Οι διελευσεις του Ποσειδωνα απο τους 12 οικους


Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα από τους 12 οίκους

Ο Ποσειδώνας κατά την Μυθολογία ήταν ο Θεός της Θάλασσας. Αδελφός του Δια και του Πλούτωνα.
Θα συνεχίζω να επιμένω πως οποίος θέλει να μάθει σωστά την λειτουργία των πλανητών θα πρέπει να γνωρίζει αρχαία Ελληνική μυθολογία!! Κατά την ‘’Θεογονία’’ ο Ποσειδώνας ήταν γιος του Κρόνου. Ο Κρόνος, λόγω του ότι υπήρξε μια προφητεία πως το παιδί του θα γινόταν διάδοχος και θα τον ‘’εξόριζε’’, έτρωγε κάθε παιδί του. Όμως ο πρώτος αδελφός εκ των τριών ο Δίας, έχοντας βγει από την κοιλιά του Κρόνου, βοηθά στο να αποδράσει ο Ποσειδώνας & ο Πλούτωνας με την βοήθεια του μαγικού βοτάνου της Μητιδας. Κοιτάτε την αλληλουχία που υπάρχει με τα ναρκωτικά & αλκοόλ!!

Ο Δίας ήταν ο Θεός των Θεών και ο Ποσειδώνας αυτό δεν μπορούσε να το δεχτεί. Έτσι κάνοντας μια συμμαχία με την Ήρα, την Αθηνά & τον Απόλλωνα για να δέσουν τον Δια με αόρατες αλυσίδες από τον ουρανό με πρόσχημα την παραβατικη ζωή του Δια ( ενώ στην ουσία , υπήρχε ΔΟΛΟΣ, ήθελαν την εξουσία) και να του πάρουν την εξουσία, το θεϊκό πραξικόπημα απέτυχε. Έτσι για να τιμωρήσει τον Ποσειδώνα τον υποχρέωσε να είναι υπό τις διαταγές του βασιλιά της Τροίας Λαομεδοντα και να χτίσει τα τείχη της πόλης. Όταν όμως τελείωσε το χτίσιμο των τειχών ο βασιλιάς της Τροίας αρνήθηκε να του δώσει την πληρωμή που είχαν συμφωνήσει και μάλιστα του είπε πώς να το συνεχίσει ο Θεός της θάλασσας θα τον πωλούσε για δούλο. Ο Ποσειδώνας ουσιαστικά δέχτηκε μια ΑΠΑΤΗ!! Έτσι μόλις βρήκε πάλι της θεϊκές του ιδιότητες εκδικήθηκε τον Λαομεδοντα.

Τον καιρό που οι πόλεις ήταν υπό ανέγερση ο κάθε Θεός έλεγε ποια πόλη επιθυμεί να έχει υπό την προστασία του. Ο Ποσειδώνας έχασε όλες τις δίκες!!! Όσες ερωτικές περιπέτειες είχε, ήταν προϊόν εξαπάτησης, και έτσι αρκετοί καρποί του έρωτα είχαν άδοξο τέλος . Η πιο γνωστή περίπτωση ήταν του τερατόμορφου γιου του, Κύκλωπα, που τυφλώθηκε από τον Οδυσσέα τον πολυμήχανο.

Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης ο οποίος έχει να κάνει με την έμπνευση. Μια έμπνευση , η οποία είναι κόντρα σε κάθε λογική και πρόγνωση, και που μπορεί να είναι σαν σπίθα στιγμιαία αλλά είναι αυτή που θα αλλάξει την ιστορία. Όμως πολλές φορές ο Ποσειδώνας λειτουργώντας αρνητικά φέρνει στην επιφάνεια δύσκολα προβλήματα. Εδώ είναι που θα παίξει ρόλο η σύνθεση του γενεθλίου, για το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η ενέργεια. Θα είναι αλκοόλ, ναρκωτικά, ροπή προς την απάτη ή θα είναι το θύμα στο ‘’κοσμικό θέατρο’’; Μήπως είναι τελικά ο Ποσειδώνας ένας παραμορφωτικός αντί-κατροπτισμος.; Ο Κρόνος από όπου περνά και βρει ότι το σημείο εκεί νοσεί , το καταστρέφει. Κάτι σαν να ρίχνεις ένα σπίτι ετοιμόρροπο και να χτίζεις ένα καινούργιο. Όχι λουξ αλλά αξιοπρεπές με καλές βάσεις που αντέχει . Εδώ ο Ποσειδώνας λειτουργεί αντίθετα. Σου βρίσκει υποκατάστατα και τρόπους διαφυγής για να περνάς καλά. Αλλά εδώ είναι και η παγίδα μιας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Είσαι σε έναν γάμο που δεν σου κάνει αλλά και δεν του κάνεις. Μπορεί με την αδιαφορία σου να ‘’σπρώξεις’’ το ταίρι σου στην απιστία ή να βρεις κάτι άλλο και να προσφέρεις απιστία. Δυστυχώς ο Ποσειδώνας έχει την εξής ιδιότητα. Βλέπεις τα πάντα ανάποδα. Το άσχημο σου φαίνεται όμορφο, το χυδαίο καθώς πρέπει κοκ. Από την άλλη τα βλέπεις όλα ρόδινα. Και όταν περάσει η επιρροή της Διέλευσης …δες τι απέμεινε.!! Ας δούμε με τι έχει να πραγματευτεί στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ του εκδήλωση : ΟΥΤΟΠΙΑ –ΠΡΟΔΟΣΙΑ –ΑΠΑΤΗ -ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ- ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ –ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ -ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΠΝΙΓΜΟΥΣ

Ας δούμε λοιπόν τι λέει η Διέλευση του Ποσειδώνα από τους 12 οίκους


Ποσειδώνας στον 1ο οίκο : Εδώ η διέλευση έχει να κάνει με το πώς προβάλουμε τον εαυτό μας. Ο Ποσειδώνας εδώ μέσα από ένα πέπλο ‘’μυστηρίου΄΄ που απλώνεται γύρω από την προσωπικότητα σου κάνει τους άλλους επιφυλακτικούς. Διότι ο Ποσειδώνας εδώ αποκτά έναν διαβρωτικό χαρακτήρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Η προσωπικότητα σου, το ΕΓΩ σου, η ψυχική σου δομή σαν οντότητα μπαίνουν σε διεργασίες αλλαγής. Νοιώθεις την ανάγκη να «μιμηθείς» ανθρώπους που θαυμάζεις αλλά ίσως τελικά γίνεις κακέκτυπο. Όμως υπάρχει και ένα άλλο σημείο το οποίο αξίζει να προσέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες τότε πολλές φορές σου βγάζει μια ροπή σε αλκοόλ, ναρκωτικά κλπ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φερθείς με διαφάνεια παραμερίζοντας το εγώ σου και να βοηθήσεις άτομα τα οποία σε έχουν πραγματικά ανάγκη. Και αν σκέφτεσαι την αχαριστία του κόσμου για το αν πρέπει ή όχι να βοηθάς, σκέψου τότε την συμπαντική νομοτέλεια που ότι κάνουμε (καλό ή κακό) αυτό λαμβάνουμε σε κάποια φάση της ζωής μας.

Ποσειδώνας στον 2ο οίκο : Ο Ποσειδώνας εδώ έχει έναν πιο πλουραλιστικό ρόλο. Εδώ βρίσκει ‘’πιο πρόσφορο’’ έδαφος μιας και ‘’ποντάρει’’ στην οικονομική αλλά και συναισθηματική ματαιοδοξία του καθενός. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πολλές φορές η ανάγκη για αγάπη γίνεται σκοπός ενώ το χρήμα πολλές φορές μέσο. Εδώ μας υποδεικνύει την στάση ζωής που υιοθετεί κανείς απέναντι σε αυτά ( λόγω του ότι είναι ο 1ος παράγωγος του 1ου οίκου) . Μην φαντάζεται κανείς πως θα γίνει πλούσιος με αυτή την διέλευση (και ιδίως με τον Σταυρό στο χέρι) . Από την άλλη θα πρέπει να είναι προσεκτικός σε δάνεια, κάρτες, επιταγές αλλά και στα χρήματα τα οποία είναι συν-διαχειριστής ( με τον ερωτικό του σύντροφο, τον συνεταίρο κλπ) γιατί ίσως βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Θα πρέπει να έχει στο μυαλό του κανείς την παροιμία : « όπου ακούς πολλά κερασιά, κρατά και μικρό καλάθι». Αυτό το αναφέρω γιατί η έλξη ‘’ακατάλληλων ‘’ ανθρώπων είναι δεδομένη. Μην πιστεύεις ότι σου λένε. Γιατί ίσως η ματαιοδοξία σου σε οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες. Τέλος απέφυγε την λήψη δανείων αλλά την παράλογη σπατάλη.

Ποσειδώνας στον 3ο οίκο: Η διέλευση του Ποσειδώνα μέσα από τον 3ο γενέθλιο οίκο ουσιαστικά σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες μπορεί να μην είναι ραγδαίες αλλά είναι ουσιαστικές. Έτσι η καθημερινή σου ζωή αλλάζει μιας και καταπιάνεσαι με ασχολίες όπως ζωγραφική, διάβασμα, εναλλακτικές θεραπείες αλλά και γενικά πράγματα που ίσως κάνουν την ζωή σου με ποιο ουσία. Αλλά αυτή είναι η θετική πλευρά. Η διέλευση αυτή ‘’ποτίζει’’ όλο σου το είναι και σε διαβρώνει μέρα με την μέρα. Με την διέλευση αυτή ίσως το αυτοκίνητο ή μηχανή σου κάνει ‘’φτερά’’ ή κάποια χάρη που ζήτησες από κάποιον δικό σου να μην πραγματοποιηθεί. Βέβαια έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση αλλά αδυνατείς να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Φαντάσου πως είσαι κάτω από το νερό, στην θάλασσα και βλέπεις ένα μικρό ψάρι και το περνάς για τσιπούρα!! Έτσι κάποιοι μπορεί να σε δουλεύουν ψιλό-γαζί αλλά εσύ να νομίζεις πως το μυαλό σου είναι 200 χρόνια μπροστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις θύμα εν αγνοία σου. Πρόσεχε και κάνε τακτικούς ελέγχους σε πληρωμές και τέτοια γιατί ενδέχεται να εξαπατηθείς .


Ποσειδώνας στον 4ο οίκο : Όπως έχω πει και άλλες φορές πως οι οίκοι που αντιστοιχούν σε υδάτινα ζώδια (4ος , 8ος, 12ος ) είναι πιο δύσκολοι στην ερμηνεία για την φύση της εκδήλωσης ενός γεγονότος. Εδώ αν και αναζητάς την ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία γεγονότα που συμβαίνουν είτε με το οίκημα που διαμένεις ή με τους ίδιους σου τους γονείς σου ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα της ψυχής σου. Έτσι εάν διαμένεις σε ενοίκιο, είτε ανταλλάζεις ‘’γαλλικά’’ με τον ιδιοκτήτη, είτε σου λέει να αλλάξεις σπίτι επικαλούμενος ιδιοκατοίκηση. Εάν το σπίτι είναι δικό σου ζημιές που είναι συνδεδεμένες με ύδατα (.πχ σπάσιμο σωλήνα ή αγωγού) σου προξενούν ζημιές. Μια άλλη εκδοχή είναι να βρεις κανένα μέσα να σου βουτάει dvd, stereo, τιμαλφή. Όμως μπορεί να σε ‘’ χτυπήσει’’ με προβλήματα με το πατρικό σου σπίτι και να βιώσεις δύσκολες καταστάσεις από ασθένεια ή διαζύγιο των γονιών σου. Αν έχεις κάποια επαγγελματική έδρα ή ιδιότητα τότε θα πρέπει να προσέχεις να έχεις βιβλία ενημερωμένα αλλά και να είσαι νομότυπος διότι ίσως από καταγγελία να βρεθείς σε κατάσταση έλεγχου.


Ποσειδώνας στον 5ο οίκο: Εδώ έχουμε έναν Ποσειδώνα μέσα στον οίκο που εξουσιάζει φλερτ, παιδιά , τζόγο και γενικά απολαύσεις. Εδώ ο Ποσειδώνας λειτουργεί μονοδιάστατα ,όσον αφορά για την οπτική που έχεις για τον ερωτικό σου σύντροφο. Μάλλον εδώ κολλάει και το « Σ’ έχω κάνει Θεό». Γιατί νομίζεις πως έχεις το μοναδικό άνθρωπο , με ανιδιοτέλεια , τον θεοποιείς , ενώ σε κάθε αμφιβολία που έχουν οι άλλοι για το πρόσωπο του /της αγαπημένου σου εσύ λυσσάς και επιτίθεσαι γιατί θεωρείς πως πάνε να στο πάρουν!!! Υπάρχει όμως και η περίπτωση ο δεσμός που θα συναντήσεις να είναι ένα άτομο ‘’προβληματικό’’ με ροπή στα ναρκωτικά, αλκοόλ , ή απλά ψυχωτικός, ξυπνώντας σου μέσα σου μια άλλη Μητέρα Τερέζα που θέλεις να τον βοηθήσεις αλλά που δεν έχεις την κατάλληλη ψυχική υποδομή να αποστασιοποιηθείς όπου και όταν πρέπει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είσαι το εξιλαστήριο θύμα και τελικά να την πληρώσεις με σημάδια που θα μείνουν ανεξίτηλα.
Από την άλλη μέσα από την στατιστική μου έχω δει πολλά άτομα να πέφτουν στις καταχρήσεις και στα ναρκωτικά μέσα από αυτή την διέλευση ή ακόμα να έχουν ερωτικές παρεκκλίσεις , όπως αλλαγή ερωτικών συντρόφων , ομοφυλοφιλία ή γιατί όχι και σε πιο απλή μορφή ερωτική απιστία. Επίσης είναι επίφοβες και οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Από την άλλη αν έχετε ήδη παιδιά καλό θα είναι να γίνετε πιο σχολαστικοί με τον έλεγχο τους αλλά και να κάνετε ότι κάνετε αιφνίδια. Νομίζω πως θα γλιτώσετε από πολλά δεινά ή στην χειρότερη των περιπτώσεων ότι μάθετε θα είναι εν τη γενέσει του και όχι σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μια άλλη πληγή είναι ο τζόγος το στοίχημα κτλ. Είναι όμως χασούρα από χέρι!!

Ποσειδώνας στον 6ο οίκο: Εδώ είναι μέσα στον οίκο της καθημερινότητας, της εξαρτημένης εργασίας και της υγείας. Η διέλευση του Ποσειδώνα μέσα από τον συγκεκριμένο οίκο ουσιαστικά βγάζει προβλήματα υγείας δυσδιάκριτα αλλά και σοβαρά προβλήματα από λάθος διάγνωση ή πλημμελή εργαστηριακό έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται και μια δεύτερη ή ακόμα και τρίτη γνώμη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ταλαιπωρία. Στην εργασία σου βλέπεις κάποιους να σου κάνουν το φίλο και από την άλλη να σου σκάβουν το λάκκο να σου πριονίζουν την καρέκλα.
Με αυτή την διέλευση μην αποσκοπείς σε βελτίωση τον οικονομικών σου γιατί ίσως απογοητευθείς. Τα δύσκολα είναι όταν δεν έχεις ‘’ ηθικές’’ αντιστάσεις και εμπλακείς σε καταχρήσεις, ρεμούλες, απατές , υπεξαιρέσεις κλπ. Πρόσεχε γιατί ίσως η καθημερινότητα σου αλλάξει για μερικά χρόνια ( φυλακή, άσυλο κλπ) αν αποκτήσεις άσχημα κουσούρια.

Ποσειδώνας στον 7ο οίκο : Εδώ από μόνο του πρέπει να καταλαβαίνετε πως χτυπάμε κόκκινο. Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις κλονίζονται. Επαγγελματικά κάνεις λάθη τα οποία ίσως να είναι άλλοι υπεύθυνοι αλλά εσύ να επωμίζεσαι την ευθύνη. Κανείς όμως και λανθασμένες επιλογές. Π.χ έχεις έναν δικηγόρο που δεν ξέρει να προασπίσει τα συμφέροντα σου. Όμως κλονίζονται και οι συναισθηματικές σου σχέσεις. Ίσως δεις πως ο σύντροφος σου τελικά δεν είναι τόσο τέλειος , με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί όμως κάλλιστα να μπεις σε παράνομη σχέση με σκοπό να περάσεις καλά αλλά τελικά να χάσεις τα αυγά & τα καλάθια . Να μπεις σε σχέση και τελικό το πρόσωπο με το οποίο θα συνδεθείς να είναι ‘’προβληματικό’’.
Απέφυγε να εμπλακείς σε παράνομες δραστηριότητες γιατί η Δικαιοσύνη θα σε τιμωρήσει. Εάν έχεις διοικητική θέση ή δική σου εργασία καλό θα είναι να ελέγξεις τους ‘’συνεργάτες΄΄ σου γιατί ίσως σε κλέβουν ή να καταχραζονται πράγματα.

Ποσειδώνας στον 8ο οίκο : Ο επόμενος υδάτινος οίκος είναι ο 8ος και αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχει να κάνει με τα βαθύτερα ένστικτα, την λίμπιντο αλλά κατά οικονομικά μέσο των άλλων ( είναι ο δεύτερος παραγωγός του 7ου) και αντιδιαμετρικα απέναντι από τον δεύτερο οίκο , που και οι δυο μαζί συνθέτουν τον άξονα της κληρονομικότητας. Δείχνει μια τάση να ‘’ελέγξεις΄΄ τους άλλους. Η ενασχόληση με ψυχολογία, μεταφυσική κλπ είναι μια ήρεμη ένδειξη. Από την άλλη μπορεί να θελήσεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου μέσα από επικίνδυνες μεθόδους όπως έκδοση ακάλυπτων επιταγών, κατάχρηση οικονομικών πόρων τρίτων, εμπλοκή σε κυκλώματα τοκογλυφίας, είσπραξη χρωστούμενων χρημάτων δια της βίας ( τα γνωστά μπραβιλικια ) κλπ. Από την άλλη στην ερωτική σου ζωή ίσως έχεις ερωτικές παρεκκλίσεις όπως αποχή από το σεξ ή σεξ με την χρήση βοηθημάτων ή ακόμα και ομοφυλοφιλικές τάσεις.


Ποσειδώνας στον 9ο οίκο: Μετά από την περιπετειώδη διέλευση του Ποσειδώνα από τον 8ο οίκο έρχεται διαδοχικά μέσα στον 9ο οίκο. Εδώ έχουμε τον άνθρωπο να έρχεται σε επαφή με την ανώτερη νόηση και εκπαίδευση και είναι πολύ πιθανόν να έρθει σε επαφή με την θρησκεία. Έτσι στην θετική του εκδήλωση γίνεσαι πιο θρήσκος, συμμετάσχεις πιο πολύ ενώ ο τρόπος ζωής σου συμβαδίζει με τα πρότυπα της θρησκείας που έχεις ασπαστεί. Από την άλλη αναζητάς την πνευματική σου εξέλιξη σαν άνθρωπος σπουδάζοντας κάτι ή συνεχίζοντας κάτι το οποίο είχες ξεκινήσει ή ακόμα και να το επεκτείνεις σε μια πιο πάνω βαθμίδα ( M.Sc, Ph.D ), αλλά πάντα με έναν Ποσειδώνιο τρόπο ( χαλαρά, μέσω ιντερνετ ή μέσω αλληλογραφίας κλπ) προκειμένου να μην σου χαλά την ψυχική σου διάθεση το άγχος.
Από την άλλη βέβαια αν δεν λειτουργήσει με την θετική πλευρά , η ύπαρξη ή ενεργοποίηση δυσμενών όψεων στον γενέθλιο ωροσκόπιο ίσως σε φέρουν κοντά σε αιρέσεις , κόμματα ή συνδικάτα ενάντια στους αλλοδαπούς ,ή μασωνιες κλπ. Ίσως εκεί πέρα δεν σε οδηγήσουν αλλά σε οδηγήσει το ίδιο σου το εγώ προκειμένου να καρπωθείς πράγματα μέσα από αυτές τις καταστάσεις με πολύ αμφίβολα αλλά και επικίνδυνα αποτελέσματα.

Ποσειδώνας στον 10ο οίκο: Μια αρκετά δύσκολη διέλευση. Και αυτό γιατί ο 10ος οίκος είναι η κοινωνική σου εικόνα αλλά και η φήμη και δυστυχώς δεν ξέρεις που θα βγάλει την εκδήλωση του γεγονότος. Αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις και θες να κάνεις κίνηση για franchise τότε θα μπεις σε περιπέτειες!! Σε άτομα που κατέχουν θέση εξουσίας ή κάποια θέση που ασκεί επιρροή μπορεί να έχουμε από Ένορκη Διοικητική Εξέταση ακόμα και έκπτωση αξιώματος. Σε δική σας επιχείρηση προσέξτε τις ημερομηνίες που βάζετε στις επιταγές και μην διακινείται τίποτα άνευ τιμολογίου-δελτίου αποστολής. Όλα αυτά σας τα λέω διότι κάποιοι ‘’καλοθελητές’’ ίσως θέλουν να σας βάλουν τρικλοποδιά και μάλιστα από ζηλοφθονία. Εδώ όμως θέλει προσοχή. Ίσως προσπαθήσουν να εμπλέξουν και άτομα από την οικογένεια σας. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ψυχραιμία και να κινηθείτε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας διότι αν χάσετε την ψυχραιμία σας και αντιδράσετε του στυλ : « Θα σε σκοτώσω , όπου σε πετύχω θα σου βγάλω τα μάτια και θα τα ρίξω στο μπλέντερ» , τότε θα χάσετε και το δίκιο σας. Σε κάθε περίπτωση αντιδράστε με γνώμονα την νομιμότητα. Βρείτε έναν δικηγόρο, ο οποίος είναι ειδικός στο είδος, και κάντε μηνύσεις, αγωγές , μόνο όμως στην περίπτωση που έχετε 100% δίκιο. Σε αντίθετη περίπτωση , απλά ηρεμήστε. Αν κάνετε κάτι ίσως να είναι πιο μοιραίο.


Ποσειδώνας στον 11ο οίκο: Εδώ οι φιλίες αλλά και οι στόχοι περνάνε μέσα από μια άλλη οπτική. Οι φίλιες (είτε καινούργιες, είτε παλιές) πρέπει να φιλτράρονται και να μένουν όσες αξίζουν . Πολλές φορές με αυτή την διέλευση ευαισθητοποιούμαστε και γινόμαστε ενεργά μέλη σε ομάδες εθελοντισμού, συνδικαλισμού, προστασίας περιβάλλοντος , εθελοντές κλπ προκειμένου να αλλάξουμε τον κόσμο, κάνοντας τον καλύτερο. Τα δυσάρεστα είναι πως μέσω αρνητικών όψεων ή προόδων ίσως βιώσεις μια φιλική ή αισθηματική προδοσία , ή άτομα που τα βοήθησες να σε πουλήσουν. Σκέψου μόνο πως έκανες το χρέος σου απέναντι στην συμπαντική αγάπη.


Ποσειδώνας στον 12ο οίκο: Εδώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται μέσα στον οίκο του και λειτουργεί καλά, όταν βεβαίως υπάρχει η προδιάθεση από το γενέθλιο αλλά συνηγορούν και οι τρανζιτ ή οι πρόοδοι. Ο Ποσειδώνας , με την διέλευση του από εκεί σας κάνει κάτι σαν ‘’Καλό Σαμαρείτη’’ μιας και αναζητάτε να κάνετε το καλό και μάλιστα με ανιδιοτέλεια. Αρκετοί που ήταν άπιστοι προς μια θρησκεία πίστεψαν και μάλιστα πολύ. Σε ενδιαφέρει πως θα λυτρωθείς από όλα όσα έχεις κάνει. Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση *(υπό πολύ δυσαρμονικές όψεις) όπου επαναστατείς και γίνεσαι θηρίο ανήμερο και θέλεις με φανατισμό να κανείς πράγματα που θα…ξεχωρίσεις από την μάζα. Έτσι μπορεί να εμπλακείς σε ακραίες καταστάσεις και τελικά το Όνειρο να ξεθωριάσει όπως και εσύ. Είναι εδώ το κλείσιμο ενός κύκλου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget