Αυτές είναι οι «ευχαριστίες» των «κατατρεγμένων», ο Karl τα έλεγε…

Αυτές είναι οι «ευχαριστίες» των «κατατρεγμένων», ο Karl τα έλεγε…
Το Ημερήσιο (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 23/3
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ημερήσιο ειδικό δελτίο. Οι ειδήσεις μας προλαβαίνουν και μας επιβεβαιώνουν δημιουργώντας ένα εξαιρετικά αμφίβολο μα και τρομακτικό σκηνικό. Επί πολλές εβδομάδες τα έλεγα και είχα να αντιμετωπίσω ειρωνείες και ύβρεις αλλά δυστυχώς δικαιώθηκα…
Ας δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά και την επικαιρότητα…

Βρυξέλλες και λοιποί «λούζεστε» απλά τα αποτελέσματα των πράξεων σας:  Το χτύπημα στις Βρυξέλλες είχε σημαδιακό χαρακτήρα άσχετα εάν κάποιοι δεν ήταν σε θέση να το αποκωδικοποιήσουν. Οι Βρυξέλλες είναι το οικονομικό οικοδόμημα της Ευρώπης και οι «στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους»  κτύπησαν το «θηρίο» στο «κεφάλι» (*έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης) την Μεγάλη Τρίτη (*των καθολικών) μια ήμερα όπου γιορτάζονται οι δυο παραβολές η μία είναι των «δέκα παρθένων» και η άλλη της καταδίκης των Φαρισαίων από τον ίδιο τον Ιησού…
Γαλουχήσατε  άτομα τέτοια , τους κάνατε υπηκόους (*στα χαρτιά) και τώρα τους έχετε στην Αστυνομία, στον Στρατό και δεν ξέρω εγώ που άλλο. Οι Μουσουλμάνοι ΔΕΝ έχουν πατρίδα έχουν ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Όσο και αν τους κάνεις καλό …είσαι άπιστος άρα εχθρός…
Αλήθεια γιατί εκεί στο «σπίτι του λαού» δεν φιλοξενείτε 200-300 από αυτά τα άτομα. Τι , δεν πιστεύω να φοβάστε ή να είσαστε ρατσιστές….

Το wikileaks μίλησε για το ενδεχόμενο προδοσίας της χώρας: Με έγγραφο που θα «αποχαρακτηριζόταν»  το 2027  αποδεικνύεται πως πληρώνουμε αυτά που πληρώνουμε λόγο του ότι ψήφισαν οι Έλληνες ….ΣΥΡΙΖΑ.  Συγκεκριμένα ο Σόιμπλε, σύμφωνα με το έγγραφο, και αξιωματούχοι σε Βερολίνο, Λονδίνο και Βρυξέλλες έχουν αρχίσει να βλέπουν τις εκλογές στην Ελλάδα σαν δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.
Ο ίδιος ο Σόιμπλε, ανέφερε σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι παρά την εκπεφρασμένη θέση για παραμονή στο ευρώ, εάν οι Έλληνες ψηφίσουν υπέρ μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσεται κατά της λιτότητας, τότε θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται το έγγραφο, ο Σόιμπλε αναζητά τρόπους για να αντιμετωπίσει ένα προβληματικό αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. Ο ίδιος έβλεπε δύο δρόμους και κανείς δεν είναι ευχάριστος για τη Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ. Μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα άνοιγε το δρόμο για την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία.

Ο Σόιμπλε σύμφωνα με το έγγραφο, αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγου και σταδιακά έδειξε μεγαλύτερη μετριοπάθεια στο ενδεχόμενο μιας ευρωπαϊκής λύσης μέσα στην ΕΕ. Ζήτησε από τους «πέντε σοφούς» της Γερμανίας να αναθεωρήσουν το ενδεχόμενο ενός Ευρωπαϊκού Πακέτου Σωτηρίας.

Αυτά που λένε οι μυστικές υπηρεσίες σας τα λέει ΝΩΡΙΤΕΡΑ ο Καρλ…..Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget