Astrology by Karl Heinz Ottinger John Forbes NashAstrology by Karl Heinz Ottinger:John Forbes Nash
« Ένα μυαλό εξαιρετικό… που νίκησε την σχιζοφρένεια»
Ο John Nash ήταν  ένας κορυφαίος μαθηματικός  ο όποιος τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ το 1994 αλλά μαζί με τους Ρ. Ζέλτεν και Τζ. Χαρσάνυι για τη συμβολή του στη θεωρία παιγνίων. Συγκεκριμένα, δημιούργησε την έννοια της ισορροπίας για παιχνίδια μη-μηδενικού αθροίσματος, ισορροπία που πήρε το όνομά του ως ισορροπία Νας (Nash Equilibrium).  Η έννοια της ισορροπίας κατά Νας είναι πολύ σπουδαία, ιδιαίτερα στις μέρες μας, και έχει ευρύτατες εφαρμογές σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως στις οικονομικές επιστήμες, την πληροφορική, την πολιτική. Ο πλεον εξπερ  της θεωρίας των παιγνίων  είναι ο δικός μας Γιανης Βαρουφάκης.

Επίσης το 2015 τιμηιηκε με το βραβειο Αμπελ για τις εντυπωσιακές και σημαίνουσες συνεισφορές στη θεωρία των μη-γραμμικών μερικών διαφορικών εξισώσεων και στις εφαρμογές τους στη γεωμετρική ανάλυση”.

Τι και αν στο ξεκίνημα της ζωής του είχε στην διάθεση του συστατική επιστολή που εγραφε: « ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα». Δεν έγινε δεκτός από το Χαρβαρντ (πήραν στην θέση του κάποιον…. Κέννεντυ) και έγινε δεκτός στο Πρίνστον.

Έγινε καθηγητής στο ΜΙΤ το κορυφαίο τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο όμως το 1959 εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική με σχιζοφρένεια.

Τι λέει ο χάρτης του;
Θα ξεκινήσω λίγο «ανάποδα» διακρίνοντας πως το Μεσουράνημα του είναι σε άμεση επαφή με την Μηδενική Κριού (Widderpunkt.Παράλληλα ο «φορτωμένος»12ος δείχνει τον «ψυχικό» και όχι μόνο «εγκλεισμό» με τον Ήλιο στην 22η μοίρα. Δεν θα αναλύσω περισσότερα με την Κλασική Αστρολογία. Θα «βουτήξω» κατευθείαν στα «βαθιά».

Το Μεσουράνημα του ισούται με την Μηδενική Κριου και συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ηλίου/Άδμητου= Σελήνης/Βορείου Δεσμού γεγονός που προεικονίζει ένα άτομο που θα απορρίψει κάθε τι που δεν τον ικανοποιεί και διαθέτει ακλόνητες πεποιθήσεις. Ένα «μυαλό» που θα απασχολήσει την κοινή γνώμη. Συμπάθεια προς τις γυναίκες , υποστήριξη από αυτές.


Ο Ήλιος συναντά τους άξονες Κρόνου/Poseidon, Ωροσκόπου/Ποσειδώνα αλλά και αυτόν της Σελήνης/Cupido. Αυτό προδιαθέτει για ένα άτομο το οποίο είναι πρότυπο μαθητή ή πρότυπο εκπαιδευτικού , είναι σημαντικός ή διαφορετικός. Προσωπικές ή σωματικές απώλειες μέσω άλλων προσώπων, ή μέσα από άλλες επιρροές.(**Σημείωση εάν έχετε δει την ταινία Ένας υπέροχος άνθρωπος ο Nash έβλεπε μόνιμα τρεις φανταστικούς φίλους…)

Ο Ερμής (*σκέψη –επικοινωνία) ισούται με Πλούτωνα/Admetos= Ωροσκόπος/Hades= Ωροσκόπος /Ερμής= Ήλιος/Δίας= Κρόνος/Kronos που μιλά για την αντίληψη που διαθέτει κάποιος πως στο μυαλό του κάτι «έχει αλλάξει» (**Θεραπεύτηκε την σχιζοφρένεια κάνοντας απώθηση των 3 αυτών φανταστικών πρόσωπων δηλαδή παρά το ότι τους έβλεπε τους αγνοούσε). Μιλώντας για σκοτεινές υποθέσεις. Σχεδιάζοντας μια παράνομη πράξη.Η μηδενική Κριού ισούται με Βόρειο Δεσμό/Hades, Ήλιος/Hades, Ερμή/Αφροδίτη, Cupido/Zeus γεγονός που υποδεικνύει Έχοντας επαφές με άτομα του υποκόσμου, άτομο κακοντυμένο μα και γεμάτο θλίψη και πόνο. Νοιώθοντας συμπολεμιστής.

                                                                                                 astrolabor.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget