτυπήματα λόγω αντιπαλότητας πλησίον των ελληνικών συνόρων.

Σε προηγούμενες εκπομπές τόνισε πως από 17/4 θα έχουμε τραπεζικά προβλήματα και πως δεν έχει εμπιστοσύνη στα ελληνικά τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα. Ηδη στην Αυστρία αποφάσιστηκε να κουρέυτει το 53,98% των ομολογιών της τράπεζας Hypo Alpe-Adria προκειμένου να αποφευχθεί το λουκέτο στην τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό, σε εφαρμογή της νομοθεσίας που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2016 σε όλη την Ευρωζώνη για το bail in στις τράπεζες με τη συμμετοχή καταθετών και επενδυτών οι κάτοχοι ομολόγων της συγκεκριμένης Τράπεζας θα έχουν πλέον μόλις 46,02 ευρώ για κάθε 100 ευρώ που είχαν.
Προς το παρόν τουλάχιστον οι καταθέτες της συγκεκριμένης τράπεζας γλύτωσαν το κούρεμα καθώς εκτιμήθηκε το γεγονός ότι το αυστριακό κράτος είχε καταβάλλει το ποσό των 5,5 δισ. ευρώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να αποφευχθεί το… μοιραίο.

Λέτε να μην ξέρει τι λέει;;  Τετάρτη βράδυ συντονισμένοι... 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΕΔΩ
  
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget