Νέο κόμμα Καρατζαφέρη: Ο μυστικός σκοπός και η πορεία του


Συγκρότηση νέου πολιτικού σχηματισμού ανήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Ποια η εξέλιξή του; Τι προβλέπει ο Karl Heinz Ottinger;


Στην εκπομπή «Φουλ τουΆστρου» 26/3 μεταξύ άλλων μίλησα και για το νέο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Επισήμανα ότι η προαναγγελία της δημιουργίας του νέου κόμματος του στο χώρο της δεξιάς από τον κ. Καρατζαφέρη έγινε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, υποδεικνύοντας ένα εγχείρημα που δεν θα βρει την ανταπόκριση του κόσμου.


Ας δούμε όμως και λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα για την νέα αυτή πολιτική του κίνηση, το σκοπό και την πορεία της.


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1947 και έχει τον Ωροσκόπο (προσωπικά αιτήματα) στην 23η μοίρα του Τοξότη (θα δεχτεί εύνοια από τον διελαύνοντα Ουρανό) και το Μεσουράνημα (φήμη, πορεία) στην 14η μοίρα του Ζυγού (που «προσβάλλεται» από τον διελαύνοντα σκοτεινό Πλούτωνα).


Ευκαιρίες του παρουσιάζονται, αφού αυτήν την περίοδο ο Ουρανός από διέλευση του σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ήλιο του και οι οποίες μπορούν να του αποφέρουν οικονομικά κέρδη ή προνόμια, με συμφωνίες και «δουλειές» κάτω από το τραπέζι ή αναλαμβάνοντας μυστικές αποστολές όπως δείχνει η γενέθλια θέση του στον 8ο οίκο (μυστικά, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία).

Ωστόσο, τα λάθη και οι επιλογές του παρελθόντος του θα αποτελούν τροχοπέδη για την τελική επίτευξη, υποδεικνύει η παρουσία του διευλαύνοντα Κρόνου στον 12ο οίκο του.


Συγχρόνως, το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα σε δυσμενή όψη με την ακμή του 10ου δείχνει αμαυρωμένη φήμη που «σέρνει» εδώ και καιρό και την οποία δεν θα μπορεί να αποτινάξει στο διάβα της χρονιάς. Ο κόσμος θα δείξει ότι διαθέτει μια σχετικά καλή πολιτική μνήμη και κρίση όσον αφορά το ρόλο του Γιώργου Καρατζαφέρη στην πολιτική σκηνή.


Βέβαια, με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του τρίτου (απόψεις) στον 9ο (ξένων) σε θετική όψη με τον κυβερνήτη του 8ου (μυστικά οικονομικά συμφέροντα) οικονομικά ξέρει πώς να βγαίνει κερδισμένος (ακόμα κι αν του στοιχίζει τη φήμη του) αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο θα «περνά» ιδέες και απόψεις για συμφέροντα τρίτων.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget