Ο Local Ascendant

O  LOCAL ASCENDANT (LA) είναι το σημείο οπου δείχνει μια συγκεκριμένη τοποθεσία (πόλη, περιοχή) τι μπορεί να μας  βγάλει ως γεγονότα τα οποία σχετίζονται με τις πράξεις των άλλων (ASC ισούται με την παθογένεια στην Uranian) και πως θα μας επηρεάσουν.

Ο χάρτης που βάζω είναι αυτός του J.F. Kennedy που δολοφονήθηκε στο Dallas του Texas


Μέσα βλέπετε τι "εξισώσεις" σχηματίζονται αφου ο Local Ascendant σχηματίζει εξισώση με τους κάτωθι: Local Ascendant= AS/Ερμής= Ποσειδώνας/Cupido= Σελήνη/Cupido=Ηλιος/Admetos= Αφροδίτη/Poseidon:
Ανταλλάσοντας ιδέες και σκέψεις. Συνομιλίες. Συζητήσεις και αλληλογραφία. Για να είναι το θέμα της συνομιλίας με άλλους. 
Η διαδικασία λύσης μιας συνεργασίας ή ενός διαζυγίου.

ο άξονας της δεξιοτεχνίας. Πως περνώ τον ελεύθερο χρόνο. Ζητήματα που σχετίζονται με την μητέρα. Η τέχνη. Η ώρα της ημέρας οπού το άτομο χαλαρώνει.
ο άξονας της ημέρας του θανάτου. Ο άξονας που δείχνει την πατρίδα. Τον συντηρητισμό. Τα σώματα που στηρίζονται κάπου. Τα δεκανίκια, οι πατερίτσες. Η εμμονή σε πράγματα και αντικείμενα. Η ακίνητη περιουσία, το έδαφος αλλά και η ακινητοποίηση του σώματος .
Ψυχική ηρεμία και σεβασμός προς το άγνωστο κι το άπειρο. Η πίστη (**είτε στον ίδιο μας τον εαυτό, είτε σε κάποια Ανωτέρα Δύναμη).
 
Τα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά.


 

 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget