Σεληνιακά Φαινόμενα Αυγουστου

Η "σωτηρία" θα έρθει μόνο αν υπάρξει σύνεση και λογική «Στη νηπιακή ηλικία των κοινωνιών, οι αρχηγοί του κράτους δημιουργούν τους θεσμούς. Αργότερα, οι θεσμοί δημιουργούν τους αρχηγούς» Montesquieu.
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Αυγούστου. Η παραπάνω φράση αντικατοπτρίζει πλήρως την περιρρέουσα κατάσταση στηνΕλλάδα. Μια Ελλάδα «διχασμένη» μα κυρίως μια Ελλάδα χωρίς όραμα. Δυστυχώς όμως όπως λέει και ο στοχαστής Δημήτρης Καμπούρογλου «όλοι βρίζουν τη θάλασσα ενώ φταίει ο άνεμος».
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου 2015 στην 21η μοίρα του Λέονταμε τον Δία επάνω στον απλανή αστέρα Regulus. Η δε Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου 2015 στην 6η μοίρα του άξονα Παρθένου - Ιχθύων με εμπλοκή Ποσειδώνα και Δία.
Μια πρώτη εκτίμηση –Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα
Η Νέα Σελήνη ουσιαστικά είναι «ιδιαίτερη» αφού γίνεται κατ' αρχήν με το «καλημέρα» της εισόδου (11/8) του επεκτατικού Δία στο ζώδιο της παραδοσιακής του αδυναμίας, τηνΠαρθένο. Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως εξής: Η «σωτηρία» θα μπορούσε να έρθει μόνο εάν υπάρξει σύνεση και λογική. Κάτι που όμως σπανίζει στις μέρες μας. Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του Λέοντα δηλαδή σε μοίρα που φέρει ιδιότητες του ζωδίου του Τοξότη και, σε συνδυασμό με το απομακρυσμένο άλλα εν ενεργεία τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, θα πρέπει να περιμένουμε γεγονότα τα οποία είναι εμποτισμένα με θρησκευτικό φανατισμό και μένος. Διπλωματικές αποστολές, πρεσβείες, εκκλησίες, σύμβολα πίστεως και εθνικά σύμβολα (πχ σημαίες) θα κινδυνέψουν, ενώ οτιδήποτε ξεκινήσει τώρα θα πάρει διαστάσεις. Παράλληλα, θα μας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την Ανώτερη Εκπαίδευση αλλά και με την τυφλή και απαρέγκλιτη εφαρμογή και τήρηση νόμων που μάλλον θα είναι σε ευθεία αντίθεση με την κοινή λογική.
Από την άλλη, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 6η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων δείχνοντας προφανώς τις «ανάγκες» που θα δημιουργηθούν από την Νέα Σελήνη που θα προηγηθεί. Έτσι, η παροχή υπηρεσιών και οι αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας είναι ένα σενάριο που θα παίξει πολύ μέσα στον Αύγουστο. Ίσως, όμως προκαλέσει και κλυδωνισμούς στις «αγορές» αφού η εμπλοκή τόσο του Δία όσο και του Ποσειδώνα θα φέρει μικρά «φουσκώματα» στις μετοχές και στους γενικούς δείκτες των χρηματιστηρίων ανά τον κόσμο, δημιουργώντας πολλές φορές μια «επίπλαστη» εικόνα πως κάτι αλλάζει. Ιατρικές ανακαλύψεις αλλά και κυκλοφορίες έργων ή πνευματικών συγγραμμάτων θα δημιουργήσουν ενδεχομένως έναν μικρό ή μεγάλο σάλο.

Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσουν την Ελλάδα αυτά τα δυο σεληνιακά φαινόμενα:\\
Η συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/77953-nea-selini-kai-panselinos-aygoystoy-oi-exelixeis-stin-ellada-kai-ton-kosmo

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget