Ο χάρτης της Ευγενίας Μανωλίδου υπο Uranian οπτική


                Astrology by Karl Heinz Ottinger:Είναι άραγε σωστή η ωρα γέννησης της;

                                                                                Γράφει ο Karl Heinz Ottinger


Την Ευγενία Μανωλίδου την γνώρισα μέσα από την δορυφορική τηλεόραση. Η αρχή έγινε με την εκπομπή «η στιγμή της αλήθειας» .  Διαβάζοντας το βιογραφικό της το οποίο ομολογουμένως είναι άκρως εντυπωσιακό και βλέποντας την να παρουσιάζει αυτό το τηλεοπτικό βδέλυγμα είπα πως δεν γίνεται κάποιο ζήτημα θα υπάρχει. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο ευτυχώς μου έδωσε την ημερομηνία άλλα και την ώρα γεννήσεως της όποτε μου έλυνε σε σημαντικό βαθμό τα χέρια.


Ιχθείς με Ωροσκόπο Υδροχόο η γλυκιά Ευγενία και με έναν Άρη στον Αιγόκερω αλλά στον 12ο οίκο. Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και η Αφροδίτη στον Κριό. Ο Ποσειδώνας στον 10ο οίκο οπωσδήποτε την κάνει ολιγον τι υπερεκτιμημένη. Απλά θα πρέπει να θυμάται πως « η συνεχής έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας εχει ανάλογες επιπτώσεις με την συνεχή έκθεση στον Ήλιο Ιούλιο μήνα». Και στις δυο περιπτώσεις καίγεσαι…..


Αρκετά όμως με τα της Κλασσικής Αστρολογίας. Άλλωστε υπάρχουν άλλοι που την γνωρίζουν καλύτερα. Ας έρθουμε στα της Uranian
Την Ευγενία την γνωρίσαμε καταρχήν ως διευθύντρια ορχήστρας. Η εξίσωση που υποδεικνύει την διεύθυνση ορχήστρας VENUS=KRONOS/APOLLON:

Η εν λογω εξίσωση συμπίπτει με τα σημεία NEPTUNE/MC = MERCURY/PLUTO.  Συνεπώς δημιουργείτε η εξίσωση:

           VENUS=KRONOS/APOLLON = NEPTUNE/MC = MERCURY/PLUTO:
Διευθυντής ορχήστρας= ένα άτομο διαισθητικό που δυστυχώς το έργο του κι η φήμη του αμφισβητείται. Μυστικά. Αναλήθεια. Επιτηδευμένη και προσποιούμενη συμπεριφορά. Αρμονία κινήσεων.


Προχωράμε λοιπόν να δούμε τους άξονες του γάμου:

VENUS/CUPIDO=ARIES POINT/ADMETOS= SATURN/POSEIDON = ASC/KRONOS= NEPTUNE /HADES = ASC/MC:

Γάμος= Διακοπή και πάγωμα. Εκπαίδευση. Μάθηση δια μέσω του γάμου. Γάμος με επιφανή άτομο, ανώτερο κρατικό λειτουργό. Έλλειψη νοητικής νηφαλιότητας. Γάμος που πραγματώνει τις κοινωνικές μου προσδοκίες

 Ας δούμε όμως και ως celebrity τι λέει

Ο άξονας για την γυναίκα celebrity είναι:

                             MOON/APOLLON-VULCANUS

VULCANUS= MOON/APOLLON=MOON’S NODE/SATURN=NEPTUNE/APOLLON= SUN/PLUTO=MERCURY/ADMETOS: Μια προσωπικότητα που ξέρει να ξεχωρίζει άλλα που η έκθεση της θα της φέρει δυσβάστακτους όρους. Εξαπάτηση.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget