Αστρολογική επιβεβαίωση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Αστρολογική επιβεβαίωση για την απόφαση του Ειδικού δικαστηρίου του πρώην Υπουργού - Ελεύθερος με τριετή αναστολή!
Μπορεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να κινδύνευε με επιβολή ισοβίων και φυλάκιση για το πολιτικό σκάνδαλο μεγατόνων της λίστας Λαγκάρντ όμως τελικώς η υπόθεση σε ό, τι αφορά το ποινικό της σκέλος αποτιμήθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο του νόμου περί ευθύνης υπουργών... πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι αθώος για την κατηγορία της απιστίας κατά του Δημοσίου και ότι η νόθευση εγγράφου δεν ήταν σε βαθμό κακουργήματος αλλά απλού πλημμελήματος, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή. Ως εκ τούτου, ο κος Παπακωνσταντίνου είναι πια ελεύθερος και δεν θα εκτίσει ούτε μια μέρα φυλακή.

Για αθώωση και ποινή που θα του επιτρέψει να μείνει ελεύθερος είχαμε γράψει στο άρθρο μας με τίτλο «Αστρολογική Επικαιρότητα 26/2: Ξεκίνησε η δίκη του Γ. Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ» και συγκεκριμένα είχαμε επισημάνει ότι: «Από αστρολογικής πλευράς, η ακροαματική διαδικασία της δίκης ξεκινά με τους διελαύνοντες, Ήλιο (παρουσίαση θέσεων) και Ποσειδώνα (κάλυψη, «στα μαλακά») να κάνουν τρίγωνο με τους γενέθλιους, Ήλιο και Ποσειδώνα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όψεις που δίνουν πάρα πολλές πιθανότητες είτε να αθωωθεί είτε να καταδικαστεί με ποινή τέτοια όπου να μπορεί να παραμείνει ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.».

Ας σημειωθεί ότι δεν γνωρίζαμε ότι η απόφαση του Ειδικού δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν επιδέχεται την άσκηση αναίρεσης ή έφεσης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget