Heinrich Himmler

Heinrich Himmler
“Εξεταση υπο την θεωρεία του Κλειστου κυκλωματος και δια μεσω των πλανητικών εξισωσεων του πεπρωμένου»

Ο Heinrich Himmler γεννηθηκε στις 7 /10/1900 στο Μοναχο και ωρα γεννησης ηταν η 15:30.  Προ της πολιτικής  ενασχόλησης του ειχε σπουδασει γεωπονος και ορνιθολογος.
Ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν ο δεύτερος γιος του καθηγητή Γιόζεφ Γκέμπχαρντ Χίμλερ και της Άννα Μαρία Χίμλερ, (πατρικό Χάιντερ, Heyder). Η ανατροφή του ήταν αστική, σε ρωμαιοκαθολικό περιβάλλον.
Κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ξεκίνησε καριέρα στο γερμανικό στρατό με στόχο να γίνει αξιωματικός, δεν έγινε, όμως, ποτέ. Αναγκάστηκε, με το τέλος του πολέμου, να εγκαταλείψει τον στρατό δίχως να έχει πολεμήσει στο μέτωπο. Μετά την κατάρρευση της Δημοκρατίας Συμβουλίων του Μονάχου (Münchner Räterepublik), στην οποία συνέβαλε ο ίδιος, ως μέλος της ελεύθερης δεξιάς πολιτοφυλακής  (Freikorps Lauterbach), σπούδασε γεωπόνος στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν μέλος του φοιτητικού συνδέσμου «Απόλλων», του σημερινού Burschenschaft Franco-Bavaria München.
NSDAP
Μέσω ακροδεξιών νεανικών συλλόγων (όπως το «Artam e.V.»), στους οποίους ήταν μέλος, ήρθε σε επαφή με το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (NSDAP), στο οποίο προσχώρησε το 1923. Ως μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος συμμετέσχε στις 9 Νοεμβρίου 1923 στο πραξικόπημα του Χίτλερ σαν σημαιοφόρος των Φρέικορπς, της δεξιάς πολιτοφυλακής.
 
Αρχηγός της SS
Στις 6 Ιανουαρίου 1929 ο Αδόλφος Χίτλερ τον κήρυξε αρχηγό της παραστρατιωτικής οργάνωσης Schutzstaffel (SS). Ο αριθμός μέλους του Χίμλερ στην SS ήταν 168.
«Κατάληψη» της εξουσίας και νύχτα των μεγάλων μαχαιριών
Το 1933, μετά την «κατάληψη» της εξουσίας από τους εθνικοσοσιαλιστές, ο Χίμλερ διορίστηκε αρχηγός της τοπικής αστυνομίας του Μονάχου. Κατά τη νύχτα των μεγάλων εχθροπραξιών  μεταξύ της 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 1934, ο Χίμλερ και η SS είχαν την μεγαλύτερη συμβολή στην δολοφονία των στελεχών της SA και πολιτικών αντιπάλων, όπως του πρώην καγκελαρίου και στρατηγού Κουρτ φον Σλάιχερ και της συζύγου του.
Αρχηγός της SS και της αστυνομίας
Το διάταγμα του Χίτλερ στις 17 Ιουνίου 1936 αποτελεί το σημαντικότερο μέτρο στην διαδικασία μετατροπής της αστυνομίας σε όργανο της απόλυτης δύναμης του Φύρερ. Από εδώ και εμπρός το κομματικό αξίωμα του Αρχηγού της SS (Reichsführer-SS) και το νέο, κρατικό αξίωμα του Αρχηγού της Γερμανικής Αστυνομίας (Chef der Deutschen Polizei), συγκεντρώνονταν στο πρόσωπο του Χάινριχ Χίμλερ. Το διάταγμα της 17ης Ιουνίου σημαίνει το οριστικό τέλος μιας αποκεντρωτικής πολιτικής, η οποία επέτρεπε στα γερμανικά κρατίδια την διεύθυνση των κρατιδιακών αστυνομιών. Συγχρόνως με το διάταγμα αυτό έγινε δυνατή η συγχώνευση της αστυνομίας με την SS με στόχο την κατάργησή της σαν όργανο του Υπουργείου Εσωτερικών και την υπαγωγή της στον Χίμλερ, ο οποίος ιεραρχικά υπαγόταν μονάχα στον ίδιο τον Χίτλερ. De facto αυτό σήμαινε την αποκρατικοποίηση της γερμανικής αστυνομίας. Όταν το 1943 έγινε Υπουργός Εσωτερικών, η αστυνομία, έστω και τυπικά, επέστρεψε μαζί με τον Χίμλερ στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Έτσι, ο Χίμλερ έγινε αρχηγός της Αστυνομίας, που αποτελούνταν από την Αστυνομία Τάξεως (Ordnungspolizei), την Μυστική Κρατική Αστυνομία (Geheime Staatspolizei, Gestapo) και την Αστυνοµία δίωξης κοινού εγκλήµατος (Reichskriminalpolizei, Kripo). Σαν αρχηγός της SS ήταν, επίσης, επικεφαλής της Sicherheitsdienst (SD), μιας εσωκομματικής μυστικής υπηρεσίας. Με τα νέα αυτά αξιώματα ο Χίμλερ έγινε μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας.
Όταν, στις 23 Απριλίου 1945, έγινε γνωστό ότι επιδίωκε διαπραγματεύσεις συνθηκολόγησης, ο Χίτλερ του αφαίρεσε στις 29 Απριλίου όλα τα πολιτικά και κομματικά του αξιώματα και τον απέκλεισε από το NSDAP. Λίγες μέρες μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αποκαλύφθηκε και συνελήφθη στις 22 Μαΐου με πλαστή ταυτότητα κοντά στην Βρέμη από Βρετανούς στρατιώτες. Συνελήφθη φορώντας την στολή του Λοχία της μυστικής αστυνομίας. Είχε προμηθευτεί πλαστά έγγραφα με το όνομα Χάινριχ Χίτσινγκερ (Heinrich Hitzinger), τράβηξε όμως την προσοχή της βρετανικής στρατιωτικής αστυνομίας, επειδή τα χαρτιά του ήταν πλήρη και σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που ίσχυε μόνο για ελάχιστους Γερμανούς μετά το τέλος του πολέμου.
Βάσει κατάθεσης του Βρετανού C.S.M. Austin, ο οποίος ήταν ένας από τους έξι ανακριτές του Χίμλερ, ο τελευταίος αυτοκτόνησε στις 23 Μαΐου με μια αμπούλα κυανίου λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα ανάκρισης στην οδό Uelzener Straße 31 του Λύνεμπουργκ, την στιγμή που υποχρεωνόταν σε σωματική έρευνα. Αντίθετα από όσα είχε υποσχεθεί στους αξιωματούχους της SS ότι θα αναλάμβανε ακέραιη την ευθύνη για όσα είχαν διαπραχθεί από την οργάνωση, ο Χίμλερ δεν επέδειξε καμία τέτοια πρόθεση, αρχικά προσπαθώντας να διαφύγει και στη συνέχεια με την αυτοκτονία του.

Το Ολοκαύτωμα
Ο Χίμλερ φέρει, ως αρχηγός της SS, μεγάλη ευθύνη για την δολοφονία των Εβραίων της Ευρώπης. Ως επίτροπος για τις φυλετικές υποθέσεις στην κατεχόμενη Πολωνία απέκτησε, ήδη το 1939, τη δύναμη να καταδιώξει την πολωνική διανόηση και τους πολωνούς Εβραίους. Στην ουσία, αυτό σήμαινε κοινωνική απομόνωση, γκετοποίηση και δολοφονία. Αποτέλεσμα ήταν η δολοφονία σχεδόν 1.000.000 ανθρώπων από την SS μέχρι το καλοκαίρι του 1940. Το 1941 έλαβε από τον Χίτλερ την προφορική διαταγή για την οργάνωση της τελικής εξόντωσης των Εβραίων. Στον μασέρ του, Φέλιξ Κέρστεν (Felix Kersten), ο Χίμλερ εξομολογήθηκε ότι «η διαταγή αυτή τον έκανε να υποφέρει». Η μεγαλύτερη ανησυχία του ήταν, εντούτοις, το πόσο θα άντεχε το ήθος της SS απέναντι στην μαζική δολοφονία τόσων ανθρώπων.
Σε τρίωρη ομιλία του στις 4 Οκτωβρίου 1943, μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών (Gauleiter) στο κατεχόμενο Πόζναν, περιέγραψε την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρειες. Η ομιλία αυτή μαγνητοφωνήθηκε και διασώζεται μέχρι σήμερα. Στην Δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών. Είναι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη, επειδή φανερώνει τον φοβερό βαθμό της διαστροφής που υπέκρυπτε η αποκαλούμενη τελική λύση του εβραϊκού ζητήματος (Endlösung der Judenfrage). Στην ομιλία του, ενώπιον μελών της SS, ο Χίμλερ αναφέρεται ανοικτά και αδιαμφισβήτητα στην εξολόθρευση των Εβραίων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Εξηγεί στους παρόντες τι σημαίνει η εικόνα ενός σωρού 500 ή 1000 πτωμάτων: Το μη καταγεγραμμένο μυστικό κατόρθωμα και η δόξα κάθε μέλους της SS θα είναι ότι άντεξε στο θέαμα αυτό, δίχως να χάσει την ευπρέπειά του, και άντλησε δύναμη από αυτή την εμπειρία.
Σε αντίθεση με τον Χίτλερ, ο Χίμλερ επισκέφτηκε και επιθεώρησε επανειλημμένα προσωπικά τις σκηνές των εθνικοσοσιαλιστικών φρικαλεοτήτων, όπου έγινε και μάρτυρας της μαζικής εξόντωσης. Συνήθιζε να ενθαρρύνει τα μέλη της SS στις πράξεις τους.

                        Η Αστρολογική ερμηνεία βάση με το κλειστό κύκλωμα
Εδώ έχουμε ένα ιδιαίτερο ωροσκόπιο ως προς την ερμηνεία.  Ο Himmler είναι η κλασσική περίπτωση του ανθρώπου ο οποίος είναι από την φύση του αποτυχημένος αλλά το ωροσκόπιο του έχει την τάση να τον οδηγήσει  κάπου.
 Ο ASC είναι στον Υδροχόο στην 12η μοίρα. Ο Κυβερνήτης είναι στον 10ο οίκο σε σύνοδο με τον Δια. Η ΔΙ.Α.Τ είναι 2 άρα Ταύρος και του 3ου οίκου που δειχνει την ικανοτητα για επιβολη. Από Αριθμητικη τιμη του ASc 12 αρα Ποσειδωνας είναι στον 5ο οικο και σε τετρατγωνο με την Σεληνη (ΔΙ.Α.Τ 1) και σε τριγωνο με τον Ερμη. Εμπνευση αλλα και μεγαλη απατη. Η διαφορα ηταν πως ηταν απλα καταφερζης αλλα όχι ευφυης σαν τον Γκαιμπελς. Για αυτό και ο Χιτλερ πληγωθηκε παρα πολύ από την προδοσια του Χιμπλερ. Μιας και θεωρουσε πως είναι ο πιο πιστος από τους πιστους. Κατι ηξερε ο Χιτλερ που ελεγε «να φοβασαι την οργη αυτων που ευεργετησες. Δεν θα σου συγχωρεσουν ποτε το κακο που τους εκανες».

Ο Αρης στον 6ο οικο (**σωματα ασφαλειας) στον Λεοντα (**ηγεσία) σε τριγωνο με Βορειο Δεσμο (ΔΙ.Α.Τ 2), με ΜΣ (**ΔΙ.Α.Τ 0) , με Ουρανο (*ΔΙ.Α.Τ1) και Δια (*ΔΙ.Α.Τ 3) αλλα και αντιοθεση με τον Ωροσκοπο με ΔΙ.Α.Τ 6. Το Τριγωνο με Βορειο Δεσμο (ΔΙΑΤ 2 αρα Ταυρος) δειχνει πως ηταν «προορισμενος» για να ελεγχει τους αλλους (Η Αφροδιτη στον στον Λεοντα και στον 7ο οικο ). Η Αφροδιτη στην 28η μοιρα(28-2Χ12= 4 αρα Καρκινος) που πεφτει στον 6ο οικο (Καρκινος=πατριδα, 6ος οικος αστυνομια-ελεγχος, παροχη υπηρεσιας). Το Τριγωνο με το ΜΣ δεχνει την σταση ζωης (2ος οικος) στην καθημερινοτητα και την εργασια (6ος οικος) οπου θα επιφερουν τα αξιωματα και την κοινωνικη καταξιωση. Το Ερμης τετραγωνο με Αρη δειχνει και την σκληροτητα του απεναντι στους αλλους.

Η μειζωνα οψη είναι η αντιθεση ΚΡΟΝΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (**την λαμβάνουμε υποψη μας διοτι παρα το ότι είναι κοσμικου επιπεδου οψη τελικα ο Ποσειδωνας ως συγκυβερνητης του ωροσκοπου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα).

Επισης ιδιαιτερη σημασια το «δακτυλο του Θεου» (finger of God) που απαρτιζεται από δυο οψεις Yod προς ένα σημειο και ενωνονται οι δυο ακρες με ένα εξαγωνο.Οι πλανητικές εξισώσεις του πεπρωμένου

MO/SA=WI: Απώλεια Φήμης. Κατακραυγή. Σε ζητήματα εκλογών και ψηφοφορίας ποσοστά συρρικνωμένα. Τα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τις απογευματινές ώρες. { **Σημειωση: Στις 29/4/1945 το απογευμα με προσωπικη επιλογη του Χιτλερ καθαιρεθηκε από όλα τα αξιωματα.

MC/CU=AS: κάνοντας ένα συνεταιρισμό -ένα club μαζί με άλλους. Οι επαφές και σχέσεις με άτομα που είναι φιλοτεχνά.

VE/PO=HA Για να γελοιοποιήσει την ηθική συμπεριφορά, τα ήθη, την πίστη ή τη θρησκεία. Για να είναι χωρίς θρησκεία. Εξυπηρέτηση μιας μέτριας θρησκείας. Θρησκείες της αρχαιότητας.

{**Σημειωση: Οι αξιωματικοί των Ναζί όπως ο Heinrich Himmler πίστευαν ότι το Θιβέτ παρείχε καταφύγιο στις τελευταίες από τις Άριες φυλές, τους θρυλικούς προγόνους της Γερμανικής φυλής, των οποίων οι αρχηγοί κατείχαν υπερφυσικές δυνάμεις που οι Ναζί μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Αυτος ηταν που ηθελε την καταργηση της λεξης Εβραιος}

Μεσοδιαστημα-μετασχηματιστης: ΜΑ=VU/ZE

Σημειωση: Λόγω της τοποθεσίας κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Σιλεσίας, ο Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς το μεγαλύτερο συγκρότημα στρατοπέδων της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Η συνολική του έκταση ανερχόταν στα 40 χμ². Αποτελούνταν από τρία κύρια και 39 δευτερεύοντα στρατόπεδα. Τα τρία κύρια στρατόπεδα ήταν:

Άουσβιτς Ι, το αρχικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και το διοικητικό κέντρο ολόκληρου του συγκροτήματος. Εδώ δολοφονήθηκαν περίπου 70.000 άνθρωποι, κυρίως πολωνοί διανοούμενοι και σοβιετικοί αιχμάλωτοι.
Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου, στρατόπεδο εξόντωσης, όπου δολοφονήθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι, Σίντι και Ρομά.
Άουσβιτς ΙΙΙ (Μόνοβιτς), στρατόπεδο εργασίας.

Συνολικά εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια εξοντώθηκαν. Περίπου 900.000 πέθαναν μετά την επιλογή που έγινε άμεσα κατά την άφιξή τους. Άλλοι 200.000 άνθρωποι πέθαναν από ασθένειες, υποσιτισμό, βαρύτατη κακοποίηση, συνέπειες ιατρικών πειραμάτων ή δολοφονήθηκαν. Οι συνηθέστεροι τρόποι εκτέλεσης ήταν: Δηλητηρίαση με το αέριο Κυκλώνας Β σε ειδικούς θαλάμους (θάλαμοι αερίων), πυρά πυροβόλου όπλου, θανατηφόρα ένεση, απαγχονισμός, θάνατος από ασιτία.

Ως μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης του Τρίτου Ράιχ, το Άουσβιτς έγινε σύμβολο για τις μαζικές δολοφονίες των εθνικοσοσιαλιστών και του Ολοκαυτώματος, θύματα του οποίου υπήρξαν περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι. Αρνητές του ολοκαυτώματος προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αναγνώστες τους επισημαίνοντας την εκδοχή των τεσσάρων εκατομμυρίων, που εμφανιζόταν παλαιότερα κυρίως σε ανατολικοευρωπαίους ιστορικούς, και, υπονοώντας ότι οι αριθμοί, αφού αλλάζουν συνεχώς, είναι προϊόν προπαγάνδας.[1]

Πηγη: Wikipeadia, NSDPA search

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget