Η Αστρολογική ανάλυση της ηλιακής επιστροφής 2015-2016 της Ελλάδας

 Ήταν πριν 41 χρόνια όταν ο   Κων/νος Καραμανλής επέστρεφε στην Ελλάδα  το 1974 επανιδρύοντας το ελληνικό κράτος αλλάζοντας έτσι το ρου της Ιστορίας. Αλλάζοντας ζωές ανθρώπων τόσο αυτός όσο και ο άλλος αντίπαλος ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Ο ερχομός του υποτιθέμενου «Εθνάρχη» έγινε αφού είχε  πέσει η Χούντα των Συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967. Έτσι αντικαταστάθηκε η Συνταγματική ανωμαλία και εκτροπή   από άτομα που ουσιαστικά ήταν ρίψασπις (τόσο ο Καραμανλής έφυγε ως Τριανταφυλλίδης για Παρίσι ενώ και ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε για το εξωτερικό και αυτός).

Η Χούντα έπεσε λόγω του Φ.Ε.Κ 8/5/1973 Υπ’ αριθμόν 1363για την έρευνα κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή Κατάκολο. Η ένταξη μας στην ΟΝΕ (ζώνη του €)έγινε  με την ψήφιση του Νόμου 2289/95 που είναι η έρευνα για κοιτάσματα στην περιοχή του Κατάκολου. Ο Νόμος αυτός ήταν επί Υπουργίας Κώστα Σημίτη (Υπουργός Εμπορίου –έρευνας και Τεχνολογίας).

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ των ΗΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 2008-2009: Η χρονιά αυτή αποτελεί ορόσημο αφού είχαμε  τα «Δεκεμβριανά» που ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την απώλεια του Ν. Γρηγοροπουλου στα «Εξάρχεια» που είχε ως σκοπό την αποδόμηση της Κυβέρνησης. Στην ηλιακή επιστροφή είχαμε Άρη και Κρόνο στον 12ο οίκο, Ουρανό και Σελήνη στον 7ο οίκο και Πλούτωνα μα και Δία στον 4ο οίκο. Ο Ωροσκόπος ήταν στην 18η μοίρα(*μοίρα του κακού) και ο Ουρανός στην 22η μοίρα (*μοίρα του κακού).ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 2009-2010: Ήταν η χρονιά όπου μπήκαμε στο μνημόνιο με τις ενορχηστρωμένες προσπάθειες του ΓΑΠ. Η Σελήνη (συγκυβερνήτης του 8ου οίκου-τα δάνεια) σε αντίθεση με τον Δία (του 2ου οίκου-τα οικονομικά) ενώ ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (κινήσεις κερδοσκοπίας).ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 2014-2015: είναι η χρονιά που φεύγει ο Σαμαράς, έρχεται ο Τσίπρας  η Ελλάδα γίνεται breaking news αλλά γίνεται και δημοψήφισμα. Ο Ήλιος βρέθηκε σε σύνοδο με τον Δία στον Λέοντα ενώ ο Ουρανός στον 2ο οίκο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (στον 12ο οίκο).

Η νέα ηλιακή επιστροφή για το έτος 2015-2016 (*ισχύει από 24/7/2015 ες 23/7/2016)
«Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε θεός κελεύει.» ΟΜΗΡΟΣ

Το Μεσουράνημα ισούται με Ωροσκόπο/Ήλιο και Μηδενική Κριού/Ζευς γεγονός που υποδεικνύει την χώρα που θα διακριθεί αλλά και αλλαγή συμπεριφοράς στους άλλους.


Ιδιαίτερα τονισμένος είναι ο Cupido που μιλά για τις συνεργασίες  συναντά το ιδιαίτερα κακεργετικό μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου υποδεικνύοντας την αποχώρηση από μια παρέα, ένα γκρουπ, μια ένωση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Cupido συναντά τους γενέθλιους άξονες Ερμή/Ποσειδώνα, Πλούτωνα/Ζευς, Ουρανός/Hades, Kronos /Vulcanus σηματοδοτώντας μια εποχή-ή μια χρονιά καλύτερα- που θα έχουμε μια «συλλογική» εξαπάτηση από κάποια «λαμογια». Θα ακολουθήσει μια σταδιακή αύξηση της ισχύος της χώρας μας, ενώ θα πρέπει να προσεχθούν επεισόδια ακραία φαινόμενα βίας κατά περιόδους εορτών ίσως και πυρά κατά πολιτών ή επιφανών εκπρόσωπων της πολιτείας.
Ο Local Asc της Αθήνας δέχεται τους άξονες  Μεσουρανήματος /Ουρανού και Πλούτωνα / Admetos προεικονίζοντας για λαϊκή διέγερση μα και για μια βαθιά μεταμόρφωση της χώρας…. Ο Local Meridian της Αθήνας βρίσκει τους άξονες Ερμή/Ουρανού και Ηλίου /Ουρανού αντίστοιχα  μιλά για οικονομικές μελέτες, μαθηματικές επιτυχίες αλλά και ξαφνικά γεγονότα που συνοδεύονται από σοκ μα και συγκίνηση.

Η Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής συναντά των Vulcanus της ηλιακής (ο άξονας της εκτελεστικής δύναμης. Έχοντας επίγνωση της ισχύος που κατέχει
κάποιος. Η ικανότητα επιρροής της μάζας και ειδικά των γυναικών. Δημιουργώντας μια μεγάλη αίσθηση στο πλήθος ή στο περιβάλλον.) ενώ παράλληλα και οι δυο τους συναντούν τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Δια/Kronos, Μηδενικής Κριού /Άρη και Hades /Apollon μιλώντας έτσι για μια χρονιά όπου το κράτος θα βρεθεί κάτω από «τυχερές περιστάσεις», το κράτος αποκτά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων μέσα από τις οποίες ο λαός θα νοιώσει ασφάλεια αφού πρώτα έχει περάσει την δυστυχία.

Τα οικονομικά της χώρας, η νομισματική κυκλοφορία ή επάρκεια (Δίας / Apollon) συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Βορείου Δεσμού/Vulcanus που δείχνει επαφές με πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν την ροή των καταστάσεων.

Ο Ωροσκόπος της Χρονιάς  συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Δια/Ζευς και Hades/Vulcanus γεγονός που δείχνει  πως η χώρα θα είναι υπό καθεστώς κινδύνου και εκβιασμού αλλά θα έχει «προστασία» καθώς θα εργάζεται ή θα συμμετάσχει για λογαριασμό  μιας «κίνησης».

Ο Kronos που υποδεικνύει τον τρόπο της διακυβέρνησης συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μεσουρανήματος/Ουρανού, Ηλίου /Δία και Κρόνου/Vulcanus που μιλά για ξαφνικές εντολές φυλάκισης μα και για σημαντικές συμφωνίες που επιφέρουν βελτίωση στο βιοτικό επίπεδο….

ΤΕΛΟΣ Α’ Μέρους

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Για να γινει ενα ξεκαθαρισμα οριστικα και αμετακλητα,αστρολογικα, το μελλον της Ελλαδος ειναι με νομισμα το ευρω και εντος ΕΕ,η με εθνικο νομισμα και εξοδος απο της ΕΕ?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget