Κούραση, κρύωμα και ακαταμάχητες προβλέψεις…

Κούραση, κρύωμα και ακαταμάχητες προβλέψεις…
ΤΟ (*ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 21/3

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ειδικό δελτίο. Ο Ποσειδώνας εκτός από την Ελλάδα , τον Τσίπρα τώρα μάλλον έχει βάλει στο στόχαστρο μάλλον και εμένα αφού από τον Δεκέμβριο του 2015 λίγες μέρες με έχει τα «καλά» μου. Μια ο βήχας, μια ο πυρετός με έχουν κάνει μαντάρα. Στο σεμινάριο του Σαββάτου μου έδωσε την χαριστική βολή. Αφού κατάφερα και έβγαλα την εκπομπή και οδήγησα τελικά είμαι …σκύλος μαύρος….
Στα της επικαιρότητος τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα. Αλλά μην μασάτε εμείς εδώ είμαστε και για αυτό και το blog ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο.  Πάμε μαζί και μην φοβάστε …

καρλ χαινζ οττινγκερ
Το come back του Γ. Καρατζαφέρη

Το come back του Γ. Καρατζαφέρη: Τις διεργασίες για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα επιβεβαίωσε ο χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης απευθύνοντας εθνικό προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου.
Μάλιστα δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος κατήγγειλε σχέδιο «αποεθνικοποίησης» και «αποχριστιανοποίησης» της χώρας, στη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία προσχώρησε στον ΛΑΟΣ και ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος διατέλεσε γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Παρών ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο έκανε προσωπική αναφορά ο κ. Καρατζαφέρης και του ζήτησε να συνεχίσει να λέει αλήθειες, διότι σαν κι αυτόν θέλει ο λαός και όχι «πορφυρογέννητους».
Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα που κόπηκε στην αρχή της εκδήλωσης και στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι πηγαίνει όπου τον καλούν για να προσφέρει ελπίδα και αγάπη.
Τον κ. Καρατζαφέρη υποδέχθηκαν μέλη του κόμματος με αναμμένους πυρσούς και σειρήνες έξω από το συνεδριακό κέντρο. Η συγκέντρωση άρχισε με τον εθνικό ύμνο ενώ τα Χάλκινα της Γουμένισσας έπαιζαν το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» στη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΛΑΟΣ.
Την ίδρυση νέου κόμματος επιβεβαίωσε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία» της Κυριακής λέγοντας ότι «Οσοι πιστεύουν στο τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» είναι ευπρόσδεκτοι» ενώ έκανε λόγο για έναν «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς». Ο στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είναι η κατάληψη του εθνικού πατριωτικού χώρου, κάτι που θα επιτευχθεί «εάν μπολιάσουμε την ορμή και τη μαχητικότητα μίας αναδυόμενης γενιάς πατριωτών πολιτικών με τις εμπειρίες και τις γνώσεις ώριμων πολιτικών».
Σύμφωνα με την εφημερίδα στο νέο κόμμα θα συμμετέχουν οι εξής:
- Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το ΛΑΟΣ. Ο βετεράνος πολιτικός ξέμπλεξε με τις δικαστικές εκκρεμότητες που είχε και σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει την «επανεκκίνηση του πατριωτικού χώρου»
- Ο Τάκης Μπαλτάκος πρώην γ.γρ. της κυβέρνησης Σαμαρά και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ.Μπαλτάκος παλεύει εδώ και ένα χρόνο περίπου την ίδρυση κόμματος και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των όσων συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα.
-Ο Χρήστος Ζώης με το κόμμα του ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Ο πρώην υπουργός ήδη έχει δώσει εντολή να ενεργοποιηθεί το γραφείο του στη Λάρισα όπου πολιτεύεται.
-Ο Βασίλης Καπερνάρος με το σχηματισμό «Ρίζες» που έχει ιδρύσει πρόσφατα.
- Ο Νίκος Νικολόπουλος με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο προσκλητήριο της λαϊκής δεξιάς.
-Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με το»Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης» (ΠΑΤΡΙΔΑ)
- Ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Χρήστος Χριστίδης , πρόεδρος του κόμματος των αποστράτων που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές και είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στους πολιτικούς του σχήματος και τους στρατιωτικούς.
Από το νέο κόμμα θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει συνεργασία και με το Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος με το ύφος των απαντήσεων που έδωσε μετά τη διαγραφή του , φάνηκε ότι είναι έτοιμος για ένα επόμενο βήμα με νέο κόμμα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς.
Κρούση έχει γίνει και στον πρώην υπουργό κ.Βύρων Πολύδωρα που έχει το κόμμα ΕΠΑΛ, αλλά ο βετεράνος πολιτικός διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με την απήχηση του εγχειρήματος.

 Η άποψη μου είναι πως ο χάρτης του Γιώργου Καρατζαφέρη λειτουργεί . Είχαμε πει σε προηγούμενη εκπομπή «Φουλ του Άστρου»  πως θα μπορούσε να κάνει το come back εάν δεν είχε τον Κρόνο από διέλευση στον 12ο οίκο. Το ηχητικό θα σας παρουσιαστεί άμεσα…. Νομίζω πως ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με την Σελήνη τελικά προσπαθεί να αναβιώσει το ΛΑ.Ο.Σ με ένα μάτσο παρίες της πολιτικής ζωής…  Και μόνο που δήλωσε πως «Σύριζα της Δεξιάς» …ξέρεις τι πάει να κάνει ο Καρατζαφέρης….
Κλωτσοπατινάδες στην ΝΔ¨: Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Εφορευτικής  Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, καθώς τα μέλη πιάστηκαν στα χέρια...
Αφορμή για την συνεδρίαση, στάθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των «Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων», των «Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών» και των «Αντιπροσώπων (Συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο» και για την εκλογή στο αξίωμα του «Υπευθύνου Θεματικού Τομέα Δράσης της Ν.Ο.Δ.Ε. Τρικάλων».
Όταν ένας από τους ενδιαφερόμενους για την Προεδρία της  Τοπικής Οργάνωσης των Τρικάλων, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Κωστής Γιαννακός, έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες, εξόργισε τον προεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκου Μουζακιάρη.
Ως αποτέλεσμα οι δυο άντρες είχαν σκληρή αντιπαράθεση, ενώ ο κ. Μουζακιάρης προπηλάκισε τον κ. Γιαννακό.

Παιδιά μην τσακώνεστε… ο Κούλης μόλις  έχει αφιχθεί….
Δεν «παίζει» περιπτωση ανακεφαλαιοποιησης και «κουρέματος»¨: Η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη αποκλείει με δήλωση της κάθε ζήτημα «κουρέματος» καταθέσεων και νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
«Δεν υπάρχει ούτε ζήτημα ``κουρέματος`` καταθέσεων ούτε ``νέας ανακεφαλαιοποίησης``. Μόλις πριν από λίγους μήνες οι ελληνικές συστημικές τράπεζες βγήκαν από μία επιτυχημένη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε υπόψη της ακόμη και τα πιο «δυσμενή σενάρια» σύμφωνα με την άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Διαθέτουν πλέον πολύ ισχυρή κεφαλαιακή βάση, με τον σχετικό δείκτη να υπερβαίνει το 18%, υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο μέσο όρο των μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ε.Ε., που είναι κοντά στο 16,7%», τονίζει η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη

Δεν μας τα λες καλά κυρία Λούκα μου… και βλέπω να τρέχουμε…Η Αντζελίνα ζήτησε να γίνει «πρέσβειρα» της Ελλάδας: Η Angelina πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα σε αυτή τη συνάντηση να γίνει “πρέσβειρα της Ελλάδας”. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής” θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή της στη χώρα μας για τα όσα έχει κάνει για την περίθαλψη των προσφύγων. Άλλωστε στον απολογισμό της μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της είπε “ευχαριστώ” στον ελληνικό λαό.

Το επόμενο βήμα πρεσβης στην ΟΥΝΕΣΚΟ ο Ζαφειρης Ντουρος, Ο Ταμτακος στον ΟΗΕ και η Τζουλια …. Στο συλλογο για την προστασία της παρθενιάς….

Η αστρολογική οπτική της ημέρας: Με τον Ήλιο στον Κριό όλοι πάνω-κάτω θα τρέχουμε  με ταχύτητα. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο θα φέρει στον κόσμο μια τάση να λειτουργήσει με γνώμονα την λογική.
Από την οπτική της Uranian  ο Ήλιος είναι στον άξονα Ερμή/Hades βγάζει πρόβλημα με την νεολαία αφού αποτρόπαιες πράξεις θα στιγματίσουν την ημέρα…. Ο Ερμής σε επαφή με τον άξονα Ποσειδώνα/Zeus  γεγονός που προμηνύει την χρήση ενός μυστικού σχεδίου ή ενός μυστικού όπλου…

Στα της Ελλάδος ο διελαύνων Άρης είναι σε επαφή με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνη/Admetos και Πλούτωνας /Admetosπου μιλά για προβλημα σε κλειστους χωρους εργασίας όπως στρατόπεδα,φυλακές, νοσοκομεία . Παράλληλα ο Ηλιος από προοδο είναι στους άξονες βορείου Δεσμού/ Ουρανού και Ποσειδωνα/Admetos  που δειχνει την χωρα να μπλέκει ξαφνικά σε κάποιες περιπέτειες από το «ξεπάγωμα» ενός προβλήματος…
Η Ατάκα της ημέρας: Μετά το Ρόκυ 5 έρχεται και το ΛΑ.Ο.Σ ΙΙ με τον Καρατζαφέρη…
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget