Astrology by Karl Heinz Ottinger: Χαρτης ΕΛΛΑΔΑΣ 1830


         3/2/1830 Ένα κράτος «γεννιέται»- Εύρεση Ώρας Γέννησης


                                            Γράφει  Karl-Heinz Ottinger


Μετά το τέλος της επαναστάσεως του 1821 η Ιστορία καταγράφει ένα Έθνος εξαθλιωμένο, τα μεγάλα τζάκια της εποχής να θέλουν τα προνόμια και τα officia για τον εαυτό τους και μια επιτακτική ανάγκη για την ίδρυση ενός κράτους. Το γεωγραφικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης –Ασίας και Αφρικής την έκανε μια χώρα ευκαιριών ειδικά με την πείνα και την εξαθλίωση που υπήρχε. Έτσι στο Λονδίνο στις 3/2/1830 (νέο ημερολόγιο) ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος. Μια σπιθαμή αλλά σίγουρα ποτισμένη με αίμα αγωνιστών όπου με την πάροδο του χρόνου θα ερχόντουσαν διάφοροι παρίες όπου θα ζούσαν παρασιτικά σαν τα τσιμπούρια. Σύμφωνα με αυτό, το Σύμφωνο-Συνθήκη του Λονδίνου,  η ελληνική επικράτεια θα περιλάμβανε τα εδάφη που βρίσκονταν νότια της γραμμής που ενώνει τους ποταμούς Αχελώο και Σπερχειό (συνοριακή γραμμή Αχελώου-Σπερχειού).

Έτσι ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας οπου έχοντας εμπειρία ως Πρωθυπουργός  της Ιονίου Πολιτείας, του Αρχιστράτηγου της Λευκάδας, του επικεφαλής της Αντικατασκοπείας της ρωσικής Στρατιάς, που αντιμετώπισε τον Ναπολέοντα, και τη μεγάλη πείρα του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας φάνταζε μια εξαιρετική λύση. Αξίζει δε να σημειωθεί πως στην Ελβετία θεμελιωτής του Ελβετικού Κράτους ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας αφού πήρε τα Καντόνια τα ένωσε και έτσι η Ελβετία έχει την σημερινή της μορφή.

Έτσι το 1831 πηγαίνοντας στην εκκλησία δολοφονήθηκε. Πάντως, επίσης αξιοσημείωτον είναι πως πέρασαν κοντά 180 έτη  απ' αυτή τη δολοφονία, που έγινε για ν' ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει ο Καποδίστριας για το ελληνικό Έθνος κι ο φάκελος στα Βρετανικά αρχεία που περιέχει τα σχετικά με τη δολοφονία του έγγραφα, παραμένει άκρως απόρρητος, ενώ η ελληνική επίσημη ιστορία επαναλαμβάνει άκριτα τις παραβλέψεις της «επίσημης ανάκρισης» του 1831. Ακόμα υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι Μαυρομιχαλαίοι άπλα «χρεωθήκαν» την δολοφονία.

 Από εκεί ξεκίνα η Ελληνική περιπέτεια…

             3/2/1830 Λονδίνο …Το Ελληνικό Κράτος ιδρύθηκε. Τι ώρα παρακαλώ;;;


Ένας από τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ αυτό τον χάρτη είναι γιατί παρουσιάζει έντονη αμφισβήτηση . Άλλοι λένε ωροσκόπο Δίδυμοι, άλλοι Ταύρο, άλλοι Σκορπιό και ορισμένοι Παρθένο. Η Uranian όμως ως πιο μαθηματικό μοντέλο ας δούμε τι λέει.

Η Ελλάδα έχει 4 πιστωτικά γεγονότα (χρεωκοπίες)  στο ενεργητικό της (πάμε για το 5ο ) αλλά μπορούμε να δούμε τα τρία γιατί το ένα είναι το 1827 δηλαδή πριν την Ίδρυση του Ελληνικού κράτους.


1843: Οι Μεγάλες δυναμεις (Αγγλία και Γερμανία) δεν δίνουν χρήματα στην Ελλάδα και ο Ιωάννης Καποδίστριας βάζει λεφτά από την περιουσία του (αν ζούσε τώρα θα ήταν στάνταρ φυλακή γιατί θα χαλούσε την πιάτσα) για να φτιάξει έργα στην Ελλάδα. Οι μεγάλες δυνάμεις δινουν δάνειο 60 εκ γαλλικά φράγκα με τον ερχομο του Οθωνα αλλα στην πραγματικότητα του δινουν cash πολύ λιγότερα. Η τρίτη δόση δεν δίνεται και τελικά πάμε σε πτώχευση. Το 1841 ο Βρετανός πρεσβευτής στην Ελλάδα sir Edmund Lyons δηλώνει : « Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα είναι παραλογισμός. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει είτε Ρωσική είτε Αγγλική. Και αφού δεν πρέπει να γίνει ρωσική είναι ανάγκη να γίνει Αγγλική». Η δήλωση αυτή είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο οι ξένοι ιμπεριαλιστές αντιμετώπιζαν την ελληνική ανεξαρτησία και έμελε να περιγράψει το ιδιότυπο ημι-αποικιακό καθεστώς των επόμενων δεκαετιών. Σας θυμίζει κάτι αυτό;;;


Τότε είχε Sarc Hades= Δίας/Kronos= Πλούτωνας/Kronos= Κρόνος/Ποσειδώνας: αλλαγές που προκαλούνται από  προδοσία. Για να ολοκληρώσουν ένα έργο με μικρές δαπάνες. Λιτότητα. Τύφος, φτώχεια και εξασθένιση

Ενώ το SARC MC = ASC/Ποσειδώνας= Kronos/Vulcanus= Ερμης/Vulcanus: Ψευδείς πράξεις και ψευδείς εικόνες κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να πάσχουν. Κάποια άτομα από αφέλεια (δική τους ) ή από εσκεμμένο δόλο (*των άλλων)  τελικά χάνουν κάτι από τα υπάρχοντα τους. Δίνοντας  δικτατορικές διαταγές. Για να ασκήσει τη δύναμη του κράτους. Αποφασίζω και Διατάσσω .

1893 : Ο  Τρικούπης το 1893 λίγο πριν τα Χριστούγεννα ρίχνει το κανόνι. Κύριοι δυστυχώς επτωχευσαμεν!  Είχε τρανζιτ Hades = WI/Άρης= βόρειος Δεσμός/ Admetos= ASC/Ποσειδωνας: Προβλήματα με την εργασία. Ελαττωματική εργασία. Τα αντικείμενα που είναι διαλογής. Το να υποστούν μια έλλειψη αγαθών σε κάποιες στιγμές της ζωής. Η έλλειψη, ένδεια, ασθένεια αλλά και η ξεροκεφαλιά που δημιουργεί εμπόδια. Αναλαμβάνοντας ευθύνες .                                 ΧΆΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1830 ΜΕ ASC στις 24ο 52' ΤΑΥΡΟΥ

1932: Αφού το 1929 γίνεται το κραχ στην Αμερική οι εξαγωγές καπνου πάνε στον πάτο.  Η Ελλάδα για να μεινει στον κανόνα του χρυσού συνδέεται με το Αμερικανικό δολάριο. Το δολάριο καταρρακώνεται ο Βενιζέλος κάνει μια υποτίμηση της δραχμής. Την πρωτομαγιά του 1932 ανακοινώνει στη βουλή την πτώχευση της Ελλάδας και την στάση πληρωμών του εξωτερικού χρέους.

Είχαμε SARC Hades= Βόρειος Δεσμός/ Άρης= MC/Admetos= Ήλιος/Ποσειδώνας: Δυσαρέσκεια κατά τη διάρκεια της απασχόλησης. Μια δυσάρεστη εμπειρία μέσα από μια κακή πράξη. Για να είναι και για να παραμείνει φτωχός. Εντούτοις, αδιάφορος στην ένδεια ή την κακοτυχία. Αποδεχόμενος μια δύσκολη μοίρα. Πάρα πολύ ευαίσθητος στις σοβαρές επιδημίες.

Παράλληλα ο Kronos = MC = Cupido/Hades=ASC/Admetos: ο «Μεγάλος»!! Το «αφεντικό». Το να υπερβεί μα και να απορρίψει κανείς οτιδηποτε δεν είναι ελίτ. Οι Αρχές του Κράτους (**όχι αστυνομία και στρατός διότι αυτές ως Αρχές έχουν κατασταλτικό και επεμβατικό χαρακτήρα και είναι άλλη εξίσωση), το να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος. Η τοποθέτηση σε μια δημόσια –κρατική ή κυβερνητική θέση. Εγωιστής.  Ατομιστής. Για να είναι μέρος μιας τραγωδίας. Σπίτια για τα παιδιά. Ορφανοτροφεία.  Δεμένος με μια κατάσταση. Οι άλλοι νοιώθουν μια αίσθηση κατωτερότητας. Το κεφάλαιο. Έδρα της κυβέρνησης. Κόντρα με τον προϊστάμενο, τον ανώτερο ή την ιδία την  κυβέρνηση.

Ας περάσουμε στο ΟΧΙ του 1940

Πόλεμος 1940 28/10

Admetos= ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ=ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/ΟΥΡΑΝΟΣ
Πολύ σοβαρές διαταραχές, ένα γεγονός με πολύ σοβαρές συνέπειες. Αδυναμία να κατευνάσουν τα πράγματα.
Ο Admetos (ετήσιος-Αnnual) είναι σε αντί- διαμετρικό σημείο με τον KRONOS και δείχνει το κυβερνητικό αδιέξοδο. Επίσης σχηματίζει με τις γενέθλιες θέσεις τα παρακάτω
Kronos=ΕΡΜΗΣ/Kronos=ΔΙΑΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=ΕΡΜΗΣ
Διατάγματα. Έλλειψη χρημάτων. Αλλαγές που σε πρώτη φάση δεν γίνεται αντιληπτές. Μια μπλόφα. Άτομα κυβερνητικά που προσποιούνται πως είναι ευτυχείς.
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ (Annual-ετήσιος)= ΕΡΜΗΣ/Vulcanus=Kronos/Vulcanus
Νοητικό κομφούζιο. Αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν άμεσα. Εκτίθεμαι και αναγκάζομαι να αντιμετωπίσω μεγάλες δυνάμεις.
Επίσης ο ετήσιος ωροσκόπος συνάντα τα προοδευμένα μεσοδιαστήματα ΣΕΛΗΝΗ/ZEUS=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Zeus=Kronos=Hades/Apollon
Tο να πρέπει να υπακούσω σε εντολές.
Δυστυχία του λαού. Το να είναι μέρος μιας μεγάλης και ιστορικής στιγμής.
Kronos=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ=ΟΥΡΑΝΟΣ/Vulcanus=ΠΛΟΥΤΩΝ/Zeus=
ΔΙΑΣ/Zeus
Επαφές με ανωτέρους κρατικούς λειτουργούς. Το να αισθανθεί κάποιος μεγάλος. Έλλειψη ρεαλισμού. Η κυβέρνηση απαιτεί κάτι που είναι αδύνατον. Η δημιουργία ενός μεγάλου επιτεύγματος.
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ (ετήσιος) =Cupido/Zeus (γενέθλιος)=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Hades (στο Ηλιακό Τόξο)
Στρατιωτική οργάνωση. Απογοήτευση.Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973

Ξεκινάμε με τις εξισώσεις του Ηλιακού Τόξου ως προς το γενέθλιο
ΑΡΗΣ=ΑΡΗΣ/HADES: Εκρήξεις βίαιων γεγονότων. Χυδαίες καταστάσεις.
ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ=ADMETOS(γενέθλιος)= ARIES POINT/ΣΕΛΗΝΗ= ΚΡΟΝΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ= ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ: Συντεχνίες & οργανώσεις. Μαζική σύναξη. Ξεσηκωμός. Δεσμοί πάσης φύσεως που καταστρέφονται. Ένα ξαφνικό γεγονός που προκαλείται με ανυπολόγιστες συνέπειες.
HADES=ΟΥΡΑΝΟΣ/KRONOS: Πράξεις καταστροφής εξαιτίας ελλιπών χειρισμών από άτομα εξουσίας. Θάνατος και καταστροφή μέσω των κυβερνητικών δυνάμεων.
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ=ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/ΚΡΟΝΟΣ: Εγκατάλειψη και μοναξιά. Έχοντας την αίσθηση να πράξει κανείς το καθήκον
2. Συνεχίζουμε με τους Διελαύνοντες προς τους προοδευτικούς (αργοί και Υποθετικοί πλανήτες)
ΟΥΡΑΝΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ZEUS: Ξαφνική συγκίνηση. Έκρηξη της λαϊκής οργής. Μια εξέγερση “υποκινούμενη”.
KRONOS=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΑΡΗΣ: Τιμωρία από τις Αρχές.
ZEUS=ARIES POINT/ZEUS: Πολεμικές δυνάμεις.
3. Ολοκληρώνουμε με τους Διελαύνοντες προς τους γενέθλιους
ZEUS=ARIES POINT/KRONOS: Γεγονότα που αποκτούν τεράστια δημοτικότητα. Η επίτευξη &επιτυχία μεγάλου επιχειρήματος.
VULCANUS=ΗΛΙΟΣ/ΕΡΜΗΣ: Ταχεία και άμεση δράση.
ΟΥΡΑΝΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ΕΡΜΗΣ: Ζητήματα που ανακύπτουν από οχήματα ή σχετικά με οχήματα. Εξέγερση – ενθουσιασμός στην νεολαία.
 Προκαλώντας ζημιά στο Κράτος. Μια συνεργασία με άτομα που έχουν εξουσία στα χέρια τους τελικά με βγάζει χαμένο.. Μυστικές υπηρεσίες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget