SPN το σημείο που ‘‘ξεκλειδώνει‘‘ τον χάρτη!!!!

SPN και η επίδειξη χρήσης του σε μεγάλες προσωπικότητες

                                                       Karl-Heinz Otinger 2009
                                                        all rights are reserved

Το σημείο ευαίσθητης ενεργείας (** SPN- ) είναι ένα σημείο το οποίο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δίκης μας έμπνευσης και επινόησης.  Η έμπνευση αυτή ήρθε όταν  είχα διακρίνει σε άτομα με κοντινές
ημερομηνίες συνέβαιναν διάφορα γεγονότα (διαφορετικά μεταξύ τους) μεγάλης σημασίας χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εμφανής (**δια γυμνού οφθαλμού που λέμε) ένδειξη.Τι είναι το SPN ;
Το SPN (Sensitive Point of eNergy) είναι ουσιαστικά το μέσω της απόστασης όλων των θεμελιωδών δυνάμεων της σύστασης και ερμηνείας ενός χάρτη. Έτσι βάζοντας τους πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη μέχρι και Πλούτωνα συν Χείρωνα και Βόρειο Δεσμό μαζι με τα δυο πιο προσωπικά και ουσιαστικά σημεία στον χάρτη μας δηλαδή τον ASC &MC έχουμε ένα άθροισμα. Αυτό που προκύπτει (**άθροισμα) αφού το διαιρέσουμε δια το 14 (είναι τα στοιχεία που προσθέσαμε) προκύπτει μια αριθμητική τιμή. Αυτή η αριθμητική τιμή είναι το SPN. Συνεπώς αυτό το «υπέρ-ευαίσθητο» σημείο του χάρτη που μελετάμε με οποιαδήποτε όψη «διεγείρεται» και αναλόγως με την όψη, την αριθμητική τιμή , το ζώδιο και την ποιότητα θα προκύψει το γεγονός.

Τρόπος εργασίας και υπολογισμού:
Για να μην τα μπερδέψουμε κάνουμε τα κατωθι βήματα.
·         Σημειώνουμε σε ένα χαρτί το κάθε πλανήτη στην πραγματική αριθμητική του τιμή στον κύκλο των 360 (πχ Ερμής στην 6 μοίρα της Παρθένου = 156 μοίρα). Το ίδιο κάνουμε με όλους τους πλανήτες που έχουμε πει αλλά και τα δυο προσωπικά σημεία.
·         Σημειώνουμε το άθροισμα
·         Παίρνουμε τα πρώτα (ή αλλιώς τα λεπτά της μοίρας) του κάθε πλανήτη και τα προσθέτουμε.
·         Το άθροισμα που προκύπτει το διαιρούμε με το 0.60 (τόσα είναι τα λεπτά της κάθε μοίρας) και το άθροισμα που προκύπτει το προσθέτουμε στο αρχικό άθροισμα των μοιρών.
·         Τώρα το σύνολο που προκύπτει διαιρούμε δια 14 και μας βγάζει μια τιμή. Αυτή η τιμή είναι το SPN

Η αποδεκτή απόκλιση από πρόοδο είναι μια με το πολύ μιάμιση μοίρα ενώ από διέλευση είναι μέχρι 3 μοίρες


 

Θα βάλω λοιπόν τον κατωθι χάρτη προς έρευνα και εξέταση:
·         Alan Turing
·         
O Αλαν Τιούριγκ θεωρείται ο πατερας των υπολογιστων. Ηταν αθεος, ομοφυλοφιλος αλλα ένα μυαλο εξαιρετικο. Σας παραθετω αποσπασματα από την βιογραφια του:

Οταν ο νεαρός Αλαν Τιούρινγκ έφθασε στο δωμάτιο 40 του Μπλέτσλεϊ Παρκ, στην Υπηρεσία Σημάτων και Κωδικών SIGINT, την άνοιξη του 1940, ο Τσόρτσιλ βρισκόταν στα πρόθυρα απελπισίας. Οι Γερμανοί είχαν σπάσει τον αγγλικό κώδικα μετάδοσης σημάτων και με τις πληροφορίες που αποσπούσαν βύθιζαν τα πλοία του αγγλικού στόλου το ένα μετά το άλλο. Τα μέλη της υπηρεσίας SIGINT βρίσκονταν στο σκοτάδι. Ο Τιούρινγκ ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα και με την παρέμβασή του αποκρυπτογραφήθηκε ο κώδικας της Λουφτβάφε. Ετσι εξουδετερώθηκε ο ραδιοφάρος Knickebein, που κατηύθυνε τα γερμανικά βομβαρδιστικά στην Αγγλία. Κριτήριο για την επιστράτευση του Τιούρινγκ στη SIGINT ήταν η ανατρεπτική μελέτη του «Περί υπολογίσιμων αριθμών» που δημοσιεύθηκε το 1937 και εξέθεσε τον ντροπαλό και ευάλωτο Τιούρινγκ στον έξω κόσμο με τραγικές, όπως αποδείχθηκε, συνέπειες. Η επιτυχία του βασιζόταν στη στρατηγική αναζήτησης «λανθασμένων λύσεων». Για τον σκοπό αυτόν χρησιμοποιούσε ένα πρώιμο είδος υπολογιστή ενορχηστρώνοντας την αφαιρετική λειτουργία του με απίστευτη μαεστρία. Κάθε φορά που οι Γερμανοί τροποποιούσαν τους κωδικούς επικοινωνίας, ο Τιούρινγκ τους αποκρυπτογραφούσε ολοένα και με μεγαλύτερη ευχέρεια. Ετσι ο Τσόρτσιλ μάθαινε τα πάντα για τις επικείμενες κινήσεις των αντιπάλων, για τα σχέδια εναντίον της Ελλάδας, ακόμη και για την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα.

Ο Τιούρινγκ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1912. Στα 13 του αποκαλύφθηκε το ταλέντο του στα μαθηματικά, αν και τα γραπτά του χαρακτηρίζονταν από τους καθηγητές «ακατάστατα και πρόχειρα». Τα χρόνια εκείνα ανακαλύπτει και την ομοφυλοφιλία του και ερωτεύεται έναν συμμαθητή του, ο οποίος όμως λίγους μήνες αργότερα πεθαίνει από φυματίωση. Η απώλεια αυτή συντρίβει την πίστη του και τον οδηγεί στον αθεϊσμό και στην πεποίθηση ότι όλα τα φαινόμενα έχουν υλιστική βάση.
Μετά το σχολείο γίνεται δεκτός στο King's College του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, όπου μεταξύ των άλλων διδάσκεται από τον Τζον Μέιναρντ Κέινς και τον Ε. Μ. Φόρστερ. Αποδείχθηκε περιβάλλον εξαιρετικά ελεύθερο και ανεκτικό, στο οποίο ο Τιούρινγκ ευτύχησε, αν και δεν θεωρήθηκε ποτέ αρκετά κομψός για να γίνει μέλος των πιο κλειστών κοινωνικών κύκλων του κολεγίου. Με την αποφοίτησή του δέχτηκε τη θέση του καθηγητή μαθηματικής λογικής που του προσφέρθηκε στο King's όπου και θα μπορούσε να είχε παραμείνει αν δεν είχε μεσολαβήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος και η εφεύρεση της «μηχανής Τιούρινγκ».
Η μηχανή αυτή, κατασκευασμένη σαν γραφομηχανή, αποτέλεσε το προσχέδιο για τον πρώτο σύγχρονο υπολογιστή. Ηταν μια υποθετική κατασκευή ικανή να επιλύσει με τη βοήθεια αλγορίθμων όλα τα προβλήματα που μπορούν να τεθούν. Λειτουργούσε με το να επεξεργάζεται πληροφορίες που αναγράφονταν σε μια κορδέλα, θεωρητικά άπειρου μήκους. Καθώς ο επεξεργαστής μεταφερόταν από το ένα τετράγωνο της κορδέλας στο άλλο, αντιδρούσε στις αλληλοδιάδοχες εντολές προσαρμόζοντας τη συμπεριφορά του ανάλογα. Η διαδικασία αυτή αποτελούσε κατά τον Τιούρινγκ αναπαραγωγή της ανθρώπινης λογικής. Θεωρητικά, ανάλογα με την κορδέλα που επεξεργαζόταν, το μηχάνημα μπορούσε να κάνει υπολογισμούς, να παίζει σκάκι ή να ζωγραφίζει εικόνες.
Με βάση τις παραπάνω ιδέες του αποσπάστηκε από το Κέιμπριτζ και μαζί με μαθηματικούς, πρωταθλητές σκακιού και αιγυπτιολόγους έγινε μέλος της ομάδας του Μπλέτσλεϊ Παρκ. Η επιτυχία της SIGINT ήταν αναμφισβήτητα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, όπως εξάλλου ομαδική ήταν και η δημιουργία του πρώτου υπολογιστή. Ο ρόλος του Τιούρινγκ, όμως, ο οποίος για λόγους εθνικής ασφάλειας αναγνωρίστηκε πολύ μετά τον θάνατό του, υπήρξε καθοριστικός τόσο για την επιτυχία της SIGINT όσο και για τον σχεδιασμό ενός πρωτόγονου - για τα σημερινά δεδομένα - ηλεκτρονικού υπολογιστή που αποκωδικοποιούσε με μεγάλη ταχύτητα τις επικοινωνίες των ναζιστών στον Ατλαντικό.
Μετά τον πόλεμο ο Τιούρινγκ επέστρεψε στο Κέιμπριτζ όπου και ήλπιζε να απολαύσει την ήρεμη ακαδημαϊκή ζωή. Το νεοϊδρυθέν Τμήμα Μαθηματικών του Βρετανικού Εργαστηρίου Φυσικής όμως του έδωσε τη δυνατότητα να κατασκευάσει την πρώτη αληθινή «μηχανή Τιούρινγκ», την ονομαζόμενη ACE (Automatic Computing Engine). Ο Τιούρινγκ δέχτηκε. Γρήγορα όμως ανακάλυψε, προς μεγάλη δυστυχία του, ότι η γραφειοκρατία και οι αλλεπάλληλες αναβολές θα στέκονταν εμπόδιο στην πραγματοποίηση των ιδεών του και αποφάσισε να αποχωρήσει. Επέστρεψε στο Κέιμπριτζ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Μάντσεστερ, δεχόμενος πρόταση του ομώνυμου πανεπιστημίου για την κατασκευή ενός υπολογιστή όπως τον περιέγραφε ο ίδιος σε ένα δημοσίευμά του το 1939. Τότε μάλιστα αναθεώρησε μερικές από τις ιδέες του: ισχυριζόταν πλέον ότι μια μηχανή μπορεί να μαθαίνει από τις οδηγίες της και άρα να τις τροποποιεί. Το 1950 στο βρετανικό φιλοσοφικό περιοδικό «Mind» διατυπώνει τις ιδέες του για το «τεστ μίμησης» που αργότερα μετονομάστηκε «τεστ Τιούρινγκ». (Φανταστείτε έναν ανακριτή απομονωμένο σε ένα δωμάτιο να επικοινωνεί με έναν άνθρωπο και έναν υπολογιστή. Αν ο ανακριτής δεν μπορεί να διαχωρίσει, βάσει των ερωτήσεων που θέτει και των απαντήσεων που λαμβάνει, ποιος είναι ο άνθρωπος και ποιος ο υπολογιστής, τότε μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι και ο υπολογιστής «σκέφτεται», όπως ακριβώς σκέφτεται και ο άνθρωπος.) Ο Τιούρινγκ ήταν υπερβολικά ίσως αισιόδοξος σχετικά με τις μελλοντικές εξελίξεις στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. «Μια μέρα» έλεγε «οι κυρίες θα βγάζουν τους υπολογιστές τους βόλτα στο πάρκο και θα λένε η μία στην άλλη: "Δεν θα πιστέψεις τι είπε σήμερα το πρωί ο μικρός μου υπολογιστής!"». Είναι πάντως γεγονός πλέον ότι όποιος πατάει το κουμπί έστω και για να ανοίξει την οθόνη του υπολογιστή του χρησιμοποιεί μια σύγχρονη ενσάρκωση της «μηχανής Τιούρινγκ».
Η ζωή του Τιούρινγκ δυστυχώς πήρε τραγική τροπή: στο Μάντσεστερ, ύστερα από ληστεία στο σπίτι όπου κατοικούσε, ομολόγησε στην αστυνομία ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν από τους υπόπτους του εγκλήματος. Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις την εποχή εκείνη θεωρούνταν κακούργημα και ο Τιούρινγκ δικάστηκε και βρέθηκε ένοχος. Γλίτωσε τη φυλακή αλλά υποβλήθηκε σε σειρά εμβολιασμών με θηλυκές ορμόνες που σκόπευαν να «καταστείλουν» τις επιθυμίες του. «Μεγαλώνει το στήθος μου» έλεγε τρομαγμένος σε έναν φίλο του. Στις 7 Ιουνίου του 1954, μη μπορώντας να αντέξει άλλο, αυτοκτόνησε τρώγοντας ένα μήλο βουτηγμένο σε υδροκυάνιο. Ηταν μόλις 42 ετών.

Πηγή: Εφημερίδα το ΒΗΜΑΤο SPN και η παρουσία του στον χάρτη

Στον χάρτη του Άλαν Τιουρινγκ το SPN  πέφτει στις 153ο μοίρες (3η Παρθένου) ενώ στο κύκλο των 90 μοιρών καταλαμβάνει θέση στην 63η μοίρα. Το SPN μόνο από την ετυμηγορία της μοίρας μας δίνει: Ένα μυαλό γρήγορο-γρήγορη σκέψη (3η μοίρα) που παρέχει υπηρεσίες (Παρθένος) δια μέσω της ανάλυσης και κατανοώντας αυτά που είναι κρυφά (8η μοίρα = Σκόρπιος). Θέτοντας  το  στον κύκλο των 90 μοιρών έχουμε:

SPN= VU=MA/HA=JU/SA=MA/PO:  Πολεμοχαρής δραστηριότητες, Επικίνδυνες αποστολές. Δολοφονικές πράξεις.(σελ 248). Οπλοστάσια. Απομονωμένα κτήρια. Τα κτήρια υπό φρούρηση. Δυνατή διανοητική δραστηριότητα, Η δύναμη ενός κώδικα. (*σελ 251).Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

ευχαριστουμε πολυ, η επεξηγηση ηταν αψογη

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget