Μια ανασκόπηση πολιτικων προβλέψεων 2013

Αγαπητοί φίλοι (και μη). Από αυτήν εδώ την ενότητα θα σας παρουσιάσω τις  μερικές από τις επιτυχίες που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. Αυτά γιατί κάποιοι ειπαν πως η Αστρολογια στην Ελλάδα δεν εχει επιπεδο και δεν κάνει πρόβλεψη. (Κανάλι ΣΤΑΡ 2/6/2014). Σας παραθέτω και τα λινκ (συνδέσμους) προκειμένου να δειτε του λόγου το αληθές.

Στο παρακάτω αρθρο Νεα Δημοκρατία 2012 (ανάλυση) είχα γράψει: Εάν οι εκλογές διεξαχθούν προ του Μαΐου 2012, θα είναι δύσκολο να κυβερνήσει αυτοδύναμα. Επίσης, κάτι εξίσου σημαντικό: Φαίνεται πως επανέρχεται στην ενεργό δράση (μετά τα γενέθλια του 2012) ο Κώστας Καραμανλής. Στην συνέχεια έγραψα :SARCKRONOS: Φτιάχνοντας ένα κράτος με ήθος και δικαιοσύνη. Η διαλεύκανση μιας συνομωσίας. Οδηγώντας ενόχους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Απώλεια στελέχους ιστορικού. Ο Σχεδιασμός ενός σημαντικού επιτεύγματος μαζί με την βοήθεια άλλων ενδεχομένως ανώτερων.
Ο Αντ. Σαμαράς αναγκάστηκε να επαναλάβει τις εκλογές (έγιναν Μάιο 2012 και εν συνεχεία Ιούνιο 2012). Βρέθηκε ο Τσοχατζόπουλος φυλακή και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσης Αυγής.

Ας δουμε όμως μερικές επιτυχίες πιο "φρέσκες" στο ετος 2014:

 • Στις 15/1/2014 Αστρολογική συμβουλή της Ημερας 15/1/2014 ειχα γραψει: «Επιπλέον, ο Άρης εγείρει οργή, θυμό και απερισκεψία. Κάποιες δραστηριότητες θα έχουν αρνητική εξέλιξη με επώδυνες συνέπειες. Συγχρόνως μιλά για ματ, ελεύθερους σκοπευτές και προοιωνίζει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης όπως και για ένα ατύχημα, ένα χτύπημα»
  Αστρολογική επιβεβαίωση: Το χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ έγινε από νεοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση
  Με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη Λ. Συγγρού, στις 14 Ιανουαρίου του 2013. Στη 19σέλιδη προκήρυξη, η οργάνωση περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε το χτύπημα, ενώ επισημαίνει ότι στόχος ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η οργάνωση είναι πρωτοεμφανιζόμενη, το ύφος της προκήρυξης θυμίζει έντονα τον παλιό «Επαναστατικό Αγώνα».
 • Στις 16/1/2014 ειχα γραψει Αστρολογική συμβουλή της ημερας 16/1/2014 : «Σημειώστε το αυτό και θα με θυμηθείτε» γράφαμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου του 2012. Σε τι αναφερόμασταν; Μα στο θέμα ηγεσίας που προέκυψε στο ΚΚΕ. Ξημερώματα της Κυριακής το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ανακοινώσε ότι η επί 22 χρόνια γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος, Αλέκα Παπαρήγα παρέδωσε τα κλειδιά του κουμμουνιστικού κόμματος Ελλάδος στο Δημήτρη Κουτσούμπα. Αναμφίβολα τίποτα δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, υπήρχαν προεργασίες ήδη από το 2012. Χαρακτηριστικά, στο τέλος του προλόγου των Uranian Χρησμών του Οκτωβρίου 2012 είχαμε γράψει «Αύξηση θα παρουσιάσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν στο εν λόγω κόμμα ζητήματα ηγεσίας που θα υλοποιηθούν εντός του 2013»
 • Αστρολογικη συμβουλη         Αστρολογικη συμβουλή 23/4/2014
   είχαμε πάλι μια επιβεβαίωση:
  Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
  Όπως γράφαμε και στα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου, αυτός ο μήνας σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας απασχολήσει με σεισμούς, εκρήξεις και διασώσεις. Εκτός από τα θλιβερά γεγονότα στην Βοστώνη, μετασεισμοί στην περιοχή την νοτιοδυτικής Κίνας που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό, το Σάββατο με 188 νεκρούς και 11.500 τραυματίες δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης. Ωστόσο, η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό σε έμμεσο μεσοδιάστημα, σύμφωνα με την Uranian Astrology, το οποίο υποδεικνύει ξαφνικές εγκληματικές ενέργειες και εκρήξεις δείχνει ότι το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει. Δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στη μοίρα τη απόλυτης ισχύος ίσως έχουμε προκλητικές ενέργειες από τον Kim Jung Un, ιδιαίτερα αν αυτός έχει γεννηθεί το 1983. Ο χρόνος γέννησης του είναι το 1983 ή το 1984.Εύχομαι όμως να μην έχει γεννηθεί το 1983 γιατί τότε αυτός ο άνθρωπος θα αποδειχθεί καταστροφικός για την ανθρωπότητα.


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/41969-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-23-4#ixzz3Hdz7AkzD
 • Στις 24/5/2014 είχαμε άλλη μια ,δυστυχώς δυσάρεστη , επιβεβαίωση: Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου είχαμε γράψει αυτολεξεί «προχωρώντας στην Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαΐου βλέπουμε τον Ωροσκόπο στην 22α μοίρα των Διδύμων και αυτό μιλά για προβλήματα ή ακόμα και απώλεια ατόμων νεαρών σε ηλικία». Την 21η Μαΐου ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με τη ζωή (ημέρα Τρίτη, που κυβερνείται από τον Άρη ο οποίος πάλι βρισκόταν «στην μοίρα του κακού» την 22α μοίρα η οποία κυβερνάται από τον Κρόνο που εκείνη την ημέρα ήταν στο μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα με ακριβή ερμηνεία «αργός θάνατος ως αποτέλεσμα λοιμώδους ασθένειας»). Δυστυχώς ο αδύναμος οργανισμός του νεαρού ηθοποιού σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε site και blogs δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει σοβαρή λοίμωξη!

  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/43289-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-24-5#ixzz3He04qh9b
 • Στις 12/6 είχαμε μια επιβεβαιωση σχετικά με το κλεισιμο της ΕΡΤ : Η χθεσινή μέρα, Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, ήταν μαύρη για τη χώρα. Ο Σίμος Κεδίκογλου ως άλλος Γεώργιος Παπαδόπουλος είπε πως «Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν και πρέπει η ΕΡΤ να κλείσει». Εκτιμώ ότι όσοι είχατε διαβάσει τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου θα θυμηθήκατε όσα γράφουμε: "Η Νέα Σελήνη στις 8/6 θα πραγματοποιηθεί στη μοίρα του κακού" και όπως χαρακτηριστικά λέγαμε "αφενός κάποιοι θα αδιαφορήσουν για την εικόνα και το πολιτικό κόστος και αφετέρου θα υπάρχουν προβλήματα με τα ΜΜΕ". Και σαφώς όπως έγραφα και στον τίτλο των Σεληνιακών Φαινομένων «Η θυσία αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει το επιζητούμενο αποτέλεσμα αλλά είναι άσκοπος».

  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/44077-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-12-6#ixzz3He0fXT5O
 • Στις 15/6 είχαμε άλλη μια επιβεβαιωση : Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
  Αιδήμονα σιωπή κρατά ο πρωθυπουργός τόσο για την ΕΡΤ όσο και για την αισιοδοξία που είχε σχετικά με τη ΔΕΠΑ. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου γράφουμε ότι «Είναι μια περίοδος που οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος και δεν ευνοούνται τα οικονομικά deals.». Πράγματι, το πολύμηνο σήριαλ με τους Ρώσους και τη ΔΕΠΑ έληξε άδοξα. Κι όπως σχολιάζω στο τέλος της ίδιας παραγράφου του σχετικού άρθρου «Οι δράσεις μας ως χώρα ίσως δηλητηριάζονται από άτομα εντός των τειχών.» κι ο νοών... νοείτω.

  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/44226-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-15-6#ixzz3He1GNgif

 • Και άλλη μια επιβεβαιωση :
  Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
  Πως μας παίζουν!
  Παράταση ζωής πήρε η τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας μια ακόμα πρόβα για το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο και καθησυχάζοντας για λίγο τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο ότι τάχα το «μοιραίο» απετράπη. Όπως οι Anonymous ξαφνικά χτύπησαν τη σελίδα του Εφετείου Αθηνών έτσι απρόσμενα το θέμα εκλογές θα ξανάρθει στην επιφάνεια. Εδώ να θυμίσουμε ότι στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουνίου γράφουμε για σοβαρά ζητήματα με hacking υπολογιστών και πράγματι οι ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης μπήκαν στο στόχαστρο των Anonymous, τη γνωστή ομάδα χάκερς με μότο «Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Έπρεπε να μας περιμένετε».


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/44390-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-19-6#ixzz3He1hQcIG
   
 • Στην Αστρολογική συμβουλη 20/6 και άλλη μια επιβεβαιωση :
  Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
  Πολυάριθμα τα γεγονότα που σηματοδότησε η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ΜΜΕ (θέμα ΕΡΤ), την επικοινωνία (διαπραγματεύσεις ΔΕΠΑ, hacking από Anonymous) την παιδεία (λουκέτα σε νηπιαγωγεία και σχολεία) και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (φωτιά σε τρόλεϊ). Η μοίρα του κακού στην οποία πραγματοποιήθηκε έδειξε το πρόσωπο της κι ακολουθεί ένα νέο σεληνιακό φαινόμενο αυτό της Πανσελήνου της Κυριακής 23 Ιουνίου που όπως γράφουμε και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου είναι επίσης ισχυρή καθότι πραγματοποιείται στη μοίρα της «υπέρτατης ισχύος» και μας κρατά σε επιφυλακή.
  Από την άλλη εχτές με τη σύνοδο Ηλίου – Δία και τη Σελήνη στο Σκορπιό στην ελληνική αστυνομία μίλησε ο «κοριός» κι εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλία όπως ακριβώς είχαμε γράψει στις 16 Ιουνίου 2013, στην αστρολογική συμβουλή της Κυριακής και στην καθιερωμένη προεπισκόπηση της εβδομάδος.


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/44440-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-20-6#ixzz3He2E9hXF
 • Άλλη μια αστρολογική επιβεβαίωση:  Πολυάριθμα τα γεγονότα που σηματοδότησε η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ΜΜΕ (θέμα ΕΡΤ), την επικοινωνία (διαπραγματεύσεις ΔΕΠΑ, hacking από Anonymous) την παιδεία (λουκέτα σε νηπιαγωγεία και σχολεία) και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (φωτιά σε τρόλεϊ). Η μοίρα του κακού στην οποία πραγματοποιήθηκε έδειξε το πρόσωπο της κι ακολουθεί ένα νέο σεληνιακό φαινόμενο αυτό της Πανσελήνου της Κυριακής 23 Ιουνίου που όπως γράφουμε και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου είναι επίσης ισχυρή καθότι πραγματοποιείται στη μοίρα της «υπέρτατης ισχύος» και μας κρατά σε επιφυλακή.
  Από την άλλη εχτές με τη σύνοδο Ηλίου – Δία και τη Σελήνη στο Σκορπιό στην ελληνική αστυνομία μίλησε ο «κοριός» κι εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλία όπως ακριβώς είχαμε γράψει στις 16 Ιουνίου 2013, στην αστρολογική συμβουλή της Κυριακής και στην καθιερωμένη προεπισκόπηση της εβδομάδος.

  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/44440-i-astrologiki-symvoyli-tis-imeras-20-6#ixzz3He2eMICO

 • Άλλη μια επιβεβαίωση :
  Πανικός στην κυβέρνηση και στην κοινωνία.
  Η δολοφονία του μουσικού χιπ – χοπ Παύλου Φύσσα πυροδότησε καταστάσεις και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Αν διαβάσετε τι γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι είχαμε γράψει για απώλεια ατόμου με ιδιαίτερη προβολή ενώ στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου γράφαμε ότι η χώρα θα γίνει πάλι έκτακτο δελτίο.

  Κάλεσμα για ενότητα ή για διχασμό
  Ο κύριος Σαμαράς επί πολλούς μήνες εκφράζει τη θεωρία των δύο άκρων σε μια προσπάθεια να φαίνεται η Ν.Δ το κέντρο και να επιτυγχάνεται πόλωση. Αν και τα λόγια του είναι περί ενότητας οι πολιτικές που ακολουθεί επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο. Η πολιτική της εθνικής ταπείνωσης, της πείνας και της εξαθλίωσης, της μη τήρησης του συντάγματος που εφαρμόζει, όπως και οι τελευταίες κυβερνήσεις είναι που οδήγησαν σε μεγάλα ποσοστά τη Χρυσή Αυγή. Ο Δίας στον πρώτο οίκο της Ελλάδος γιγαντώνει τις καταστάσεις ενώ ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει ο δρόμος της λιτότητας και της εθνικής αναξιοπρέπειας οδηγεί σε ανατροπές και ακρότητες στο πολιτικό σκηνικό.


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/48598-astrologiki-epikairotita-21-9#ixzz3He36cvLN
 •  

 • Στις 19/11 είχαμε αστρολογικη επιβεβαιωση:
  Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα 

  Αστρολογική επιβεβαίωση: 50 νεκροί από αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία
  Αεροσκάφος τύπου Boeing 737 συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Καζάν στη κεντρική Ρωσία. Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου λίγο πριν τις 17:30 ώρα Ελλάδος και η σφοδρότητα της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που σύμφωνα με γιατρό που βρέθηκε στο σημείο «από το αεροπλάνο και τους επιβάτες έμειναν μόνο στάχτες». Σύμφωνα με τον κατάλογο επιβατών που δόθηκε από την τοπική κυβέρνηση στο αεροσκάφος επέβαιναν 50 άτομα. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται δύο παιδιά και ο Ίρεκ Μινιχάνοφ, γιος του προέδρου του Ταταρστάν. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την διεξαγωγή έρευνας για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της συντριβής. Εμείς στα Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου 2013 που δημοσιεύτηκε εδώ, στο astrology.gr, στις 3/11/2013 είχαμε γράψει ότι θα προκύψουν «ζητήματα με αεροπορικά δυστυχήματα που πιθανόν να είναι προϊόν δολιοφθοράς».

  Αστρολογική επιβεβαίωση: Ιερείς στο επίκεντρο της δημοσιότητας
  Ιερείς έχουν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας αυτό το μήνα. Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει μπει στο στόχαστρο της Μαφίας ενώ και στην Ελλάδα απασχόλησαν υποθέσεις με ιερωμένους, γεγονός που είχαμε επίσης υποδείξει από τις 3/11/2013 στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου, γράφοντας ότι θα απασχολήσουν ζητήματα με εκπροσώπους της εκκλησίας και ίσως και κάποιο σκάνδαλο. Σάλος έχει προκληθεί με τον ιερέα και τον Μητροπολίτη Σπάρτης που αρνήθηκαν να τελεστεί κηδεία, επειδή ο νεκρός είχε κάνει πολιτικό γάμο ενώ σε ποινή 7,5 χρόνων αργίας υποβλήθηκε ιερέας της Αλεξανδρούπολης για ασελγείς πράξεις. Πανικός, επίσης, έχει γίνει και με την τηλεοπτική εμφάνιση του μοναχού, πάτερ Ποιμένα, στο παιχνίδι μαγειρικής «Κάτι ψήνεται» που η στάση και τα πικάντικα σχόλιά του προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην εκκλησία. Σύμφωνα, ωστόσο, με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής, ο συγκεκριμένος μοναχός δεν ανήκει σε καμία εκκλησία, ούτε και στο Άγιο Όρος.


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/51130-astrologiki-epikairotita-19-11#ixzz3He3uIdHI
   
 • Άλλη μια αστρολογικη επιβεβαιωση:
  Αστρολογική επιβεβαίωση
  Ο παρουσιαστής του MEGA και πρώην εκδότης, Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε εχθές αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου συνελήφθη καθότι εκκρεμούσε ένταλμα, που γνώριζε, για χρέη προς το Δημόσιο. Λόγω του ότι είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της show biz η σύλληψή του έγινε πρώτο θέμα και αποτέλεσε κύριο αντικείμενο συζήτησης σε πολλά ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου που αναφέρουμε τα γεγονότα που προμηνύει η δυσμενής Πανσέληνος της 17η Νοεμβρίου σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974) γράφουμε για «μια σύλληψη που θα... συζητηθεί». Η εν λόγω Πανσέληνος πραγματοποιηθεί στην 25η μοίρα του Ταύρου στο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου Υποθετικού του Πέτρου Κωστόπουλου που συμβολίζει την επέμβαση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών. Η συμμετοχή του κακεργέτη αστέρα Algol στην Πανσέληνο είναι αυτή που χρωματίζει με ένα σκούρο ως μαύρο χρώμα την όλη υπόθεση.


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/51502-astrologiki-epikairotita-27-11#ixzz3He4U4sYK

 • Στις 14/12 άλλη μια αστρολογικη επιβεβαιωση ηρθε στο φως:
  Αστρολογική επιβεβαίωση: Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Α. Μαρτίνου
  Έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε στη επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους στην 25η μοίρα που πραγματοποιείται την Τρίτη 17/12 και οι προβλέψεις σε σχέση με αυτό το σεληνιακό φαινόμενο επιβεβαιώνονται. Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα και όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου είναι πιθανές απαγωγές και αποδράσεις. Την Πέμπτη γύρω στις 15:30 την ώρα που ο Ανδρέας Μαρτίνος, 33χρονος γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έφευγε από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine, πολυμελής συμμορία εφοδιασμένη πιθανότατα με βαρύ οπλισμό επιχείρησε να τον απαγάγει. Για κακή τους όμως τύχη ο Ανδρέας Μαρτίνος διατηρώντας την ψυχραιμία του και δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά κατάφερε να διαφύγει της ενέδρας. Είχε εκπαιδευτεί για το ενδεχόμενο απαγωγής... για καλή του τύχη!


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/52298-astrologiki-epikairotita-14-12#ixzz3He5MAbls
   
 • Και τέλος 31/12/2013 κλεισαμε με double επιβεβαιωση:
  Αστρολογική επιβεβαίωση: Τρόμο – επιθέσεις στη Ρωσία
  Τόσο ο Δεκέμβριος όσο και ο Ιανουάριος είναι δύο μήνες των οποίων ταΣεληνιακά Φαινόμενα προεικονίζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο άρθρο Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε «διαφαίνονται έντονα ζητήματα και έκτακτα δελτία ειδήσεων σχετικά με αρνητικές ενέργειες που σχετίζονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (πάσης φύσεως από το μετρό ως τα αεροπλάνα) χωρίς να αποκλείεται κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτά». Σε σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Βολγκογκράντ της Ρωσίας το πρωί της Κυριακής γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη με αποτέλεσμα να πεθάνουν 14 άτομα και πάνω από 50 τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα εννιάχρονο παιδί. Μια ημέρα μετά, εχθές 30/12, Στο Βολγκογκράντ της Ρωσίας σημειώθηκε νέα επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά από καμικάζι σε τρόλεϊ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον ακόμα 10 άτομα.


  Αστρολογική επιβεβαίωση: Μολυσμένα αναψυκτικά
  Σύμφωνα με προκήρυξη που εστάλη σε ειδησεογραφικό site από την οργάνωση FAI/IRF από τις 27 Δεκεμβρίου και για 10 μέρες η δημόσια υγεία θα βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς όπως αναφέρεται θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μπουκάλια Coca-Cola με υδροχλωρικό οξύ. Πιο συγκεκριμένα, 63 πλαστικά μπουκάλια Coca-Cola Light των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια τσάι Nestea των 500 ml με υδροχλωρικό οξύ θα τοποθετηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, οι δράστες μιλούν για «πρωτότυπο σαμποτάζ», ο ΕΦΕΤ ξεκινάει ελέγχους την ώρα που οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εντοπίζουν ποσότητα υδροχλωρικού οξέος σε ένα ύποπτο μπουκάλι Coca-Cola. Εμείς στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη και η Ελλάδα» γράφαμε «κυβερνητικές διαταγές ή νόμους που αποσύρονται και θέματα με μολύνσεις, ιούς και μικρόβια» ενώ στην παράγραφο «Η Πανσέληνος για την Ελλάδα» «Εξαπάτηση και προβλήματα με τα φάρμακα, το φυσικό αέριο, τους υδρογονάνθρακες ή αγαθό που είναι σε υγρή μορφή» και τέλος «εμφάνιση προκηρύξεων».


  Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/53053-astrologiki-epikairotita-31-12#ixzz3He5khfD4
 Αυτά τα ολίγα για το ετος 2013. Και συνεχίζουμε
 


 
 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget