Karl-Heinz Ottinger, τι θα συμβεί στην Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο

Karl-Heinz Ottinger, τι θα συμβεί στην Ελλάδα τον μήνα ΣεπτέμβριοΑς δούμε τι θα συμβεί για την Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο.
Το προοδευμένο Μεσουράνημα στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας προεικονίζει προβλήματα τα οποία αναζητούν λύσεις, επιτακτικές και άμεσες. Αυτές όμως θα επιχειρηθούν να βρεθούν μέσα από εριστικές και εμπρηστικές δηλώσεις.
Ο προοδευμένος Δίας που σηματοδοτεί τα οικονομικά πέφτει επάνω στους γενέθλιους άξονες Ζευς / Κρόνου Υποθετικού μα και Μηδενικής Κριού / Αδη που δείχνει αφ' ενός την αποτρεπτική αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και την καθυστέρηση της καταβολής των δόσεων από την πλευρά των δανειστών με μεθοδεύσεις και «βρώμικα κόλπα», προκειμένου να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο προοδευμένος Κρόνος Υποθετικός μιλά ξεκάθαρα για την μη ικανότητα πολιτικής επιρροής μας, ως χώρα, και αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 8/11.
Μέσα σε όλα αυτά, ο υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology, ο Άδμητος, συναντά τους γενέθλιους άξονες Δία / Ζευς και Άδη/Βουλκάνους στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας που δείχνει τις τρομακτικές δυσκολίες ενός εγχειρήματος ως προς την επιτυχία του ενώ από την άλλη μιλά για μια ζημιά από ξένες δυνάμεις η όποια δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτές.

Ο μεγάλος πλανητικός κριτής των πεπραγμένων, ο Κρόνος, συναντά από πρόοδο τον γενέθλιο άξονα Μηδενικής Κριού / Κρόνου της Ελλάδας σηματοδοτώντας οικονομικές δυσκολίες και απώλειες εσόδων.

Όμως μέσα σε όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό κακοδαιμονίας υπάρχει η ελπίδα που αφήνει η εμπλοκή του άξονα Δία /Ουρανού που σηματοδοτεί μια ξαφνική αλλαγή της «τύχης» μας ως χώρα, αφού οι παγκόσμιες συνθήκες δεν θα επιτρέπουν σε κάποιους να έχουν τα μάτια τους και τα βέλη τους στραμμένα επάνω μας.

Η προοδευμένη Σελήνη (το πλήθος, ο λαός) υποδεικνύει πως στην παρούσα φάση ο κόσμος είναι υπό καθεστώς σκεπτικισμού και αναποφασιστικότητας σχετικά με το τι είναι λάθος και τι σωστό. Επιπρόσθετα, δείχνει και μεγάλες «μετατοπίσεις» ψηφοφόρων οι οποίες θα «προβληματίσουν».

Ο προοδευμένος Άρης, ο πλανήτης που υποδεικνύει την δράση, είναι επάνω σε μεσοδιαστήματα που σηματοδοτούν την επιφυλακή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα θερμού επεισοδίου.

Ο προοδευμένος Άδης συναντά, μεταξύ των άλλων, τους αστρολογικούς άξονες Κιούπιντο / Κρόνος Υποθετικός και Μηδενικής Κριού / Βουλκάνους γεγονός που μιλά για γεγονότα βίαια αλλά και για πτώχευση ή μετεγκατάσταση στο εξωτερικό μεγάλων εταιρειών.

Οι διελεύσεις των πλανητών πυροδοτούν τις εξελίξεις

«Πρέπει να θέλεις να καείς στην ίδια σου την φλόγα. Πώς θέλεις να ξαναγεννηθείς, αν πρώτα δεν γίνεις στάχτη;» Φρ. Νίτσε

Ο διελαύνων Άδης προμηνύει γεγονότα λεκτικής βίας και πολιτικής -και όχι μόνο- δυσφήμισης ενώ η προεκλογική καμπάνια και ρητορεία θα θυμίζει περισσότερο «αγοραία» συμπεριφορά.

Ο διελαύνων Βουλκάνους σηματοδοτεί προβλήματα τα οποία συμβαίνουν εντός χώρων φύλαξης και κράτησης ενώ θα υπάρξει ζήτημα για το ποιος τελικά κυβέρνησε καλύτερα.

Μέσα σε όλα αυτά ο διελαύνων Ζευς μιλά για εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων στην κυβέρνηση ενώ ο διελαύνων Κρόνος μιλά για αποτελέσματα που οδηγούν σε αδιέξοδο.

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Κατ' αρχήν θεωρώ πως δε διαφαίνεται να είναι τόσο «μεγάλο ντέρμπυ» όσο πολλοί φαντάζονται αλλά το αποτέλεσμα στο σύνολό του θα είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το άνοιγμα της κάλπης βρίσκει τον διελαύνοντα Ήλιο να συναντά σε κοσμικό επίπεδο τον άξονα Ερμή /Ποσειδώνα που υποδεικνύει αβεβαιότητα και ασάφεια. Φρονώ πως οι δημοσκοπικές εταιρείες θα πέσουν και πάλι έξω. Ίσως, να έχουμε ντέρμπυ για την τρίτη θέση καθώς και για την είσοδο στην Βουλή, αφού πάμε για πολυκομματική Βουλή. Οι εκλογές διεξάγονται σε μια ακατάλληλη περίοδο, αφού η 20η του μηνός Σεπτέμβριου είναι στο μέσο δυο εκλείψεων και ως εκ τούτου «επηρεάζεται» και από τις δυο. Ιδιαίτερα η δεύτερη πραγματοποιείται επάνω στην Σελήνη και τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης) και αυτό δείχνει τις τεράστιες αλλαγές που θα φέρει και που θα οδηγήσουν τη νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση σε μια πορεία διακυβέρνησης μικρής διάρκειας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σε εξειδικευμένο άρθρο για τις εκλογές.
Έτσι, αγαπητοί αναγνώστες οδηγούμαστε σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση όπως είχε προβλεφθεί πρώτα μέσα από το astrology.gr . Καλό μήνα!

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο!
Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να σταθούμε πάλι στα πόδια μας!
Anna V - Ηράκλειο - Κρήτη
https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Ανώνυμος

Εξαιρετικος οπως παντα Καρλ.Αν καταλαβα καλα θα γινει θερμο επεισοδιο και θα ανταποκριθουν οι ενοπλες δυναμεις?
μαργαριτα

To mail sou karl leitourgei..?

Ναι λειτουργει. karlhottinger@googlemail.com

Αρκετά πάτο πιάσαμε.... ΩΡΑ ΑΝΑΔΥΣΗΣ

Αρκετά πάτο πιάσαμε.... ΩΡΑ ΑΝΑΔΥΣΗΣ

Ναι λειτουργει. karlhottinger@googlemail.com

Ποιο θερμό...Εδω εχει μαζευτει ολη η μεμετιά...Πλακα με κάνεις;;

Ανώνυμος

Να δώσει ο Θεός Karl να βγεις αληθινός, γιατί τα παιδιά μας θα μείνουν αμόρφωτα, παγωμένα από το κρύο και με την θλίψη στην καρδιά όλοι μας, αν συνεχιστεί αυτό και ρημάξουν ακόμα και τους ήρωες συνταξιούχους που βοηθάνε ζώντας σε κατάσταση πενίας παιδιά και εγγόνια. Άννα από fb./Πολύ δυνατό άρθρο με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Ανώνυμος

οταν λεμε θερμο επεισοδιο εννοουμε μεταξυ μας ή με γειτονικες χωρες;

Ανώνυμος

Δηλ. Karl, η κυβερνηση βραχειας ζωης μετα τις εκλογες ειναι αυτο το 16μηνο που ελεγες η κατι ακομα πιο συντομο?
Μikhail

Ανώνυμος

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο KARL ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Ε, KARL;ΜΑΡΙΝΑ

Ανώνυμος

Να μας πειτε αν θα βγει η χωρα απο την ΕΕ και το ευρω,εχει περασει αυτος.ο κινδυνος?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget