Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΥΣ 12 ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  1ο ΟΙΚΟ

Η κάλυψη των οικονομικών αναγκών και η πραγμάτωση  των συναισθηματικών επιθυμιών έχουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή του ατόμου. Έχει την τάση μάχεται και να κερδίζει χρήματα.


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  2ο  ΟΙΚΟ

Τονίζεται η τάση του ατόμου για οικονομική σταθερότητα αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. (καθοριστική σημασία για την ερμηνεία παίζει ο πλανήτης, το ζώδιο, και οι όψεις που σχηματίζει.)

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  3ο  ΟΙΚΟ

Προδιάθεση να αποκτήσει χρήματα, περιουσία από νοητικές ασχολίες, μετακινήσεις, καθημερινές συναλλαγές και πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Η λογική,  η διανόηση και η δυνατότητα προσαρμογής καθορίζουν την αντίλήψη για τα συναισθηματικά και υλικά αποκτήματα

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  4ο  ΟΙΚΟ

Η οικονομική ζωή επηρεάζεται από την οικογένεια και τις καταβολές. Χρήματα πιθανόν προσφέρονται στην οικογένεια, δαπανούνται για ακίνητη περιουσία ή αποκτούνται στο τέλος της ζωής. Οι  γονείς, η παιδική ηλικία και  οι αναμνήσεις επηρεάζουν την συναισθηματική ζωή.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  5ο  ΟΙΚΟ

Τα αγαθά αποκτούνται με τη βοήθεια της τύχης και τη δημιουργική ικανότητα του ατόμου. Το άτομο κερδίζει ή δαπανά χρήματα για παιδιά, χόμπι, διασκεδάσεις, έρωτα, πολυτελή αντικείμενα, θεάματα. Επιθυμεί στη συναισθηματική του ζωή να επικρατεί χαρά, αφοσίωση, δημιουργία.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  6ο  ΟΙΚΟ

Το άτομο αποκτά αγαθά, χρήματα, περιουσία μέσα από την εργασία, την προσφορά στους άλλους. Η ακρίβεια, η λογική, η προνοητικότητα, η μετριοπάθεια επηρεάζουν και την υλική αλλά και τη συναισθηματική πλευρά της ζωής του.


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  7ο  ΟΙΚΟ

Η οικονομική ζωή επηρεάζεται από τους άλλους, το γάμο, τις συνεργασίες, τα συμβόλαια, τις δίκες και τους διακανονισμούς. Η συναισθηματική του σταθερότητα διασφαλίζεται από τη σχέση του με τους άλλους, στην οποία αναζητά την αρμονία, την ισορροπία, την ευγένεια, τη συντροφικότητα.


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  8ο  ΟΙΚΟ

Οι υλικές και συναισθηματικές απολαβές του ατόμου σχετίζονται με χρήματα άλλων (κληρονομιές, ασφάλειες, δάνεια, επιχορηγήσεις, διατροφές, φόρους), την έρευνα, το θάνατο, τη  μεταφυσική. Διαχειρίζεται τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά του με ένστικτο,  διεισδυτική ικανότητα, κρυφά αλλά και επηρεαζόμενο από τα πάθη του.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  9ο  ΟΙΚΟ

Οι οικονομικοί πόροι προέρχονται από ανώτερες σπουδές, ξένες χώρες, διδασκαλία, εκκλησία, δικαιοσύνη, το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια.
Συναισθηματικές απολαβές που σχετίζονται με το εξωτερικό, ήθη και έθιμα, αρχές, αξίες.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ 10ο  ΟΙΚΟ

Το άτομο χρησιμοποιεί τα χρήματα για κοινωνική επιβεβαίωση και καταξίωση. Αγαθά και περιουσία αποκτημένα από την καριέρα, τον πατέρα, επιφανή πρόσωπα. Αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλή κοντά σε άτομα κύρους, επιτυχημένα.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  11ο ΟΙΚΟ

Οικονομικά οφέλη από οργανισμούς, σωματεία, μεγάλες επιχειρήσεις, φίλους, επιστήμες, εφευρέσεις, αστρολογία, πολιτική. Τα σχέδια του ατόμου προσανατολίζονται στην οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα.


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΤΟΝ  12ο  ΟΙΚΟ

Οικονομικά αποκτήματα που συνδέονται με ανιδιοτελή έργα ή με νοσοκομεία, φυλακές, ιδρύματα. Σε αρνητικές περιπτώσεις δοκιμασίες, δολοπλοκίες ή μυστικότητα σχετίζονται με την οικονομική ζωή. Διάθεση αυτοθυσίας ή απαισιοδοξία χαρακτηρίζουν τις συναισθηματικές κτήσεις και απολαβές του ατόμου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget