Astrology by Karl Heinz Ottinger ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ σε ζώδια και οικους

Η Μαύρη Σελήνη ( ή και ΛΙΛΙΘ) σηματοδοτεί την σκοτεινή , ερωτική πλευρά. Ανάλογα με την φύση του ζωδίου, την οικοθεσια, αλλά και τις όψεις θα μας φανερώσει πως αντιδρά κανείς στο σeξ. Η μέγιστη περιστροφή της διαρκεί 126 έτη ενώ έγινε αντιληπτή το 1720. Το όνομα ΛΙΛΙΘ το έδωσε ο μεγάλος Σκωτσέζος αστρολόγος Sepharial.
  Η Μαύρη Σελήνη έχει ως Σύμβολο μια ημισέληνο με έναν σταυρό από κάτω. Ως  λέξεις -κλειδιά θα μπορούσαμε να προσδώσουμε τις κάτωθι: ΕΡΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ- ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ- ΠΡΟΔΟΣΙΑ- ΜΟΙΧΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ.

 Είναι   δείκτης  που μας βοηθά να αποφανθούμε για:
Α) Γιατί είμαστε τόσο ερωτικά παθιασμένοι ή αδιάφοροι για κάποιον
Β) Γιατί υπάρχει η έντονη επιθυμία για κάποιο άτομο.
Γ) Ποια είναι η αιτία που πυροδοτεί την libido μας

Ενώ δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες πελατών που λένε:
  • Μετά 3 χρόνια φιλίας τον βλέπω  σeξουαλικά
  • Όμορφο παιδί αλλά δεν μου κάνει κλικ
  • Η γνωριμία μεταξύ μας ήταν σαν να μου έκαναν ηλεκτροσόκ.

      
  Η Λιλιθ  είναι αυτή η οποία μας κάνει , επάνω στα ερωτικά θέματα, να υποκύπτουμε στον πειρασμό. Έναν πειρασμό ο οποίος μας κάνει θύματα του πάθους μας και εν τέλει υποφέρουμε. Σπουδαίες γυναίκες οι οποίες χαρακτηρίσθηκαν femme fatale είχαν  μια Μαύρη Σελήνη σε όψεις οι οποίες πρόλεγαν αυτή τους την ιδιότητα.  Στο τέλος θα σας παραθέσουμε και λίνο για να δείτε και τους χάρτες ορισμένων ατόμων τα οποία ήταν sex symbol.

    Η Μαύρη Σελήνη είναι κατά κάποιον τρόπο ‘’δείκτης’’ της ερωτικής ταυτότητας του ατόμου. Μια δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να βγάλει ένα άτομο με ροπή προς τον σαδισμό ή τον μαζοχισμό ενώ μια όψη δυσαρμονική με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει μια απελευθερωμένη μορφή έρωτα μακριά από δεσμεύσεις κλπ.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ1ο  ΟΙΚΟ ή στον ΚΡΙΟ:  Εδώ η σαγήνη γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας. Τα άτομα που έχουν την Μαύρη Σελήνη σε αυτή την θέση είναι τα άτομα που κινούν τα νήματα σε μια σχέση ( γιατί όχι και σε μια άλλη παράλληλα) ενώ όταν πάρουν αυτό που επιθυμούν , απομακρύνονται χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν αλλά και χωρίς ίχνος λύπησης προς το ‘’ψυχικά’’ κατακρεουργημένο θύμα.  

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΙΚΟ ή στον ΤΑΥΡΟ: Η Λιλιθ εδώ εξ ορισμού αναζητά την απόλαυση και την οικονομική απολαβή. Είναι κτητική κινείται μεθοδικά μιας και καλλιεργεί ένα κλίμα  μέχρι να γίνει στον άλλο απαραίτητη έτσι ώστε η κάθε ενδεχόμενη απουσία της να δημιουργεί την αίσθηση του στερητικού συνδρόμου. Η έννοια του ηθικού φραγμού είναι άγνωστος προς το άτομο με αυτή την Μαύρη Σελήνη μιας  κατ αυτόν ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’ καθώς μπορεί να γίνει το άτομο πρόστυχο, χυδαίο, πονηρό μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 3Ο ΟΙΚΟ ή στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Δημιουργεί μέσα από την επικοινωνιακή του ικανότητα ,έντονα πάθη. Μιας και όπως λένε και η επιστήμονες το σeξ  είναι εγκεφαλικό σπορ η Μαύρη Σελήνη εκεί προσπαθεί να κυριεύσει τον εγκέφαλο. Είναι όμως μια θέση που βγάζει μέσα στο άτομο μιας μορφής ‘’απωθημένο΄΄ μιας και η σeξουαλικότητα είναι υπό αναστολή μέχρις να βρει ένα άτομο με μια Μαύρη Σελήνη τέτοια (πχ στον Υδροχόο) που θα τον πυροδοτήσει.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4ο  ΟΙΚΟ ή στον ΚΑΡΚΙΝΟ :  Εδώ η σeξουαλικότητα είναι μια καλυμμένη ανάγκη για μητρότητα. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι δυνατά χαρτιά μιας και αναζητά την ανάγκη της μητρότητας. Από την στιγμή που επιτευχθεί αυτό τότε αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ή στον ΛΕΟΝΤΑ :  Εδώ η Μαύρη Σελήνη θέλει να έχει ‘’ηγετική’’ θέση και να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή στην ζωή του αλλού. Το κακό είναι πως τα άτομα με μια Μαύρη Σελήνη έχουν μια πολύ καλή ή πολύ κακή (τις περισσότερες φορές) φήμη. Η ανάγκη της επιβολής τους είναι δεδομένη ενώ αναζητούν και την χειραγώγηση της ζωής των άλλων. Μεγάλος θεατρινισμός.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ ή στην ΠΑΡΘΕΝΟ :  Εδώ το σαρκικό πάθος μέσα στο ζώδιο του υπολογισμού και της λογικής. Σαν να λέμε δηλαδή καφές ντεκαφεινε . Το άτομο μπλοκάρεται από μόνο του μιας και είναι πεπεισμένος πως εάν μείνει χαλαρός θα χάσει τον έλεγχο. Αυτό τον κάνει λιγάκι ψυχρό και μόνο η παρουσία κάποιας πολύ ισχυρής Μαύρης Σελήνης από την άλλη μεριά , μπορεί να τον κάνει … απελευθερωμένο.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ  ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ή στον ΖΥΓΟ: Εδώ είναι μια Μαύρη Σελήνη γλυκιά η οποία όμως πολλές φορές ‘’ ξεστρατίζει’’ στην μετά γάμου εποχή. Κάνει τα άτομα να έχουν μια εξάρτηση αλλά και μια προσκόλληση επάνω της. Το θέμα είναι όμως πως επειδή έχει ανάγκη για συντροφικότητα αλλά και αληθινό έρωτα τελικά γίνεται ένα θύμα!!

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ή στον ΣΚΟΡΠΙΟ  :  Εδώ μάλιστα!! Εάν έχετε ερωτευτεί άτομο με Μαύρη Σελήνη τα πιάσατε τα λεφτά σας. Μπορεί να μην είναι κλώνος του Brad Pitt αλλά με το που σας κοιτάει σας παγώνει.  Είσαστε παιχνίδι στα χέρια του!!  Αυτό το κολασμένο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα είναι που ερωτικά σας στέλνει στον Παράδεισο και ψυχικά στα…Τάρταρα Εάν είστε γυναίκα και έχετε εκεί την Μαύρη Σελήνη είσαστε μάλλον femmefatale .

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ ή στον ΤΟΞΟΤΗ : Εδώ το μυστικό εξεφρασης του πάθους είναι η…απόσταση. Όσο υπάρχει απόσταση είτε στο εξωτερικό είτε σε κάποια άλλη πόλη, εκεί οι ενδορφινες βαράνε κόκκινο. Βγάζει πολύ πληθωρικότητα και μυστήριο και εκπλήξεις. Όλα αυτά συνθέτουν ένα υπέροχο παζλ. Ιδανικός εραστής: Πιλότος , Ναυτικός κλπ


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ ή στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Εδώ η Λιλιθ στην πλέον ακατάλληλη θέση!!   Εδώ ο καθωσπρεπισμός , και το τι θα πει ο κόσμος . πιέζουν το άτομο και το μπλοκάρουν. Αυτό το μπλοκάρισμα έχει να κάνει με προβλήματα ψυχολογικά τα οποία τα κουβαλάει από παιδικά χρόνια. Όταν όμως βρει κάποιον με κατανόηση που θέλει να τον ξμπλοκάρει, αυτός τον βλέπει ως σανίδα σωτηρίας και τον πνίγει. Είναι άσχημη ένδειξη για ερωτικά σκάνδαλα


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ ή στον ΥΔΡΟΧΟΟ: Εδώ η Λιλιθ κινείται εκτός ορίων και έλεγχου. Μιας και είναι μια ένδειξη για ‘’ανοιχτό μυαλό’’. Εδώ ή το άτομο αποστασιοποιείται ή γίνεται ένας εκφραστής του σeξ. Πολλές φορές φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές περιπέτειες και εντέλει δράματα. Δημιουργεί περίεργες καταστάσεις και πολλές φορές τα σκάνδαλα δημιουργούν με την σειρά τους απώλεια της φήμης του.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ ή στους ΙΧΘΕΙΣ: Ενώ υπάρχει ρομαντισμός, αισθησιασμός ,πάθος αυτή η μεταβλητή φύση των Ιχθύων μπορεί να μετατρέψει την όλη κατάσταση , σε ανεξέλεγκτη. Συνήθως λειτουργεί ήρεμα αλλά υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις της Μαύρης Σελήνης μπορεί να κάνει τα πάντα για να κατευνάσει τα πάθη του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget