Τι λέει η Uranian Astrology για τον Νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger  Τεχνικός Αναλυτής  Πλανητικών εξισώσεων & Αστρολογικών Δεδομένων
Η χώρα έχει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το όνομα αυτού Προκόπης Παυλόπουλος. Η Ορκωμοσία έγινε στις 13/3/2015 και ώρα 18:34 και δείχνει πως ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο 7ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο μεταβατικός Πρόεδρος σε επίπεδο πολιτεύματος αλλά και του περάσματος των Ελλήνων από την κατάσταση της φτώχειας και της ανυποληψίας στην οικονομική και εθνική άνοδο.
Ο Ωροσκόπος της Ορκωμοσίας μιλά για την ένταξη της χώρας σε ένα νέο club χωρών και αυτό αξίζει να σημειωθεί αφού συναντά τον άξονα MC/Cupido. To MC υποδεικνύει τις δράσεις του Προέδρου (και κατ’ επέκταση της ίδιας της χώρας) μιλά πως θα του δοθεί η δυνατότητα να “βάλει την   σφραγίδα” του αφού θα αντιπαρατεθεί με ξένους μα και εγχώριους αντίπαλους και θα βρει λύσεις ιδίως μέσα από την ιδιότητα ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου. Παράλληλα θεωρώ πως με την εμπλοκή του άξονα Β. Δεσμού/Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχει μέλη του επιτελείου του αλλά και “διαρροή” εγγράφων.
Ο Ήλιος της ορκωμοσίας μιλά πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού θα χρειαστεί να βγάλει τα “κάστανα” από την φωτιά όταν η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει γενναίες αποφάσεις  ή θα χρειαστεί να κάνει “ηρωική έξοδο”. H Σελήνη της ορκωμοσίας συναντά τον άξονα Άρη/Admetos που αυτό ερμηνεύεται ως ένας λαός που αναμένει τα χειρότερα (και περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την παρούσα κατάσταση)  συναντά όμως και τον επεκτατικό άξονα Δία/Apollon που μιλά για έναν λαό που νοιώθει ανακουφισμένος μα και εύθυμος.
Ο άξονας Ηλίου/Kronos που δείχνει μια εξέχουσα προσωπικότητα ισούται με τον άξονα Wi (μηδενική μοίρα του Κριού) δείχνει αυτόν που είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα και στιγμές.
Βλέποντας το Μεσουράνημα συγκρινόμενο με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε πως συναντάKronos/Vulcanus, Wi/Δίας και Zeus/Apollon που μιλά για την διαχείριση μιας μεγάλης δύναμης, για σχέδια που λειτουργούν και φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα , αλλά και για επίλυση προβλημάτων.
Τα υπόλοιπα στις 14/3/2015 και ώρα 19:00 στον albedo14.com και από Δευτέρα 16/3 στο αστρολογικό μου σπίτι το astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget