Καινούργια αρχή, έρχονται νέα και επιβεβαιώσεις….


αστειες εικονες με ατακες


ΤΟ (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 5/2

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ειδικό μου δελτίο. Έγινε η συνάντηση Κίσινγκερ και Πουτιν, και γενικά θέλω να ξέρετε πως όλα κυλούν… κατά τας αστρολογικάς γραφάς….
Όσοι ακούτε την εκπομπή «Φουλ του Άστρου» (*ασφαλώς και την προκάτοχο της «Τα μυστικά των Άστρων) νομίζω πως έχετε αποκομίσει πολλά. Και νομίζω πως θα αποκομίσετε  πολλά περισσότερα. Το πώς και το γιατί θα τα μάθετε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 20:00 αλλά ενδεχομένως να «πάμε» και λίγο μετά τις 22:00 γιατί προφανώς δεν θα μας φτάσει ο χρόνος.
Γιατί albedo14.com και «Φουλ του Άστρου»: Γιατί κατά αρχήν είναι έγκυρη η εκπομπή. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κάνω μια εκπομπή που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εκπομπές από τα «μεγάλα ραδιόφωνα».  Γιατί μέσα από εκεί μάθατε και μαθαίνετε αλήθειες μήνες πρώτου βγουν στο φως της δημοσιότητας.  Γιατί είναι μια εκπομπή που δεν «παίρνει γραμμή» από πουθενά!! Όμως σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αλλά ας δούμε τι παίζει στην επικαιρότητα…

Τελεσίγραφο της Λαγκάρντ: «Αν δεν κλείσει το ασφαλιστικό, δεν μειώνεται το χρέος», διεμήνυσε η Κριστίν Λαγκάρντ στην Ελληνική κυβέρνηση, συνδέοντας για πρώτη φορά τη «βαθειά» – όπως είπε -μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος με το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, και ζητώντας ουσιαστικά, να μπει και «βαθύ μαχαίρι» στις συντάξεις.
Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης, και αναφερόμενη στο ελληνικό θέμα κ. Λαγκάρντ ξεκαθάρισε πως, εάν η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού δεν είναι αρκετά «βαθειά» δεν θα υπάρξει ελάφρυνση χρέους. «Η Ελλάδα πρέπει να πετύχει στην πράξη και όχι στα χαρτιά» πρόσθεσε η κ. Λαγκάρντ, επιμένοντας στο δίπτυχο μεταρρυθμίσεις-ελάφρυνση χρέους.
Εξήγησε ακόμη ότι το 10% του ελληνικού ΑΕΠ πηγαίνει για το ασφαλιστικό, όταν το αντίστοιχο ποσοστό σε ευρωπαϊκές χώρες κινείται στο 2,5%. Τόνισε επίσης ότι είναι απαραίτητη η μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδος, ιδίως όταν σωρεύονται ελλείμματα και χρέος.
Τι θα κάνει ο Αλέξης βλέποντας αυτή την εξέγερση στους δρόμους;

αστειες εικονες με ατακες

Τι προβλέπει η Ευρωπαικη Ενωση για την Ελληνική οικονομία: Οι βασικοί λόγοι της ανάπτυξης έχουν να κάνουν με την πτώση της τιμής του πετρελαίου, την αύξηση του τουρισμού, την αύξηση της κατανάλωσης και την αναμενόμενη, προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2017, άρση των capital controls.

Η έλευση επιπλέον ενός ή και ενάμιση εκατομμυρίου Ρώσων τουριστών θα είναι καθοριστική για το ΑΕΠ, ενώ αναμένεται και άρση των κυρώσεων στην Ρωσία μέχρι το τέλος του 2016, οπότε θαν υπάρξει και πάλι ροή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην μεγαλύτερη χαμένη από το 2014, αγορά τους.

Ηδη πολλοί μικροδείκτες καταδεικνύουν ότι αν δεν συμβεί πάλι κάτι που θα ρίξει πίσω την ελληνική οικονομία (πόλεμος, περιβαλλλοντική καταστροφή στο Αιγαίο κλπ) η οικονομία θα αρχίσει να αποκτά συμπεριφορά ελαττηρίου: Η αξία της γης έχει σταματήσει να πέφτει, η αξία των ακινήτων είναι σταθερή εδώ και δύο χρόνια, η αγορά του αυτοκινήτου έχει αρχίσει να κινείται, η κατανάλωση έχει πέσει κάπως (8%) λόγω των capital controls) αλλά αναμένεται να ανέβει εντός του έτους στα επίπεδα του 2014.
 Επιπρόσθετα λέει πως  για την ακρίβεια η ελληνική οικονομία μετά από μηδενική ανάπτυξη το 2015 και ύφεση μόλις κατά -0,7% του ΑΕΠ το, το 2016 αναμένεται να εισέλθει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης με 2,7% του ΑΕΠ και το 2017 στο 3%!

Η  ανάπτυξη στην ευρωζώνη θα φτάσει το 1,6% του κοινοτικού ΑΕΠ το 2015  και θα ενισχυθεί στο 1,7% του ΑΕΠ το 2016 και στο 1,9% του ΑΕΠ το 2017.

Για την  ΕΕ οι εκτιμήσεις είναι  σταθερή ανάπτυξη  στο 1,9% του ΑΕΠ το 2015 και το 2016  και στο 2% του ΑΕΠ το 2017.

Παράλληλα, στην Ελλάδα ανακόπτεται η πτωτική τάση της ανεργίας, καθώς από 25,1% το 2015 θα διαμορφωθει στο 24% το 2016 και προβλέπεται να μειωθεί περαιτέρω στο 22,8% το 2017. Στην Ευρωζώνη οι εκτιμήσεις για την ανεργία είναι 11%, 10,5% και 10,2% και στην ΕΕ 9,5%, 9% και 8,7% για το 2015, 2016 και 2017, αντίστοιχα.

Το δημοσιονομικό έλλειμμα στη Ελλάδα αναμένεται να φτάσει το -7,6% του ΑΕΠ  το 2015 και να μειωθεί και πάλι στο -3,4% του ΑΕΠ το 2016 και στο -2,1% του ΑΕΠ το 2017.

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας εκτιμάται να διαμορφωθεί στο 179% του ΑΕΠ το 2015, ενώ αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το 2016 στο 185% του ΑΕΠ και να ξεκινήσει πτωτική του τάση από το 2017 και μετά (181,8%) και μετά. Αρα ειναι μονόδρομος η ρύθμιση του χρέους είτε με χρονική και επιτοκιακή αναδιάρθρωση είτε με "κούρεμα"

Ο αποπληθωρισμός στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει το -1,1% το 2015 θα εξελιχθεί σε πληθωρισμό το 2016 στο 0,5% και στο 0,8% το 2017. Τέλος, οι επενδύσεις αναμένεται να συρρικνωθούν περαιτέρω το 2015 (-8,4%), και το 2016 (-3,7%) για να αυξηθούν κατά 12,8% το 2017.

Αυτά τα λέγαμε από το 2012 όταν πολλοί αστρολόγοι-«φίρμες» έπαιζαν το «πουλάκι» τους. Μετά κάποιοι αλλοι έλεγαν «γραφικός», ο κόσμος εγραφε την πίκρα του και εγώ έπρεπε να κάνω υπομονή. Όμως το πλήρωμα του χρόνου «ζυγωνει»….. και από 21/5 θα γυρισει ο τροχος και θα…και ο χονδρός!!!

Στο τσακ «πρόλαβαν» την Alexanderplatz: Η πολυσύχναστη πλατεία Alexanderplatz, στο κέντρο του παλιού ανατολικού Βερολίνου, ήταν ο στόχος ισλαμιστών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», η οποία επισημαίνει ότι τα στοιχεία προέκυψαν από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα σε κτίρια του Βερολίνου, της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και της Κάτω Σαξονίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τέσσερις μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ετοίμαζαν επίθεση στην Alexanderplatz, ενδεχομένως με εκρηκτικά.
Η αστυνομία ωστόσο δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία: «Πρόκειται για πιθανά σχέδια επίθεσης στην Γερμανία - συγκεκριμένα για το Βερολίνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Μάρτιν Στέλτνερ στο «Focus», αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της «Bild».
Ο Γερουσιαστής Εσωτερικών υποθέσεων του Βερολίνου Φρανκ Χένκελ από την πλευρά του δήλωσε ότι «το επίπεδο απειλής για επίθεση ισλαμιστών παραμένει υψηλό».
Υπήρχε κάποτε μια αφίσα που είχα αναρτήσει εδώ και καιρό…
Lathrometanastis lines: Η φουσκωτή βάρκα με τους πρόσφυγες έφτασε χωρίς κανείς να την εμποδίσει μέσα στο... λιμάνι της Χίου! Έδεσε κανονικά με τον κόσμο να παρακολουθεί άφωνος από τη στεριά, το θέαμα.

αστειες εικονες με ατακες


Να γιατι το «αδερφατο των ιπποτων» είναι μουσουλμανολάτρες: Πόσοι εμάς γνωρίζουμε τον όρο Μπάχα Μπάζι (Bacha Bazi); Ο όρος αυτός σημαίνει αγόρια χωρίς γένια. Τα αγόρια αυτά λοιπόν τα επιλέγουν για να τραγουδούν και να χορεύουν ενώπιον αντρικών ακροατηρίων, ενώ στη συνέχεια, πρώην πολέμαρχοι και επιχειρηματίες που κατέχουν δύναμη διαπραγματεύονται ποιο από αυτά θα επιλέξουν για να ικανοποιηθούν αρρωστημένες ορέξεις τους, καθώς κακοποιούν ανήλικους.
Το Μπάχα Μπάζι έχει βαθιές ρίζες στην περιοχή του Αφγανιστάν κι έχει ριζώσει στις αντιλήψεις των ανθρώπων της περιοχής, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα βάρβαρο έθιμο που καταστρέφει την παιδική ηλικία του θύματος.
Το Κοράνι επιτρέπει την παιδοφιλία, όχι όμως και την ομοφυλοφιλία, με αποτέλεσμα μόλις γίνει 18 ετών το θύμα, να παύει να να είναι επιθυμητό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παιδεραστία είναι αποδεκτή στο Αφγανιστάν και για αυτό το λόγο παραδίδουν τα αγόρια για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις ηλικιωμένων ανδρών, ενώ οι Αφγανοί παραδέχονται πως η παιδοφιλία είναι αρκετά διαδεδομένη στη φυλή Παστούν, όπου κατοικεί στο νότο της.
Η Δύση αδυνατεί να κατανοήσει πως γίνεται ένα μεγάλο μέρος του αφγανικού ανδρικού πληθυσμού να είναι παιδεραστές. Αρκεί κάποιος να αναλύσει το Κοράνι και τις εμμονικές συμπεριφορές των για υπακοή των εντολών του για καταλάβει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.
Μάλιστα σε προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr σχετικά με όσα κρύβονται στο Κοράνι, είχαμε αναλύσει τις απόψεις των μουσουλμάνων για τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν κατώτερες και σκλάβες. Για αυτό το λόγο κάποιοι μουσουλμάνοι αναζητούν σχέση με άτομα του ίδιου φύλου, και εγκληματούν εις βάρος ανηλίκων.
Στο Κανταχάρ, μία πόλη με πόλη με μισό εκατομμύριο κατοίκους, το αποτρόπαιο αυτό έθιμο είναι αρκετά δημοφιλές. Έτσι λοιπόν ντύνουν τα αγόρια σαν σαν γυναίκες και αφού τα μακιγιάρουν και τους φορέσουν κουδούνια, τα βάζουν για χορό μπροστά από ηλικιωμένους άνδρες οι οποίοι τους πετούν χρήματα. Εν συνεχεία τα παίρνουν σπίτι κι ασελγούν εις βάρος τους.
Το Reuters υποστηρίζει, πως παρά τα μεγάλα ποσοστά ομοφυλοφιλίας στη χώρα, πολλοί από αυτούς του μεσήλικες αρνούνται να παραδεχθούν ότι είναι ομοφυλόφιλοι και λένε απλώς πως ακολουθούν τους κανόνες του Κορανίου.

Η ατακα της ημέρας: Τελικά ο Τσιπρας ειναι ενωτικός. Καταφερε να κατεβουν σε πορεια μαζί ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ                                              Stamatis Spanoudakis-ALEXANDER

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget