Τρομοκρατία ISIS: Αυτές οι χώρες της Ευρώπης είναι οι τρεις πιθανοί της στόχοι

ΚΑΡΛ ΧΕΙΝΖ ΠΙΘΑΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΙΣΙΣΗ ραδιοφωνική εκπομπή του Karl Heinz Ottinger της 30/3 είχε θέμα «Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη – Τι θα συμβεί στην Ελλάδα». Οι προβλέψεις του είχαν να κάνουν και με τον τρόμο που σπέρνει το ISIS στην Ευρώπη.


Η αρχή του εφιάλτη του ISIS στην Ευρώπη έγινε με την τρομοκρατική επίθεση στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι που έβαψε με αίμα την γαλλική πρωτεύουσα. Ο Karl Heinz Ottinger της αμέσως επόμενη ημέρα δεν έμεινε στο να πει ότι επιβεβαιώθηκε όσον αφορά τις προβλέψεις του ότι έρχονται τρομοκρατικές ενέργειες βασισμένα σε κηρύγματα μίσους, τόσο με θρησκευτικό όσο και πολεμικό υπόβαθρο αλλά πρόβλεψε ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) θα συνεχίσουν να σπέρνουν τον τρόμο με πολλαπλά χτυπήματα και η επόμενη επιβεβαίωση ήρθε με τη δίδυμη τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο.


Πότε τα είπε μπορείτε να το δείτε στο άρθρο: «Τρομοκρατικά Χτυπήματα ISIS: Το 1ο χτύπημα στο Παρίσι προάγγελος μιας αλυσίδας φρίκης» και αξίζει να προσέχετε τις ημερομηνίες πρόβλεψης του Karl Heinz Ottinger γιατί οι καιροί είναι πονηροί και δεν αποκλείεται όπως πολλές φορές του επισημαίνουν πολλοί αναγνώστες να δείτε με ακριβώς τα ίδια λόγια ή με άλλους τίτλους άρθρα ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές τις προβλέψεις που έχει εκείνος πρώτος γράψει ή κάνει δια ραδιοφώνου.

Για όσους είστε φαν του Karl Heinz Ottinger η σημείωση είναι περιττή καθώς ένας λόγος που τον προτιμάτε είναι η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα των προβλέψεων του, όσοι όμως είστε καινούργιοι δίνετε σημασία και στην ημερομηνία που έχει κάνει τις προβλέψεις του και σίγουρα θα τον εκτιμήσετε πολύ περισσότερο ως αστρολόγο αν όχι και ως άνθρωπο τον Karl Heinz Ottinger.

Και ας πάμε τώρα στις αστρολογικές εκτιμήσεις του Karl Heinz Ottinger στην εκπομπή της Τετάρτης 30/3 για τα επόμενα πιθανά χτυπήματα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.

Ο Karl εξετάζοντας τους αστρολογικούς χάρτες χωρών της Ευρώπης και χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνική της Uranian Astrology πρόβλεψε ότι επόμενοι πιθανοί στόχοι του ISIS είναι Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα.

Στην εκπομπή έκανε και πολλές άλλες προβλέψεις για την Ευρώπη και την Ελλάδα ωστόσο μέχρι να ετοιμαστεί και να μπορείτε να την ακούσετε σε επανάληψη φροντίσαμε να πάρετε μια «πρώτη γεύση».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget