Κύριοι Ευρωπαίοι, μήπως να πεθάνουμε για να ζήσετε εσείς;

 Κύριοι Ευρωπαίοι, μήπως να πεθάνουμε για να ζήσετε εσείς;
Το (*ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 16/3
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ειδικό δελτίο. Ελπίζω να είσαστε καλά μα και να την «παλεύετε» με αυτά που βλέπετε και ακούτε καθημερινά. Πάμε να δούμε τι ακριβώς παίζει στην επικαιρότητα…Η Αντζελίνα Τζολί… ήρθε για τους πρόσφυγες: Η Αντζελίνα Τζολί είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε παγκόσμια κοινωνικά θέματα και ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν αληθινά ανάγκη.
Το προσφυγικό έχει «αγγίξει» ιδιαίτερα την διάσημη ηθοποιό όπου θα έρθει για 24ωρες για να κάνει αυτοψία επί του θέματος.
Το «σύστημα» έχει ανάγκη διάφορους σταρ για να «περνάει» τις θέσεις του  κρατώντας ένα προφίλ του στυλ είμαι δίπλα σας, ένας ή μια σαν εσάς αλλά έχω 30 σωματοφύλακες και 50 εκ στην τράπεζα…..

                               Οχι δεν κάνουν ραφτινγκ- Ειναι προσφυγες
Έλεγχος καταθέσεων σε βάθος 15ετίας: Τη δημιουργία νομοθετικού πλαισίου για τον έλεγχο των τραπεζικών καταθέσεων σε βάθος 15ετίας προωθεί η κυβέρνηση.
Όπως ανακοίνωσε που συμμετείχε στη συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών, το μέτρο στοχεύει στο κυνήγι κατά της φοροδιαφυγής. Σήμερα, ισχύει αναδρομικός έλεγχος σε βάθος 10ετίας.
Αναφερόμενο στην λίστα Μπόργιανς, το ίδιο στέλεχος σημείωσε ότι για την αξιοποίησή της είναι καθοριστική η ψήφιση των διατάξεων για την αυτοκαταγγελία φοροφυγάδων.
Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο από τα τέλη του προηγούμενου έτους, αλλά δεν έχει ακόμη προωθηθεί, λόγω των ενστάσεων των θεσμών. Σύμφωνα με την άποψη που εξέφρασε το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος, το νέο πλαίσιο της αυτοκαταγγελίας θα πρέπει να προβλέπει φορολογικό συντελεστή της τάξης του 30-40% για τη νομιμοποίηση αδήλωτων καταθέσεων του εξωτερικού και έκπτωση μόνο για όσους επενδύσουν τα κεφάλαια αυτά σε ακίνητα.
Επίσης, κατά τον ίδιο, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν παράλληλα το νέο περιουσιολόγιο, αλλά και να αγοραστούν και άλλα CD με φορολογούμενους που διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα θα πρέπει να υπάρχει η ρουφιανιά. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνουν και έναν έλεγχο σε όσους διετέλεσαν  βουλευτές, διευθυντές Δ.Ε.Κ.Ο , υπουργοί . Είναι δεν είναι 30.000 άτομα να δούμε έχουν βγάλει λεφτά από το δημόσιο ή όχι….

Απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ: Ενας από τους πιο γνωστούς και με εξαιρετικά καλές πηγές στο Κρεμλίνο, Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov από το περασμένο φθινόπωρο είχε προβλέψει με εξαιρετική ακρίβεια το τι θα συνέβαινε με την προσφυγική και λαθρομεταναστευτική κρίση και "δείχνει" τις ΗΠΑ ω βασικές υπεύθυνες για την οργανωμένη "εισβολή" προσφύγων-λάθρο στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.   Και θέτει ερωτήματα τα οποία απλά δεν απαντώνται από κανένα :
"Πάντοτε υπήρχε μια διαδικασία για να αποδείξει κάποιος ότι είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά,συνοριοφύλακες, σύνορα... όλα εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μπεις σε μια βάρκα, μια σχεδία απο την Αφρική και την Ασία, κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα, ούτε αν αναζητάς πολιτικό άσυλο ή όχι, δε σου κάνουν τίποτα και μόλις μπεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημοσια περιουσία.   Περπατάνε από την Λαμπεντούζα μέχρι την Βουδαπέστη όπου καταλαμβάνουν σταθμούς τρένων και σπάνε τα βαγόνια των αμαξοστοιχιών απαιτώντας να πάνε εκεί που θέλουν.   Σήμερα μάλιστα οι πρόσφυγες απαιτούν, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν.   Αν και η Ευρώπη κατέστρεψε την Συρία με αυτόν τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πρόσφυγες ότι της ζητάνε λόγω τύψεων.   Το σύστημα παλαιότερα μετά την αίτηση ασύλου επέτρεπε την παραμονή του αιτούντα σε κάποια περιοχή μέχρι να αποφασισθεί εάν θα γίνει αποδεκτός ή θα απελαθεί.   Τώρα αντίθετα γίνονται αποδεκτά όλα τα αιτήματα των προσφύγων που σημαίνει ότι κάποιος από ψηλά πιέζει τις αρχές της ΕΕ.

Δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν στην ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.   Για να πας Αμερική χρειάζεσαι ένα υπερωκεάνειο ενώ στην Βρετανία είναι πολύ απλό.   Αλλά δεν επηρεάζονται απο το προσφυγικό ενώ όλοι οι άλλοι καταρρέουν.   Δείτε που πάνε όλοι. Δεν πάνε στην πλούσια Σ.Αραβία ή στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη.Μέσα στους πρόσφυγες είναι πολλοί Άραβες αλλά και μη Άραβες. Οι Άραβες είναι ουσιαστικά μια εθνότητα αλλά δεν πάνε σε αυτές τις χώρες αλλά στην Ευρώπη.   Που σημαίνει ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο.   Υποτίθεται ότι οι πρόσφυγες πληρώνουν κάποια χρήματα στους δουλέμπορους.   Που τα βρίσκουν τα λεφτά εάν έφυγαν απο το βομβαρδισμένο σπίτι τους με ένα πουκάμισο; Ποιος τους τα δίνει;   Οι δουλέμποροι δεν είναι φιλανθρωποι για να τους μεταφέρουν.   Ποιος τους δίνει λεφτά λοιπόν;   Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών ανάμεσά τους σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ.  

Τι ακριβως σας λέω από τις εκπομπές του albedo14.com. Πολλοί όμως με λένε υπερβολικό ή και γραφικό. Όχι φίλοι απλά δεν ειμαι προβατο!!! Μπε …..
Πολλές παραχωρησεις από Ελλάδα και Κυπρο ζητα ο «αλκοολικός» Γιουνκέρ: Παραχωρήσεις έναντι της Τουρκίας πρόκειται να ζητήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Αθήνα και την Λευκωσία προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το προσφυγικό.
Η νέα πρόταση της Κομισιόν θα παρουσιαστεί την Τετάρτη και σύμφωνα με το Reuters, το σχέδιο προβλέπει:
-          Το άνοιγμα πέντε νέων «κεφαλαίων» στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ να γίνει «υπό όρους». Αυτό γίνεται για να κάμψει την απειλή του προέδρου της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη να μπλοκάρει τη συμφωνία. Ο αξιωματούχος που μίλησε στο Reuters, δεν διευκρινίζει πάντως τους όρους αυτούς.
-          Να κηρύξει η Ελλάδα την Τουρκία ως τρίτη ασφαλή χώρα, ώστε να επιταχυνθούν οι επιστροφές προσφύγων-μεταναστών στην Τουρκία. Κάτι που έχει πάντως, ήδη, πράξει δημόσια η κυβέρνηση της Ελλάδα με δηλώσεις αξιωματούχων της. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει το Reuters, στο σχέδιο θα προβλέπεται ότι οι ελληνικές αρχές θα εξακολουθήσουν να εξετάζουν κατά περίπτωση τις αιτήσεις για παροχή ασύλου, όλων των προσφύγων που θα φτάνουν στα νησιά της χώρας, κατ΄ εφαρμογή των διεθνών συνθηκών.
-          Να απελευθερωθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες εντός ΕΕ μέχρι τον Ιούλιο. Εδώ το εμπόδιο είναι οι σφοδρές αντιδράσεις της γαλλικής πλευρά, η οποία ζητά προηγουμένως να εκπληρωθούν 72 προϋποθέσεις από την Αγκυρα πριν επιστραπεί στα 80 εκατομμύριω Τούρκων να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ. Η Κομισιόν, προτείνει συμβιβαστικά να συμπεριληφθεί στο κείμενο συμφωνίας ο όρος εφαρμογής μιας «κρίσιμης μάζας» (ενός μεγάλου μέρους) των προϋποθέσεων, όπως στο δικαστικό σύστημα, χωρίς να αναφέρεται ο ακριβής αριθμός.
Όπως αναφέρει το Reutes, οι ηγέτες της ΕΕ ελπίζουν να συμφωνήσουν σε πολιτικό και νομικό επίπεδο, γι' αυτό το ακανθώδες θέμα, στη σύνοδο κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Επίσης στη Σύνοδο Κορυφής θα κληθούν να διευκρινίσουν οι ηγέτες των 28 πόσα περισσότερα χρήματα είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες στην Τουρκία, από το αρχικώς συμφωνηθέν ποσό των 3 δισ. ευρώ.

Ρε Αλέξη αυτός δεν είναι Ποσειδώνας που έχεις φαει παλικάρι μου …. Τι σου δίνουν και πίνεις  την τρέλα μου μέσα……Η Αστρολογική οπτική της ημέρας:  Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου οπότε θα ακούσουμε και θα δούμε πολλές εικόνες που θα επικαλούνται την «ανθρωπιά». Παράλληλα ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα γεγονός που θα φέρει πραξεις επιθετικότητας μα και λεκτικής βίας. Παράλληλα θα είναι και σε τετραγωνο με τον Κρόνο οπότε άκρη ….δεν θα βγάλετε…
Από την οπτική της Uranian Astrology σε κοσμικό επίπεδο η ημέρα είναι κομματάκι δύσκολη αφού ο Ήλιος  θα έρθει σε επαφή με το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού αφού ένα «χτύπημα» προκαλεί μεγάλη ζημιά. Παράλληλα ο Άρης είναι επάνω στα μεσοδιαστήματα Ουρανού/Zeus & Kronos/Vulcanus αντίστοιχα γεγονός που προμηνύει χτυπήματα επαναστατικά, εκρήξεις χειροβομβίδων και εκρήξεις εξ αποστάσεως ενώ παράλληλα μιλά για έντονη πολιτική μα και πολεμική δραστηριότητα…
Στα της Ελλάδος, πάντα δια μέσω Uranian Astrology, ο διελαύνων Ήλιος βρίσκεται στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου/Ποσειδώνα και Κρόνου/Kronos που σηματοδοτεί πως ίσως οι μολυσματικές ασθένειες ξεφύγουν λίγο από τους «πρόσφυγες» αλλά κααι ζητηματα που ισως απασχολησουν για κάποιο προσωπο το οποίο παυθεί ή μπει σε αργία. Αυτό όμως που τρομάζει είναι που ο διελαυνων Άρης είναι επάνω στο προοδευμένο αξονα Κρόνου/Admetos που μιλά για μια εγκατάλειψη αλλά και μια συντριβή….Η Ατάκα της ημερας: Ο Λεβεντης θα διαγραψει τους διαφωνουντες....Πάει ...εκδηλωθηκε και αυτος του 'συνταγματικού" τοξου.....
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget