Η ανάλυση του χάρτη του 3ου ReichAstrology by Karl Heinz Ottinger: Η ανάλυση του χάρτη του 3ου Reich 
Ο Αδόλφος Χίτλερ άλλα και η άνοδος του στην εξουσία ήταν μια πολύ κομβική στιγμή για την Παγκόσμιa Ιστορία.  Επειδή όμως πολλές φορές κάνουμε αναλύσεις και βγάζουμε πορίσματα με προκατάληψη κάλο θα είναι να τα βάλουμε σε μια αστρολογικό-ιστορική βάση. Μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε πως κάνουμε ορθή ανάλυση.

Σημείωση Συγγραφέα: Θα επιχειρηθεί μια μακροσκελής άλλα και όχι τόσο συμβατή ανάλυση και σύγκριση.


Τα πρώτα ιστορικά γεγονότα: Η Γερμάνια μετά την ήττα της από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται να πληρώσει ένα «εξευτελιστικό» τίμημα. Η Αλσατία και η Λωρραίνη περιέρχονται στην Γάλλια, το Σλεβινγκ –όπου ο Οττο Βον Μπίσμαρκ – το είχε «πάρει» από τους Δανούς τελικά επιστρέφει σε αυτούς, οι Πολωνοί παίρνουν με την σειρά τους την περιοχή του Δαντσιχ και όλη την περιφέρεια που λεγόταν ως «ο διάδρομος», την περιοχή της Σουδητιας την παίρνει η Τσεχοσλοβακία, ενώ η πόλη Μεμελ πάει στα χέρια της Λιθουανίας. Επιπροσθέτως ο στρατός της Γερμανίας πρέπει να εχει το πολύ 100.000 εφέδρους και το μάξιμουμ 4.000 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Το χειρότερο όλων ήταν η καταβολή 132 δισεκατομμυρίων χρυσών μάρκων.

   Ο Χίτλερ αρπάζει την ευκαιρία ή τελικά επιλέγετε από την μοίρα;Ένα καίριο ερώτημα είναι για το εάν μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει το πεπρωμένο του. Ο Χίτλερ ήταν το τρίτο παιδί του Αλόις Χιτλερ και της Κλάρας Πάιλτσλ (η όποια είναι ξαδέρφη του) αλλά το πρώτο εν ζωή. Μάλιστα η μητέρα του ήθελε να το «ρίξει» άλλα ο ιατρός της είχε αντίθετη άποψη. Κατατάσσετε στον Στρατό και παραλίγο να μείνει τυφλός. Παίρνει το Σιδηρούν Σταυρό της δευτέρας Τάξεως για τα ανδραγαθήματα του. Και το 1918 τον Σιδηρούν Σταυρό Πρώτης Τάξεως επίσης για ανδραγαθήματα (όπου δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ σε απλό στρατιώτη, πλην του Χίτλερ).Και όλα αυτά ενώ είχε  πνευμονική ανεπάρκεια!! Επίσης προσλαμβάνετε στο πολιτικό τμήμα ως υπεύθυνος προπαγάνδας της Ραιχσβερ. Αυτό είναι επίσης ένα περίεργο μιας και ο Χίτλερ δεν είχε καν απολυτήριο μέσης εκπαίδευσης. Και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις θεωρήθηκε από τους 3 μεγαλύτερους ρήτορες του αιώνα που πέρασε.

              Ας περάσουμε λοιπόν στον χάρτη της κυβέρνησης του 3ου Reich

Ως στοιχεία γέννησης έχουμε 30/01/1933 Ώρα 11:07 το πρωί
Κατ΄ αρχήν έχουμε ASC & MC στην 22η μοίρα που κατά τον Νικολα Στογιανοβιτς είναι η μοίρα της Δολοφονίας. Όντως έχουμε ένα καθεστώς όπου οπωσδήποτε δεν υπήρξαν οσιοπαρθενες. Επειδή η 22η μοίρα «έπαιξε» στις  4 «κολώνες» του Ωροσκοπίου δηλαδή στους γωνιακούς οίκους ήταν λογικό να ήταν σκληρή με τον ίδιο της τον εαυτό άλλα σαφέστατα ακόμα σκληρότερη με τους αντιπάλους τους. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως έχουμε έναν  Ουρανό στον Κριό (στρατιωτικό καθεστώς-βία και παρόρμηση).


Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η Σελήνη του 4ου οίκου (πατρίδα) μέσα στον 12ο οίκο (δοκιμασίες) στον Κριο (παρόρμηση) στην 5η μοίρα (της γοητείας). Η Σελήνη κάνει ένα εξάγωνο με τον Ερμή (στον 10ο οικο) με ΔΙ.Α.Τ1 αρά Κριός που είναι στον 12ο οίκο και δείχνει την ανάγκη για να δώσει στον κόσμο (Σελήνη) στην πατρίδα (4ος) απαλύνοντας(5η μοίρα –μοίρα της γοητείας και της απόλαυσης) τον πόνο (12ος). Ο Ερμής είναι στην 4η μοίρα (πατρίδα) στον Υδροχόο (του 11ου θέαμα, πρόοδος τεχνολογία). Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο με ΔΙ.Α.Τ 2 άρα Ταύρος που καταλαμβάνει την θέση του Ωροσκόπου. Αυτό δείχνει την σκληρότητα άλλα και την ανάγκη για πρακτικά ζητήματα που θα ικανοποιήσουν την πατρίδα και τους κατοίκους αυτής. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης και του 3ου οίκου (μετακίνηση) και κάνει εξάγωνο με τον Ερμή όπου είναι κυβερνήτης των Διδύμων (ακμή 2ου , το χρήμα) και με ακμή σε 17η μοίρα (Λιονταρίσια) όπου είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου ο Λέοντας. Έτσι έχουμε το όχημα (Ερμής) του λαού (Σελήνη) το θρυλικό σκαθάρι ή σκαραβαίος το Volkswagen . σχεδιασμός δια χειρός Χίτλερ.

Ο Χείρωνας είναι στον ωροσκόπο και δείχνει «μια αχίλλειο» πτέρνα. Ο Χείρωνας είναι στο Ταύρο σε μοίρα Υδροχόου (23η) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (του 7ου) σε μοίρα Τοξοτισια (τοξότης του 8ου οίκου) και σε αντίθεση με το ΜΣ με ΔΙ.Α.Τ 1 (Κριός άρα 12ος). Έτσι έχουμε και την «ξενοφοβία» τα πειράματα γενετικής σε χώρους που ήταν συγκεντρωμένα πολλά άτομα (Πλούτωνας το κύτταρο στον Καρκίνο{πλήθος} στον 4ο οίκο δηλαδή πατρίδα. Ο Χείρωνας σε τρίγωνο με τον Δια, το ΜΣ, την Αφροδίτη άλλα και τον Άρη. Τα τρίγωνα με τον Άρη και τον Δια δεν ήταν καλά όπως θα νόμιζαν μερικοί. Ο Άρης είναι ανάδρομος και σε μοίρα Λιονταρίσια (5ος οίκος –παιδιά) ενώ ο Δίας είναι στην 22η μοίρα (μοίρα Δολοφονίας όπως προείπαμε) στον 6ο οίκο στην Παρθένο και ανάδρομος. Ο Δίας είναι του 8ου οίκου (ψυχολογικά ζητήματα, ζητήματα σπέρματος & κυττάρου) στον 6ο οίκο (ιατρική) και σε σύνοδο με τον Άρη σε μοίρα λιονταρίσια (5ος) . Η Δι.Α.Τ που έχουν είναι 3 άρα Δίδυμοι που είναι του 2ου οίκου (στάση ζωής, αποκτήματα) Αυτές η όψεις ήταν που έφεραν και τα πειράματα για την ευ-γονικη δηλαδή για την Αρεια Φυλή.

Τέλος Α΄ Μέρους

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget