Astrology by Karl Heinz Ottinger:Άδωνης Γεωργιάδης


                                

                         « ο χάρτης του υπό το πρίσμα της Uranian»

Ο ¨Άδωνης Γεωργιάδης αποτελεί από μόνος του μια «ιδιαίτερη» κατηγορία  στον πολιτικό χώρο. Είναι Σκορπιός με Ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο ίδιο ζώδιο!!! Γνωρίζει ιστορία όσο λίγοι,  την επικαλείται πλην όμως οι θέσεις του θεωρούνται κατά πολλούς ακραίες ή αιρετικές.

Είναι γεγονός πως ο Άδωνης Γεωργιάδης ξέρει να τραβάει τα φώτα  της δημοσιότητας  αλλά κυρίως ξέρει να χρησιμοποιεί ατάκες. Οι οποίες ίσως ,πολλές φορές , να γυρνάνε μπούμερανγκ. Χαρακτηριστικότερη εξ αυτών «  Εάν κυβερνήσει  η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τότε κονσέρβες και στα καταφύγια».  Θεωρώ πως ήταν η πλέον εύστοχη και προφητική. Η μνήμη είναι το ισχυρότερο όπλο του ανθρώπου. Είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που του έδωσε το δικαίωμα για πρόσβαση στη γνώση και στην ανάπτυξη. Ας δούμε όμως τα αστρολογικά δεδομένα, πάντα υπό το πρίσμα της Uranian.
Είναι άραγε σωστη η ωρα γέννησης?

Το γενέθλιο Μεσουράνημα ισούται με = WI/Zeus= Kronos/Apollon=Ερμής /Vulcanus : Η διακαής ζέση για επιτυχία. Το να καταφέρει κάποιος να διακριθεί. Μεγάλες γνώσεις και δυνατότητες ή για να έχει ή για να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Δυνατή και γρήγορη σκέψη.


Ο γενέθλιος Ωροσκόπος (ASC) = Κρόνος/Zeus: Καταστροφή από πυρκαγιά.( εχει καταστραφεί αρκετές φορές το βιβλιοπωλείο που διατηρεί).

Ο γενέθλιος Ερμής =Ποσειδώνας/KRONOS= Άρης/Ουρανός=Wi/Ήλιος= MC/Αφροδίτη: Μεγάλες ή ανέφικτες ιδέες. Εφευρέσεις. Ειδήσεις και μαντάτα που έχουν ως αντικείμενο την βία. Ένα άτομο σε κίνηση. Συζητήσεις για ζητήματα τέχνης, καλαισθησίας και ομορφιάς.

Ο γενέθλιος Άρης = Ήλιος/Πλούτωνας=Cupido/Poseidon: Ένα ειδος εργασίας που απαιτεί αντοχές. Για να παλέψει υπέρ ή ενάντια σε μια πίστη. Κατά το Κοράνι Jihad as-sayf που σημαίνει δια του ξίφους επιβολή.


Ο Άδωνης Γεωργιάδης όμως είναι πολιτικός και μάλιστα της πρώτης γραμμής. Θα πρέπει συνεπώς να ερευνήσουμε το ευαίσθητο σημείο Kronos/Vulcanus-Ήλιος που δείχνει τον πολιτικό.  Στο εν λόγω μαθηματικό σημείο που προκύπτει (31ο 36’48’’) υπάρχει ο γενέθλιος ASC και ενεργοποιεί το Κρόνος/Zeus που έχει στο γενέθλιο χάρτη αλλά έχει και το μεσοδιάστημα Ηλιου/βορείου Δεσμού που σημαίνει η  επαφή με το ευρύτερο κοινό . Συμπέρασμα ο Άδωνης Γεωργιάδης γεννήθηκε πολιτικός!!


Ας δούμε όμως τα ζητήματα που πρόεκυψαν με την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙ και την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.
       

Ο Διελαύνων Άρης ισούται με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ουρανός = Κρόνος/Hades = MC/Apollon= Ερμής/Ποσειδώνας: Ξαφνικά γεγονότα. Ένα τέλος. Υλοποιώντας μια ιδέα.


Ο Κρόνος ισούται με Kronos/Vulcanus = ASC/Ηλιος: Αντίθεση στην υπάρχουσα μορφή κυβέρνησης. Για να ελεγχθεί από τη δύναμη του κράτους. Για να χωριστεί από τη δύναμη του κράτους.


Ο προοδευμένος Δίας (sarc) ισούται με Άρη/Kronos = Ερμής/Cupido= Βόρειος Δεσμός/Zeus: Ευτυχία μέσω της κυβέρνησης. Αμοιβαία σχέδια που είναι επιτυχή. Ευνοϊκή επιλογή. Χαρούμενη συνεργασία, τυχερή εργασία από κοινού.


Ο προοδευμένος Κρόνος ισούται με MC/ΑΡΗ: Καθυστέρηση και καταστολή της δράσης. Λανθασμένες διαταγές επιφέρουν μεγάλες απώλειες.


Ο Προοδευμένος Άρης ισουται με Βορειο Δεσμο= Ποσειδώνα= ASC/VULCANUS= Ενας πιο επισημος τονος. Ένας άνθρωπος που σχοινοβατεί


Συνεπώς  ο χάρτης μετα της ώρας γεννήσεως ισχύει. Πριν την αλλαγη του έτους (31/12/2014) θα μάθετε και τις προβλέψεις για την επόμενη μερα.


                                                                     Καλή ανάγνωση

*** Για ερωτήσεις ή απορίες αποτανθείτε στο karlhottinger@googlemail.com


.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget