Απέναντι στην Ευρωπαϊκή ύβρις υπάρχει η Συμπαντική Νέμεσις

Το (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 28/01

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα ειδικό δελτίο.

Η χωρα μας εχει καταντήσει σαν γκόμενα που την απειλούν φωτογραφίες γυμνές και κάθε τρεις και λίγο την «πηδάνε» για να κρατησουν καποιοι εγκληματιες το στόμα τους κλειστό. Οι Γερμανοι και οι Αμερικανοί αφου δημιούργησαν το πρόβλημα θέλουν τώρα να το λύσουμε εμεις. Αυτό βεβαια είναι δίκοπο μαχαίρι αφού μας απειλούν πως θα μας διώξουν από την Σεγκεν…

Στα τέτοια μας  είναι η απάντηση…. Σιγα τα αυγα και την Σεγκεν…..

 αστειες εικονες με ατακες
Εξω από την Σεγκεν: Mε μία απόφαση που στην ουσία αναγνωρίζει το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η συμμετοχή στης στην συνθήκη Σένγκεν και ειδικά τα απίστευτα που περιλαμβάνονται στο δεύτερο μέρος της (Δουβλίνο ΙΙ) το Κολέγιο των Επιτρόπων της ΕΕ, επιτέλους προειδοποιεί ότι ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ (και όχι ότι θα βγάλει την Ελλάδα από την συνθήκη Σένγκεν όπως κάποιοι υποστηρίζουν ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την ανακοίνωση του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Η έκθεση, αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα υφίσταται τεράστιες πιέσεις από τις ορδές των λάθρο και τα καραβάνια των προσφύγων, υπογραμμίζει ότι η διαδικασία ταυτοποίησης και καταγραφής παράτυπων μεταναστών δεν είναι αποτελεσματική, ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν εισάγονται συστηματικά στο σύστημα και ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν ελέγχονται συστηματικά για τη γνησιότητά τους ούτε αντιπαραβάλλονται με σημαντικές βάσεις δεδομένων ασφαλείας, όπως το SIS (σύστημα πληροφοριών Σένγκεν), η Ιντερπόλ και άλλες εθνικές βάσεις δεδομένων. 

Με βάση αυτές τις διαπιστώσεις, το σχέδιο έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν σοβαρές αδυναμίες στη διενέργεια ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίες πρέπει να εξαλειφθούν και να αντιμετωπιστούν από τις ελληνικές αρχές. Αλλιώς "Μπορεί να κλείσουν τα ελληνικά σύνορα". Δηάδή τα ελληνικά σύνορα προς Ανατολάς. Δεν διατείνονται ότι, ούτε υπονοούν να κλείσουν τα ελληνικά σύνορα και δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε έξοδο της Ελλάδας από την συνθήκη Σένγκεν, δηλαδή επαναφορά των συνοριακών ελέγχων για τους Ελληνες, κάτι που έτσι ή αλλιώς δεν μπορούν να πράξουν.

Η Ατακα της ημέρας: Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, ―εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο,
Να τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget