Το Αστρολογικό ψυχογράφημα *(Μερος Α')

           Εδώ θα δείξουμε πως βγάζουμε το αστρολογικό ψυχογράφημα του ατόμου 

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ενισχυμένη Γη : Το άτομο είναι τρομερά πρακτικό, ίσως κυνικό πολλές φορές και κτητικό. Το ενδιαφέρον του για τα υλικά αγαθά.
είναι ανεπτυγμένο.

Ενισχυμένο Νερό: Το άτομο  είναι εξ ορισμού  εσωστρεφή με μια έμφυτη τάση μυστικοπάθειας και λειτουργεί τρομερά συναισθηματικά.

Ενισχυμένος Αέρας :  Το άτομο είναι έντονα διανοητικό και κοινωνικό. Είναι τρομερό στην σύλληψη ιδεών  αλλά πολλές φορές  χωλαίνει στην τελική προσπάθεια της πραγμάτωσης αυτών που σκέφτεται.

Ενισχυμένη Φωτιά:  Το άτομο  είναι φοβερά εξωστρεφή και αισιόδοξο. Έχει δημιουργικές τάσεις αλλά πολλές φορές  βαριέται  εύκολα.


ΑΠΟΥΣΙΑ

Έλλειψη Γης : Το άτομο  έχει πρόβλημα στο να πραγματώσει ή να μετουσιώσει αυτά που σκέφτεται. Πολλές φορές είναι  ακατάστατο.

Έλλειψη Νερού :  Το άτομο δυσκολεύεται να εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Αδυνατεί να δει την ουσία των εμπειριών του.


Έλλειψη  Αέρα :  Το άτομο λειτουργεί  χωρίς σκέψη. Του  λείπει η φινέτσα  και πολλές φορές οι κινήσεις του αλλά και οι κουβέντες του στερούνται χάρης.

Έλλειψη Φωτιάς : Το άτομο λειτουργεί χωρίς  σπιρτάδα  και δυσκολεύεται να δημιουργήσει. .


ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ  ΠΟΙΟΤΗΤΩΝ
               
                                 
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Υπερίσχυση της Παρορμητικής Ποιότητας:  Το άτομο λειτουργεί πολλές φορές σπασμωδικά ενώ πρώτα πράττει και μετά σκέφτεται τις συνέπειες  που έχουν οι πράξεις του. Πολλές φορές γίνεται έρμαιο των παθών του και των καταστάσεων

Υπερίσχυση της  Σταθερής Ποιότητας :   Το άτομο  είναι άκαμπτο και δεν ακούει τίποτα και κανένα. Πρακτικό μεν αλλά πολύ δύστροπο δε, γιατί θέλει να περνά πάντα το δικό του. Πολλές φορές στερείται των απαιτούμενων ευκαιριών εξαιτίας της ανυποχώρητης στάσης του.

Υπερίσχυση της Μεταβλητής Ποιότητας:  Το άτομο είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητο αλλά και προσαρμόσιμο σε οποιαδήποτε κατάσταση. Στερείται όμως αποφασιστικότητας και δράσης.
 
ΑΠΟΥΣΙΑ

Έλλειψη της Παρορμητικής Ποιότητας : Το άτομο έχει έναν αυτοέλεγχο αλλά και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ενθουσιάζεται εύκολα και είναι σχετικά ορθολογιστής.


Έλλειψη της Σταθερής Ποιότητας :  Το άτομο σαφέστατα έχει πιο ανοιχτό μυαλό ενώ είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές αποφεύγει τις εντάσεις με τον εαυτό του λέγοντας τα πράγματα ως έχουν. Η έλλειψη της τάξης μπορεί να φέρει προβλήματα οργάνωσης.

Έλλειψη της μεταβλητής ποιότητας :  το άτομο λειτουργεί χωρίς   διαλλακτικότητα , χρειάζεται να μάθει να συνεργάζεται και να προσαρμόζεται σε καταστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget