Σεμινάριο Καρμικης Αστρολογίας

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com 
Το Σαββάτο στις 19/3 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας σεμινάριο καρμικής αστρολογίας "Κάρμα και αστρολογία" από τον Ερευνητή Αστρολογίας και συγγραφέα Γιώργο Βασιλάκο και τον Karl-Heinz Ottinger .
Στο σεμινάριο ο Γιώργος Βασιλάκος θα μιλήσει για το κάρμα μέσω της κλασικής αστρολογίας. Παράλληλα, Karl-Heinz Ottinger  μέσω της Uranian Astrology  θα σας δείξει πως μπορείτε μέσα απο τον αστρολογικό σας χάρτη να μάθετε "τι κουβαλάτε από προηγούμενη ζωή" , "ποια τα χρέη και ποιες οι ανταμοιβές" αλλά και για "ποιόν λόγο ενσαρκωθήκαμε στην παρούσα ζωή".
Στο email karl@albedo14.com μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως την Πέμπτη 17/3/2016 ενώ μαζί με την δήλωση συμμετοχή σας χρειάζεται να στείλετε και τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα , ημερομηνία, ώρα και τόπο γεννήσεως) προκειμένου να λάβετε ένα ξεχωριστό δώρο με βάση τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη.
Πιο συγκεκριμένα, όσοι συμμετάσχετε στο σεμινάριο "Κάρμα και αστρολογία"μετά το πέρας του  θα λάβετε μέσω email ένα ηχητικό ντοκουμέντο που ο Karl-Heinz Ottinger θα σας αναλύει με βάση τον αστρολογικό σας χάρτη τι λένε οι εξισώσεις της Uranian Astrology  για εσάς προσωπικά στο ερώτημα "για ποιο λόγο ενσαρκωθήκατε στην παρούσα ζωή;".
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σεμινάριο, που είναι αυτοτελές και δεν θα επαναληφθεί τουλάχιστον για φέτος και πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget