Τι είναι το SPN -Ευρεση και υπολογισμός

Τι είναι το SPN ;
Το SPN (Sensitive Point of eNergy) είναι ουσιαστικά το μέσω της απόστασης όλων των θεμελιωδών δυνάμεων της σύστασης και ερμηνείας ενός χάρτη. Έτσι βάζοντας τους πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη
μέχρι και Πλούτωνα συν Χείρωνα και Βόρειο Δεσμό μαζι με τα δυο πιο προσωπικά και ουσιαστικά σημεία στον χάρτη μας δηλαδή τον ASC & MC έχουμε ένα άθροισμα. Αυτό που προκύπτει (**άθροισμα) αφού το διαιρέσουμε δια το 14 (είναι τα στοιχεία που προσθέσαμε) προκύπτει μια αριθμητική τιμή. Αυτή η αριθμητική τιμή είναι το SPN. Συνεπώς αυτό το «υπέρ-ευαίσθητο» σημείο του χάρτη που μελετάμε με οποιαδήποτε όψη «διεγείρεται» και αναλόγως με την όψη, την αριθμητική τιμή , το ζώδιο και την ποιότητα θα προκύψει το γεγονός.

Τρόπος εργασίας και υπολογισμού:
Για να μην τα μπερδέψουμε κάνουμε τα κατωθι βήματα.
·         Σημειώνουμε σε ένα χαρτί το κάθε πλανήτη στην πραγματική αριθμητική του τιμή στον κύκλο των 360 (πχ Ερμής στην 6 μοίρα της Παρθένου = 156 μοίρα). Το ίδιο κάνουμε με όλους τους πλανήτες που έχουμε πει αλλά και τα δυο προσωπικά σημεία.
·         Σημειώνουμε το άθροισμα
·         Παίρνουμε τα πρώτα (ή αλλιώς τα λεπτά της μοίρας) του κάθε πλανήτη και τα προσθέτουμε.
·         Το άθροισμα που προκύπτει το διαιρούμε με το 0.60 (τόσα είναι τα λεπτά της κάθε μοίρας) και το άθροισμα που προκύπτει το προσθέτουμε στο αρχικό άθροισμα των μοιρών.
·         Τώρα το σύνολο που προκύπτει διαιρούμε δια 14 και μας βγάζει μια τιμή. Αυτή η τιμή είναι το SPN

Η αποδεκτή απόκλιση από πρόοδο είναι μια με το πολύ μιάμιση μοίρα ενώ από διέλευση είναι μέχρι 3 μοίρες


Τρόπος ερμηνείας επί γενεθλίου χάρτη:
Όπως περιγράψαμε παραπάνω  το SPN αναλύεται σε ένα γενέθλιο θέμα ως εξής:
1.       Βλέπουμε την μοίρα και ανάλογα βγάζουμε κυβερνήτη
2.       Βλέπουμε τις όψεις που σχημάτιζε με γενέθλιους πλανήτες και με ανοχές που ισχύουν σε έναν κανονικό πλανήτη (**κατά την γνώμη μου στις πρωτεύουσες όψεις μέχρι 6 μοίρες maximum)
3.       Ελέγχουμε την αριθμητική τιμή του SPN και το σημείο που προκύπτει βλέπουμε που πέφτει (πχ 5η μοίρα = Λέοντας και πέφτει στον 12ο οίκο)

Μερικά παραδείγματα:

Ξεκινάμε την μελέτη μας με έναν χάρτη του Rubin Hurricane Carter. Ο εν λογω υπήρξε ένας πάρα πολύ καλός πυγμάχος ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στην φυλακή για έναν φόνο που ουδέποτε διέπραξε. Το σημείο SPN βρίσκεται στις 10 μοίρες του Λέοντα  σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο.  Ουρανός σε τετράγωνο και με το SPN αλλά και τον Ωροσκόπο. Η ΔΙ.Α.Τ είναι 1 οπότε δείχνει προβλήματα παραβατικότητας (Ουρανός είναι του 7ου δηλαδή των Δικαστικών αποφάσεων )

Το SPN τώρα θα το περάσουμε στον κύκλο των 90ο και το τοποθετούμε στην10η των σταθερών δηλαδή στην 40η . Έτσι έχουμε: SPN=VU/PO=MA/HA=ASC. Συνεπώς μιλάμε για μια προσωπικότητα με δυνατό μυαλό αλλά που θα υποφέρει εξαιτίας χυδαίων και κακών πράξεων
Θα συνεχίσουμε με έναν ανάλογο χάρτη. Τον χάρτη του θρύλου του αμερικανικού ποδοσφαίρου του O.J.Simpson. Πολλά λεφτά μα και ένας εκκεντρικός χαρακτήρας «ξόδεψε» την τύχη του σε ανοησίες και τελος βρεθηκε να εκτίει ποινη πολυετη. Στις 12/7/1994 η σύζυγος του και ο Εραστής της βρίσκονται σφαγιασμένοι. Ο O.J.Simpson βρίσκεται ενώπιων της δικαιοσύνης. Στην δίκη του αιώνα οι ένορκοι αποφασίζουν not guilty. Δηλαδή μη ένοχος μιας κι το αθώος (innocent) δεν το λένε στην Αμερική για αποφυγή καταβολής αποζημιώσεων. Βλέποντας τις τριτεύουσες κατευθύνσεις βλέπουμε πολλαπλά χτυπήματα του SPN από χιαστί αλλά και ένα τετράγωνο του Δια που δείχνει και την λανθασμένη κρίση   
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε εμπλοκή πλανήτη ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ (**εννοείται ευνοϊκή) είναι μια ένδειξη κουραστικής (αλλά και σαν δώρο) επιτυχίας. Το άτομο ίσως να μην την αξίζει αλλά τελικά να πετυχει αυτό που επιθυμεί. Θα πρέπει όμως να θυμάται αυτό που είχε πει ο Carl.G.Jung πως :  «Ότι γίνεται ή γεννιέται μια στιγμή αποκτά τις ιδιότητες της στιγμής εκείνης».

Προοδευμένο SPN

To προοδευμένο SPN έχει  πρόοδο μία (1)  μοίρα ανά έτος. Για  ωροσκόπια γεννήσεων μεταξύ Μαΐου και Οκτώβριου έχουμε πιθανή απόκλιση 1 μοίρα ανά 30 έτη ζωής. Η απόκλιση είναι 1 με 1 ½ μοιρα.


Ας δούμε ένα παράδειγμα:
Θα δούμε τον χάρτη ενός μεγάλου Αστρολόγου. Του Alan Leo.Ένας χάρτης που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ως προς την πιστότητα του. Ο Leo είχε γενέθλιο SPN στην 2η μοίρα του Ζυγού. Άρα κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη στην 18η μοίρα του Καρκίνου είναι στον 11ο οίκο αλλά είναι κυβερνήτης του 3ου (επικοινωνία-γραπτά) και του 10ου (εργασία –φήμη).


Τον Σεπτέμβριο του 1895 ο Άλαν Leo παντρεύετε την  Μπεσι Φιλιπς υπό την προϋπόθεση να είναι ένας γάμος ΑΝΕΥ ερωτικής συνεύρεσης!!!! Απίστευτο? Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς παίζει…..

Ο Leo είπαμε πως έχει το  SPN στην 2η μοίρα του Ζυγού. Ο SARC Κρόνος είναι σε σύνοδο με το SPN και με ΔΙΑΤ 1 άρα Κριός όπου ο Κριός είναι στον 9ο οίκο δηλαδή στις ανώτερες συλλήψεις. Ο  Ποσειδώνας του 8ου στον 9ο σε χιαστί με το SPN.  Σε ηλικία 35 ετών δηλαδή προωθούμε το SPN κατά 35 έτη το  SPN είναι στην 6η μοίρα του Σκορπιού  σε τρίγωνο με το SARC SPN !!!! Τελικά το SPN φυγείν αδύνατον…….

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget