Andrea Bocelli 
                                                

           « Όταν σου στερεί ο Θεός κάτι σου δίνει κάτι άλλο εις διπλούν»

                              Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger


O Andrea Bocelli γεννήθηκε στις 22 Sep 1958 και ώρα 05:11 στην Τοσκάνη. Η περιοχή της Τοσκάνης είναι διάσημη για τα αμπέλια της και τα κρασιά της. Η οικογένεια Bocelli δεν μπόρεσε να «χαρεί» την έλευση του μικρού Andrea αφού μόλις 6 μηνών έκανε το πρώτο χειρουργείο στα μάτια. Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου χτύπησε και εκεί έχασε τελείως την όραση του. Οι γονείς του δίνουν μεγάλο αγώνα ο Andrea να έχει μια φυσιολογική ζωή. Πηγαίνει σε ειδικό σχολείο όπου μαθαίνει να διαβάζει δια της μεθόδου Braille και οδηγείται στην Νομική όπου αποφοιτά και με διδακτορικό. Η Νομική ήταν η ενασχόληση όταν ήταν βέβαιος πως θα τραγούδαγε  μόνο για τους δικούς του. Ο Franco Corelli ένας σύγχρονος «θρύλος» της όπερας και «ίνδαλμα» του Andrea. Μόλις τον άκουσε τον πήρε για μαθητή του.

Το 1992 κερδίζει τον διαγωνισμό του Σαν Ρέμο κι έκτοτε η καριέρα του εκτινάσσετε. Ο ίδιος ταπεινός με μια θεϊκή φωνή και μια υπέροχη οικογένεια. Νοιώθω λέει γεμάτος γιατί από μικρό παιδί είχα άφθονη αγάπη…


                                                      Ο Χάρτης του

Ο Ωροσκόπος είναι στην 18η μοίρα μια «δύσκολη» και με ιδιαίτερο καρμικό φορτίο. Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ο Χείρωνας επίσης σε 18η μοίρα στον 6ο οίκο (καθημερινότητα).  Έχουμε πεί πως η 2η μοίρα είναι μοίρα που σχετίζεται με την Υπέρτατη Ισχύ. Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου (φωνή-επικοινωνια-λογος) είναι ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο (δοκιμασίες) στην μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος. Αυτό όμως που κινεί την περιέργεια είναι από πού συνδυάζεται αυτό το πάθος στο τραγούδι και η ψυχική γαλήνη. Ο Δίας είναι και αυτός σε μοίρα Υπέρτατης Ισχύος  και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό στον 3ο οίκο. Η ανοχή της όψης είναι 1 μοίρα άρα Κριός δηλαδή 8ος οίκος. Η υπέρτατη ισχύ ενός Δια με την «γλύκα» ενός Ποσειδώνα. Μια τόσο τέλεια φωνή διασκεδάζει και ταξιδεύει τους άλλους μέσα από τα σκοτάδια του Σκορπιού. H Σελήνη είναι του 11ου οίκου είναι  στον 5ο οίκο στην 23η μοίρα του Αιγόκερω. Άρα μοίρα με Υδροχοΐκές ιδιότητες  και ο Υδροχόος είναι στον 6ο οίκο. Δηλαδή τα ιδανικά μου είναι εργασία (6ος οίκος) σε κάτι που μου προσφέρει  απόλαυση.


                                                        Uranian Astrology

                           Θα αναλύσουμε μόνο τα προσωπικά σημεία

ASC=ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ=Aries Point/Β.Δεσμός=CUPIDO/ZEUS= ΕΡΜΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ = ΗΛΙΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ= Β.Δεσμός/ΟΥΡΑΝΟΣ=  ΣΕΛΗΝΗ/VULCANUS= ΚΡΟΝΟΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Χωρισμός από ένα πρόσωπο. Το να γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό. Μέτοχος σε μια εταιρεία. Αναρρωτική άδεια. Δεσμοί φιλίας. Η αλλαγή στην ζωή δια μέσω μιας γνωριμίας. Προκαλώντας το δημόσιο ενδιαφέρον. Μεγάλη επιρροή στο κοινό. Προσβολή από ασθένεια που αλλάζει εντελώς την ζωή του ατόμου.

MC =ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON=ΕΡΜΗΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ=HADES/ADMETOS= Aries point/ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Ένα άτομο που εντυπωσιάζει. Γεννημένος Καλλιτέχνης. Μοναξιά. Εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις. 


ΗΛΙΟΣ= ΗΛΙΟΣ/VULCANUS=ZEUS/ADMETOS: Ζωτικότητα. Προσαρμόσιμος κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες. 


ΣΕΛΗΝΗ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ZEUS= ΕΡΜΗΣ/KRONOS= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/POSEIDON  = MC/ΑΡΗΣ= ΕΡΜΗΣ /ΑΡΗΣ¨:  Δημιουργία. Ικανότητα μάθησης και αντίληψης. Εργασία κάτω από μια ουτοπία, κάτω από ένα νέφος, ένα σκότος.


Aries Point = Aries Point/ ΟΥΡΑΝΟΣ= MC/POSEIDON= ΑΦΡΟΔΙΤΗ / KRONOS: Σημαντική προσωπικότητα που συμμετέχει σε μεγάλα  γεγονότα.  Διανοητικά ενδιαφέροντα με φέρνουν σε επαφή με κόσμο. Δραστηριότητες γεμάτες γοητεία.


Η φωνή {ΗΛΙΟΣ=ΕΡΜΗΣ /ΑΡΗΣ}¨: ΗΛΙΟΣ/VULCANUS=ZEUS/ADMETOS:   Η δύναμη, επιτυχία μέσα από τραγικές δυσκολίες.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget