Προ δημοσιευση βιβλιου Κλασικης Αστρολογίας

** Το βιβλίο αποτελεί προιον μελέτης πέραν της πενταετίας και ουσιαστικά ειναι μια αναθεωρημένη οπτικη της Κλασικής Αστρολογίας. Τα κειμενα προστατευονται απο copyrights δηλαδη έχουν πνευματικά δικαιώματα. Karl-Heinz OttingerJimi Hendrix
O Τζίμι Χέντριξ γεννήθηκε στο Σηάτλ, στην Ουάσιγκτον, από πατέρα μαύρο και μητέρα Ινδιάνα. Ο Τζίμυ Χέντριξ χρησιμοποιώντας στο μέγιστο δυνατό τους ηλεκτρικούς ενισχυτές καθώς και τις δυνατότητες της μουσικής μίξης άνοιξε νέους ορίζοντες στο είδος αυτό της μουσικής με συνέπεια και να καθιερωθεί πολύ γρήγορα. Θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος κιθαρίστας στην ιστορία της ροκ μουσικής.
Βρέθηκε νεκρός στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970 στο ξενοδοχείο Samarkand στο Λονδίνο όπου διέμενε. Αν και ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε αναρρόφηση τροφών, οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του οφείλονταν σε υπερβολική λήψη βαρβιτουρικών. Ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν μαζί του ήταν η γερμανίδα σύντροφός του Μόνικα Ντάνεμαν.
Κάποτε είχε δηλώσει πως : "Ο στόχος μου είναι να είμαι ένα με τη μουσική. Αφιερώνω όλη μου τη ζωή σε αυτή την τέχνη".
Ως αυτοδίδακτος μουσικός, ο Hendrix έπαιζε μια ηλεκτρική κιθάρα Fender Stratocaster για δεξιόχειρες, γυρισμένη ανάποδα, όπως και οι χορδές της. Ακατάληπτα feedbacks, καταιγίδες, στρόβιλοι παραμόρφωσης και μες τη μέση εκείνος: ένας ανεπιτήδευτος γύφτος που χόρευε σαν σατανάς πάνω απ' τις στάχτες του χτες ή μιας κιθάρας του που μόλις είχε κάψει, επιδειξίας όσο οφείλει να είναι κάθε πραγματικός καλλιτέχνης: ο Jimi έπαιζε κιθάρα με τα χέρια, τα πόδια, τα δόντια, γλύφοντας τη ή δαγκώνοντας τη, παίρνοντάς την στην πλάτη, κάνοντας έρωτα μαζί της ή κάνοντάς τη κομμάτια με λύσσα. Εάν ο Θεός ήθελε να γίνει κιθαρίστας θα έβαζε τα δυνατά του να μοιάσει στον Χέντριξ!!
Στο  All along the watchtower   ο καλλιτέχνης δίνει τα ρέστα του μιας και τα εκπληκτικά slides  δεν γίνονται στην κιθάρα με slider αλλά με αναπτήρα BIC που καβαντζωσε όταν έστριβε τα «τσιγαριλίκια».