Η μέρα του Αστρολογικού Champions League


αστειες εικονες με ατακες


Το (ΕΙ)ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ 19/12
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Είμαι κομμάτια λόγω του ότι έπρεπε (*και πρέπει, δεν την έχω τελειώσει)να τελειώσω την εκπομπή αφού νοιώθω μεγάλη χαρά που θα έχουμε έστω και μια «άτυπη» re-union  μιας ομάδας που είχαμε φτιάξει παλαιότερα.
 Ο σκοπός της εκπομπής είναι να σας ενημερώσει, να σας ψυχαγωγήσει αλλά κυρίως να σας δείξει πως στην Ελλάδα έχουμε μεγάλα μυαλά αστρολογικά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντίστοιχους του εξωτερικού. Παράλληλα η εκπομπή θα έχει και μερικά δώρα μιας και χρονιάρες μέρες η προσφορά και το φιλότιμο είναι ότι μας έχει απομείνει.


Θεματολογία: Θα πούμε για Ελλάδα, πολιτική και οικονομική κατάσταση, το μέλλον μα και τον χαρακτήρα  του Αλέξη Τσιπρα, τι θα γίνει με τα «κόμματα». Θα πούμε για Τουρκία, ISIS, Πουτιν, Συρία,Αμερικη , Ευρώπη. Νομίζω θα είναι χορταστικό το μενού…. Από μουσική θα έχουμε σχεδόν τα πάντα ενώ αρκετοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν την εκπομπή από κοντά. Αν θέλετε να συμμετέχετε στο info@albedo14.com


Μια τραπεζα …μας τελειωσε: Τίτλοι τέλους έπεσαν για Τράπεζα η οποία δεν κατάφερε να καλύψει τις κεφαλαιακές της ανάγκες στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης.Πρόκειται για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε, το σύνολο των καταθέσεων της οποίας (περίπου 95 εκατ.ευρώ ) -  όπως ανακοινώθηκε -  μεταβιβάζονται στην Εθνική τράπεζα.
Σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ σημειώνει ότι «οι καταθέσεις όλων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. είναι διασφαλισμένες στο ακέραιο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδας
Θέμα: Μεταβίβαση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. του συνόλου των καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. δεν διαθέτει τα ελάχιστα ίδια κεφάλαια που απαιτούνται κατ’ εφαρμογήν του Κανονισμού (ΕΕ) 575/2013, ούτε κατόρθωσε να αντλήσει τα απαιτούμενα κεφάλαια μετά και την άπρακτη παρέλευση και της προθεσμίας που της είχε δοθεί γι΄ αυτό το σκοπό. Κατόπιν αυτού, η άδεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. ανακλήθηκε κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στον Κανονισμό (ΕΕ) 1024/2013.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, με γνώμονα τη διασφάλιση των καταθέσεων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, διερεύνησε, στο πλαίσιο των διαδικασιών εξυγίανσης που προβλέπει ο νόμος 4335/2015, το ενδιαφέρον άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων για την απόκτηση του συνόλου των καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. και προέκρινε τη μεταβίβασή τους στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., μετά από σχετική πρόταση της τελευταίας, που έλαβε την έγκριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Οι καταθέσεις όλων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. είναι διασφαλισμένες στο ακέραιο και η οργάνωση της μεταφοράς τους στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες.
Η διαφορά μεταξύ της αξίας των στοιχείων παθητικού και ενεργητικού που μεταφέρονται στο ανάδοχο πιστωτικό ίδρυμα καλύπτεται από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ). Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση, από το προϊόν της οποίας θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τρίτων με τη σειρά που ορίζει ο νόμος. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κος Άθως Στυλιανού.

Ψάξτε λιγάκι τι είχαμε πει στις εκπομπές,,,,


Η Ατάκα της ημέρας: Μανα θα ερθεις στο σχολείο; Τι πάλι εκλογες εχουμε; Οχι ρε μανα ...βαθμους παίρνουμε


 Φορτωστε αυριο την κάβα σας με αλκοολ. Θα έχει πολυ ζειμπέκικο 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget