Ο Karl το ΄χε πει κι αυτό! Η επιτυχής πρόβλεψη για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής

Και επίσημα «λαθρομετανάστες» από σήμερα όσοι μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα
Και επισήμως λαθρομετανάστες θα χαρακτηρίζονται από σήμερα, Κυριακή 20 Μαρτίου, όσοι παράνομοι μετανάστες μπαίνουν από την Τουρκία στο ελληνικό έδαφος, όπως προκύπτει από τις προβλέψεις της προχθεσινής Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας και τα όσα συμφωνήθηκαν για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια εξέλιξη που καταδεικνύει τη μέχρι σήμερα λανθασμένη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από την κυβέρνηση, η οποία πλέον αναγκάζεται να προσχωρήσει, στη λογική των Ευρωπαίων, όπως αυτή καθορίζεται από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας των Βρυξελλών, πλέον, προβλέπεται ότι «όλοι οι παράνομοι μετανάστες που διασχίζουν την Τουρκία και φθάνουν στα ελληνικά νησιά από τις 20 Μαρτίου 2016 και μετά θα επιστρέφονται στην Τουρκία».
Βέβαια, μέχρι να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτά που έλεγαν οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τα σύνορα έγιναν -και παρέμειναν- ξέφραγο αμπέλι.


Τι έλεγε ο Karl με βάσει την Έκλειψη Μαρτίου 2016 για την Ελλάδα στην εκπομπή της 14/3 «Η νύχτα είναι ξελογιΑΣΤΡΑ»;

Μετά το 40Ο λεπτό όμως μπορείτε να ακούσετε… προβλέπει τα εξής:  « Ο Ωροσκόπος μιλά για συζητήσεις περί συνόρων, εγγράφων, «πήγαινε – έλα»… από αυτά όμως κάποια πράγματα  να ξέρετε δεν θα περάσουν… συγχρόνως, ανοίγει ξεκάθαρα ο δρόμος για να δούμε ποιοι ήταν μετανάστες, ποιοι δεν είναι , ποιοι είναι πολιτικοί μετανάστες και ποιοι πρόσφυγες». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget