Συντάξεις επιδόματα καταθέσεις - Τι μέλλει γενέσθαι;


Τι δείχνει η Uranian Astrology για συντάξεις, επιδόματα, καταθέσεις; Ποια η πρόβλεψη του  Karl Heinz Ottinger στο "Φουλ του Άστρου" της 26/3;


Ο Karl Heinz Ottinger είναι ο μοναδικός αστρολόγος που τον Ιούλιο του 2015 μέσα από την εκπομπή "Τα μυστικά των άστρων" στον albedo14.com προέβλεψε τo κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital control.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σαββάτου 26/3 "Φουλ του Άστρου" μίλησε για τις συντάξεις, τα επιδόματα και τις καταθέσεις αναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση) με την μοναδικής προβλεπτικότητας αστρολογική τεχνική του, την Uranian Astrology. 

"Για τον μήνα Απρίλιο, η Uranian Astrology δείχνει δυσκολίες και προβλήματα σχετικά με συντάξεις και επιδόματα" ενώ όσον αφορά το κούρεμα καταθέσεων παρά το γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά σημειώνει ότι "ο Απρίλιος είναι ένας επικίνδυνος μήνας  για τραπεζικά θέματα και ιδιαίτερα μετά τις 17/4 είναι πιθανό". 

Ο Karl Heinz Ottinger πάντα χειμαρρώδης έκανε και πολλές άλλες αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή του Σαββάτου που μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget