Ποια η στάση της αφανούς ΗΠΑ στον «πόλεμο» Ρωσίας Τουρκίας;

Προστασία των ΗΠΑ στην Άγκυρα επ’ αόριστον ή με ημερομηνία λήξης;
Η κατάρριψη του ρώσικου πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση μεταξύ Άγκυρας και Μόσχα. Η ΗΠΑ δείχνουν μέσα από δηλώσεις τους να λειτουργούν ως εκπρόσωπος Τύπου για λογαριασμό της Τουρκίας και να την στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Συγκεκριμένα οι ΗΠΑ μέσω εκπρόσωπου του Στέιτ Ντιπαρτμεντ επιμένει ότι το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο πριν καταρριφθεί ενώ ανέλαβε να διαψεύσει και τις κατηγορίες της Ρωσίας ότι η Άγκυρα συναλλάσσεται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για την παράνομη διακίνηση πετρελαίου.
Αλήθεια ποιος ο πραγματικός ρόλος των ΉΠΑ στη διαμάχη Ρωσίας – Τουρκίας και ποια θα είναι η στάση της στη συνέχεια;
Στην συναστρία μεταξύ των αστρολογικών χαρτών Τουρκίας – ΗΠΑ ο γενέθλιος Ήλιος της Αμερικής είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Τουρκίας και οι δύο προαναφερθέντες σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Κρόνο των ΗΠΑ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ υπάρχει μια μυστική διπλωματία και κρυφή ατζέντα η οποία παραμένει στο παρασκήνιο για να μην πλήττεται η φήμη των ΗΠΑ.
Αυτήν την περίοδο, λόγω όμως της διέλευσης του Πλούτωνα απέναντι από τον Ήλιο των ΗΠΑ και τον Πλούτωνα της Τουρκίας διαφαίνεται ότι η σχέση μεταξύ των δύο χωρών μέσα από σειρά υπόγειων παιχνιδιών εξουσίας και μοιραίων γεγονότων θα διαταραχθεί και η ΗΠΑ θα αναγκαστεί να γυρίσει την πλάτη στην Τουρκία ενώ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίον της.
*Ο αστρολογικός χάρτης των ΗΠΑ έχει υπολογιστεί για 4/7/1776
* Ο αστρολογικός χάρτης της Τουρκίας έχει υπολογιστεί για 29/10/1923
Πρώτη ανάρτηση 3/12/2015 astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget