Το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού, τι ήθελε να πεί.                       
                                                                                 Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ και πάλι. Εδώ και καιρό είχαμε γράψει πράγματα τα οποία σιγά-σιγά πραγματοποιούνται. Η Ελλάδα, είχα γράψει από Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 (*δηλαδή πολύ πριν προκηρυχτούν οι εκλογές) είχαμε πεί και για την στροφή προς Ρωσία μα και για τα της Ελλαδος σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο σχετικο 1.
  
Εδώ και καιρό, μέσω της Uranian Astrology, έχω υποδείξει την πορεία των διαπραγματεύσεων αφού οι «θεσμοί» μας ήθελαν όπως στους στίχους του αγαπημένου μου ποιητή του Κ. Βάρναλη που έλεγε: «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!».

Επί μήνες δήλωνα ευθαρσώς , χωρίς μπες- βγες και «στροφές» την ρήξη. Συγκεκριμένα για να μην μακρηγορήσω  είχα γραψει μεσα από το astrology.gr που εχω την χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι: «Επιπλέον, στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, ο διελαύνων Άρης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Άδμητου υποδεικνύοντας καταστάσεις με σκοπό να σπείρουν φόβο και τρόμο και επιβολή διά της βίας ενώ οι διελαύνοντες Ερμής και Βουλκάνους συναντούν το γενέθλιο Ζευς της Ελλάδος, προεικονίζοντας τολμηρές δηλώσεις, τελεσίγραφα και ταπεινωτικές εντολές με σκοπό τον εκφοβισμό.» Νομίζω πως ο Τσίπρας έκανε ακριβώς αυτό !! Επιπρόσθετα είχαμε γραψει : «Μέσα σε αυτές θα μπορούσαν να είναι τακτικές εκβιασμού όπως μεταξύ άλλων το κλείσιμο της στρόφιγγας του ELA ή υποκίνηση ταραχών και επεισοδίων.»Πηγή: 
http://www.astrology.gr/epikairotita/GEGONOTA/item/75970-eurogroup-gia-lysi-i-rixi-to-savvato-ti-lene-ta-astra#ixzz3eDLQaXFV


Κοιτώντας τον χάρτη του Διαγγέλματος βλέπουμε την Σελήνη στην 2η μοίρα του Σκορπιού (*μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος). Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Όμως δεν θα σας κουράσω γιατί η δίκη μου οπτική είναι «αιρετική» και προφανώς θα υπάρχουν συνάδελφοι που την κατέχουν ενδεχομένως την κλασική καλύτερα .
Ας δούμε όμως στα τα της Uranian Astrology. Ο Ωροσκόπος (ASC) δείχνει το περιβάλλον συναντά τους άξονες  MC/Cupido & Σελήνης/Δία που μιλά για την συνένωση μαζί με άλλους αλλά και επαφές με τον λαό.
Το Μεσουράνημα (**οι δράσεις μας) ισούται με WI/MC, Άρη/Cupido και Ποσειδώνα/Ζευς και μιλάει για την στάση που κρατά απέναντι στο κοινό, αλλά και για ένα άτομο που θεωρείται ο «εκλεκτός». Παράλληλα ο άξονας του Widderpunkt (Μηδενική Κριού) είναι σε επαφή με το μεσοδιάστημα Ουρανού / Ποσειδώνα το μεσοδιάστημα  της… κηδείας. Θέλοντας να δούμε το διάγγελμα αυτού καθεαυτού το Ερμής/Kronos  ισούται με τον Poseidon γεγονός που έχει ως ερμηνεία τα υψηλα ιδανικά η αναγνώριση από το κράτος μιας ιδέας.
Η αποδοχή της κατάστασης αυτής, δηλαδή του δημοψηφίσματος, είναι θέμα Σελήνης (*ο λαός) και Widderpunkt (Μηδενική Κριού) που ως άξονας θα μας υποδείξει την «αποδοχή» ή από το λαό. Η Σελήνη (*λαός) ισούται με τα μεσοδιαστήματα Αφροδίτη/Ζευς, Ήλιος/Κρόνος,  Ήλιος/Άδμητος και Ποσειδώνας / Cupido που σηματοδοτούν τα κάτωθι: Έθνη που αναζητούν την ειρήνη, η διαδικασία ενός τέλους, δίνοντας ένα τέλος, ο δυστυχισμένος λαός. Συνεπώς καταλήγω στο συμπέρασμα πως η κίνηση αυτή είναι μια έντιμη κίνηση προκειμένου ο λαός να αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Από την άλλη ο άξονας της Μηδενικής Κριού /Σελήνης (*η αποδοχή από πλευράς του λαού) ισούται με τον Ζευς (**πλανήτης της Uranian Astrology και ΟΧΙ ο Δίας της Κλασικής) που σημαίνει πως καταστάσεις που ο λαός παίρνει την κατάσταση στα «χέρια» του, κάτι σαν την παλλαϊκή άμυνα.

Η χώρα αλλάζει και μπαίνει σε μια άλλη εποχή. Αυτό το είχα γράψει και στα «Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουλίου 2015» στο εδάφιο με την ερμηνεία του αυτοτελούς χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθηνών:   Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης προμηνύει επιταχυνόμενες διαδικασίες που οδηγούν σε βάσανα και φτώχεια ενώ δείχνει ότι η ηγεσία της χώρας θα πάρει «μεγάλες αποφάσεις». «Ο Ωροσκόπος μιλά για ζητήματα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο.» Τωρα, να σας πω την αλήθεια αν δει κανείς το ευαίσθητο σημείο WI/Cupido= Kronos να ισουται θα πρεπει να περιμένουμε έναν …ξαφνικο θανατο στο τραπεζικο μας συστημα.

So far , so good λοιπόν. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές και να ξέρετε πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για την νέα μέρα που ξημερώνει στις 22/12/2015. Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι υπάρχει το astrology.gr. Καθημερινά θα είμαστε εκεί και θα γράφουμε τις εξελίξεις

Η Uranian Astrology με δικαίωσε!

Δημοσίευση σχολίου

Δηλαδή ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget