Ο Karl το 'χε προβλέψει: Τα πολλαπλά «χτυπήματα» στις Βρυξέλλες – Δυστυχώς επαληθεύτηκαν


Σοκαρισμένη και ανήσυχη η Ελλάδα, η Ευρώπη και όλη η υφήλιος, σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, με τα "χτυπήματα" στις Βρυξέλλες. Το σκηνικό στο Βέλγιο είναι τρομακτικό!

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015 η Ευρώπη βιώνει πάλι τον τρόμο και μάλιστα με «πολλαπλές» βίαιες και αιματηρές επιθέσεις. Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ και μια τρίτη έκρηξη, με διαφορά περίπου μίας ώρας, στον σταθμό του μετρό στο Μάαλμπεκ του Βελγίου, κοντά σε κτήρια της Κομισιον. Τουλάχιστον 13, ενώ 35 είναι οι τραυματίες.


Στο άρθρο «2016: Προβλέψεις για τιςδιεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις» ο Karl γράφει στις 24/12/2015 «Ο Hades είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με ό,τι πιο «κρυφό» μα και «βρώμικο» στην ζωή μας… δείχνει ότι ούτε το 2016 θα λείψουν οι «πολεμικές-τρομοκρατικές» επιχειρήσεις». 

Στο άρθρο με τίτλο «Κρόνος στον Τοξότη»(20/12/2014) είχε επισημάνει για επιθέσεις με θρησκευτικό υπόβαθρο και μένος μέσα στην επόμενη τριετία (2014-2017) με αρχή γεννώμενης τα τέλη του 2014

Στο άρθρο "Τρομοκρατικό χτύπημα Παρίσι: Ποια η επόμενη μέρα για την Ευρώπη;" ο Καρλ προβλέπει: Η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στην 15η μοίρα υποδεικνύοντας ότι οι δράστες προήλθαν από το εξωτερικό, έχοντας διαφορετική θρησκεία και κουλτούρα ενώ το γεγονός ότι βρισκόταν σε μεταβλητό ζώδιο δείχνει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε πολλαπλή επανάληψη του «χτυπήματος», ακόμη και σε άλλη χώρα. 

Στην εκπομπή "Φουλ του Άστρου" στον Albedo 14 την 14η Νοεμβρίου 2015 ο Καρλ προβλέπει με βάση τον αστρολογικό της ώρας της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι τι πρόκειται να γίνει μετά  στην Ευρώπη: "Ετσι όπως έγινε το "χτύπημα" στη Γαλλία φαίνεται ότι θα επαναληφθεί τουλάχιστον 3 φορές"

Ακούστε και δείτε τις εύστοχες προβλέψεις ότι έρχονται και άλλες je suis του Καρλ Χάινζ Οττινγερ στις 14 Νοεμβρίου 2015


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget