Μια μέχρι στιγμής αστρολογική αποτίμηση του 2015

                       
   Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com  θα κάνουμε μια αστρολογική αποτίμηση των όσων έχουν συμβεί μέχρι στιγμής προκειμένου να εξακριβωθεί η εγκυρότητα και η αξιοπιστία των προβλέψεων…. Αυτό δεν το κάνω για κανένα λόγο απλά για να αποκαταστησω την αλήθεια .

Η μεθοδολογία είναι απλή απλά θα υπάρχει αντιπαράθεση το τι είχα γράψει και το αποτέλεσμα.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τις οικονομικές εξελίξεις όπως ακριβώς τα είχα γράψει στον κορυφαίο αστρολογικό ιστότοπο το astrology.gr.


Είχα γράψει από τις 16/12/2014 τα κάτωθι: «Τα προβλήματα στην Παιδεία, στην υγεία και στην Εθνική Άμυνα θα είναι και για το 2015 θέματα άλυτα, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι στην εξουσία. Ζητήματα σε παγκόσμιο επίπεδο που σχετίζονται με την επάρκεια και τα αποθέματα σε χρυσό θα απασχολήσουν ενώ χειραγωγήσεις και «στηρίξεις» ισοτιμίας νομισμάτων θα δημιουργήσουν μια γενικότερη αβεβαιότητα. Ίσως γεγονότα που σχετίζονται με το οικονομικό «φαινόμενο της Πεταλούδας» να επηρεάσουν και την Ελλάδα παρά το ότι δεν θα είναι απαραίτητα στην «πόρτα» μας.»  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=720379
Επίσης είχα γράψει πάντα στο ίδιο άρθρο:
Δεν σας κρύβω πως με ανησυχεί ιδιαίτερα το αστρολογικό σημείο που υποδεικνύει την χρηματοδότηση του κράτους οπού η εμπλοκή των κακεργετών αξόνων Ποσειδώνα /Άδη (αποσύνθεση, καταστάσεις που προκαλούν ασφυξία), Ουρανού/Βουλκάνους (εκρήξεις, αδιαλλαξία) και Μεσουρανήματος/Άδμητου(το τέλος μιας κατάστασης) σηματοδοτούν εξελίξεις ιδιαίτερα δυσοίωνες αφού η «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης μάλλον έχει κλείσει γεγονός που εκ των συμφραζομένων προεικονίζει οικονομική κατάρρευση. Ίσως, άσχετα με την πολιτική «ατζέντα» των κομμάτων, αναζητηθεί εναλλακτική λύση σε θέματα ισοτιμιών, νομισμάτων, συναλλαγών. Πιθανόν, το ευρώ όπως το ξέρουμε να είναι πολύ «βαρύ» για εμάς. Δείτε την λέει το ΔΝΤ μετά 8 σχεδόν μήνες από την πρόβλεψη: «Τα γεγονότα των δύο τελευταίων εβδομάδων, δηλαδή το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή ελέγχων στη διακίνηση κεφαλαίων έχουν επιβαρύνει σημαντικά τον τραπεζικό τομέα και την οικονομία συνολικά, οδηγώντας σε περαιτέρω σημαντική επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους σε σχέση με όσα προβλέπονταν στην προσφάτως δημοσιευμένη ανάλυση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους». 

Τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους πολύ μεγαλύτερη αυτής που συζητείται μέχρι τώρα. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες υπολογίζονται στα 85 δισ. μέχρι το τέλος του 2018, ενώ θεωρεί ανέφικτη τη διατήρηση πλεονασμάτων 3,5%.
Στο εδάφιο των κοινωνικών εξελίξεων έγραφα: «Η κατάσταση για το έτος 2015, σε κοινωνικό επίπεδο, δεν θα είναι διαφοροποιημένη από το 2014. Οι συσσωρευμένες ανάγκες των ανθρώπων σε συνδυασμό με την αδυναμία για υλοποίηση σχεδίων μα και υποσχέσεων από μεριάς της όποιας κυβέρνησης θα δημιουργήσουν ένα όχι και τόσο καλό κλίμα. Ο Ποσειδώνας του ετησίου χάρτη (Annual) σηματοδοτεί για ένα έθνος που έρχεται αντιμέτωπο με την κακοτυχία, την εξαπάτηση και την απογοήτευση.»


Ας περάσουμε στο άρθρο με τίτλο: 2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα

Στην αρχή του άρθρου έγραφα πως : «Το 2015 θεωρώ πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εάν προσέξει κανείς τους χάρτες της Μεταπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (έως ετούτη τη στιγμή) Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνει ότι ο γενέθλιος 
Ποσειδώνας θα δέχεται δυσαρμονία από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διάψευση προσδοκιών, χάος, εξαπάτηση). Τα «όνειρα» των λίγων ίσως να γίνουν εφιάλτης των πολλών.»

Εν συνεχεία έγραφα πως: Ο Ωροσκόπος της χρονιάς (Annual ASC) σηματοδοτεί ακραίες καταστάσεις, δολοφονία γνωστών προσώπων αλλά και προβλήματα μέσα από την προσπάθεια καθησυχασμού ατόμων που είναι σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Επιπροσθέτως, μέσα στη χρονιά θα έχουμε την ενσωμάτωση ιδεών μαζί με άλλες διαδικασίες που οδηγούν σε διάσπαση αλλά και προπαρασκευαστικές ενέργειες της αρχής του τέλους. Η χώρα οδηγείται σε μια κατάσταση «καραντίνας».

Ας περάσουμε να δούμε τα πολιτικά , ΕΠΙΜΕΝΩ, πριν εξαγγελθούν οι εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου 2015

Νεα Δημοκρατία:
Το Μεσουράνημα της χρονιάς βρίσκεται σε επαφή με το γενέθλιο Άδη (Hades) και αυτό προμηνύει πολλά προβλήματα αφού μιλά για μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια αλλά και για απώλειες σε επιχειρήσεις.
Τα πράγματα φαίνονται να δυσχεραίνουν από τις 18/1/2015 όπου θα τεθούν πολλά ζητήματα επί τάπητος και ένα εξ αυτών η κατρακύλα του κόμματος θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας.
ΣΥΡΙΖΑ: Φέτος έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Και θα πρέπει να θυμάται πως ο κόσμος, κρύβει μέσα του μεγάλη οργή, αν χρειαστεί, να «σκίσει» τα μνημόνια θα είναι μαζί του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Τα ποσοστά που του «δίνει» στις δημοσκοπήσεις δεν είναι αποτέλεσμα της αριστερής ρητορείας του, απλά εκτόνωση του θυμού του και εναποθέτει στον Αλ. Τσίπρα τις ελπίδες τις δικές του και των παιδιών του. Φέτος θα κληθεί να χειριστεί μια τεράστια κρίση.Χρυσή Αυγή: «Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.»
Η Χρυσή Αυγή μάλλον μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως με τη μισή και πλέον κοινοβουλευτική ομάδα στην φυλακή κρατά υψηλά ποσοστά. Η Χρυσή Αυγή, βλέπετε, έχει στο γενέθλιο χάρτη Άρη σύνοδο με Πλούτωνα (Μαχητικότητα στο DNA) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, έμφυτο).
Οι μελλοντικές εξελίξεις δείχνουν προσπάθεια από τρίτους να μετατεθούν οι δικαστικές υποθέσεις για αργότερα. Στο ενδεχόμενο εκλογών η Χ.Α. θα καταλάβει ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Και, για να απαντήσω στο ερώτημα εάν θα χάσει την τρίτη θέση από το Ποτάμι, η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Επιπροσθέτως, από τα μέσα Ιανουαρίου 2015 και μετά, ίσως να έχουμε αποφυλάκιση κάποιου μέλους της.


Οι ΑΝ.ΕΛ έγιναν ένα κίνημα που ξεκίνησε μέσα από τις επίμονες προσπάθειες του πρόεδρου τους Πάνου Καμμένου. Η ημερομηνία ίδρυσης είναι προβληματική αφού ο Ποσειδώνας (ουτοπία, εξαπάτηση) είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (η παρουσία του κόμματος) ενώ έχει τον Άρη (μαχητικότητα) στον 7ο οίκο (συνεργασίες). Θεωρώ πως επιβεβαιώθηκα πλήρως πέρσι που έλεγα για αποχωρήσεις γυναικών και πως γυναίκες δημιουργούν τα προβλήματα.
Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά αφού θα χρειαστεί να δοθεί μεγάλος αγώνας για την πολιτική επιβίωση του κόμματος. Θα πρέπει όμως να προσέχει ο πρόεδρος ποιους βάζει στις λίστες του, διότι από άτομα που έχουν ένα «πολιτικό παρελθόν» ίσως ξαναδεί το ίδιο έργο σε επανάληψη. Η πιθανότητα συμμετοχής σε «ευρεία» κυβέρνηση είναι αυξημένη. Καλύτερα λίγοι και καλοί μα κυρίως Ανεξάρτητοι ως Έλληνες.


Η σχέση μας με το ΔΝΤ: Η σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα επιχειρηθεί εντέχνως να επανέλθει στο προσκήνιο και θα βάλει την χώρα σε μια απομόνωση, μια «καραντίνα». Έτσι κι αλλιώς από την σύγκριση των δυο γενεθλίων αστρολογικών χαρτών (Ελλάδος και ΔΝΤ) προκύπτει πως το ΔΝΤ δεν φεύγει με «τα χέρια κάτω». Ο Ουρανός του ΔΝΤ σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας είναι εξαιρετικά δυσαρμονικός αφού χτυπά τον «καρμικό» άξονα Άδη/Άδμητου (αντιπάθεια, προβλήματα με πρώτες ύλες) και σημαίνει ξαφνική εχθρότητα, προκατάληψη και ιδιοτελείς σκοπούς.Που ειμαι λοιπόν ανακόλουθος; Ειδατε την ακρίβεια των προβλέψεων και περιμένετε την συνέχεια …… ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Συγχαρητήρια για τις συγκλονιστικές προβλέψεις αλλά και για το πολιτικό σου ένστικτο!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget