Εμφύλιος Συρίας: Παγκόσμια στρατιωτική εμπλοκή ή διπλωματική λύση; Οι φόβοι θα βγουν αληθινοί;

Πόσο πιθανό είναι, με αφορμή τον εμφύλιο στη Συρία, να ξεσπάσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται στη Συρία από το 2011 το τελευταίο διάστημα έχει αποσπάσει την παγκόσμια προσοχή και ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις καθώς υπάρχει ανησυχία για παγκόσμια σύρραξη.
Πόσο πιθανόν είναι με αφορμή τον εμφύλιο στη Συρία να ξεσπάσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Και αν αυτό συμβεί σε ποια χρονική περίοδο τοποθετείται; Τι δείχνουν τα άστρα;
Σε κοσμικό επίπεδο ήδη από σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2015, βρίσκεται σε εφαρμογή η όψη αντίθεσης Ουρανού – Ζευς που κορυφώνεται στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια ακόμα δύο μήνες που δείχνει να γενικεύεται η πολεμική σύρραξη στη Συρία και να γίνεται χρήση πρωτοποριακών όπλων.
Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη της Συρίας διακρίνουμε ότι ο διελαύνων Πλούτωνας δημιουργεί όψη αντίθεσης με τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο αντίστοιχα γεγονός που προεικονίζει την επιδείνωση της υπάρχουσας κατάστασης αλλά και την αποτυχία της διπλωματίας.
Επιπρόσθετα, ο προοδευμένος Άδμητος βρίσκεται σε επαφή με τη γενέθλια θέση της Μηδενικής Κριού σηματοδοτώντας προβλήματα στις πρώτες ύλες αλλά και την κατακόρυφη αύξηση θανάτων σε μαζικό επίπεδο.
Οι σημαντικές εξελίξεις διεθνούς κλίμακας που θα ακολουθήσουν όσον αφορά τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρίας το αμέσως επόμενο διάστημα αποτελούν μια πρόβα τζενεράλε στρατιωτικής γενίκευσης η οποία θα κορυφωθεί τη διετία 2018-2020. Εκείνη την περίοδο ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου (θέση που καταλάμβανε κατά την έναρξη του β’ Παγκοσμίου Πολέμου) ενώ θα βρεθεί πάνω στην «αντιπύλη του τοκογλύφου» γεγονός που υποδεικνύει ενορχηστρωμένη προσπάθεια για υφαρπαγή εδαφών ή τιμαλφών. Μάλιστα, αυτή θα γίνει με φασιστικό ή ιμπεριαλιστικό τρόπο λόγω ότι ο Ουρανός στον Ταύρο είναι σε θέση πτώσης και έτσι λειτουργεί αυταρχικά και επιβάλλεται με τη βία.
*Ο αστρολογικός χάρτης της Συρίας είναι υπολογισμένος για 16/9/1941 ώρα 00:01
Πρώτη ανάρτηση 14/10/2015 astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget